hamileligimde yedigim kacinci dayak bilmiyorum

Unhappy13

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
81
7
98
İsviçre
Dogru okudunuz, hamileyim. 7 aylik olduk. Ve hamilelgim sürecinde tartisma üzerine tartisma, kavga üzerine kavga, sövme ve dövme.

Cocugumun pisikolojisi simdiden bozuldu bence bende hormonlardanmi ne artik kendime aci aci bitiremiyorum, gözlerim aglamakdan sis.

Hamileligimden öncede cok kavga ederdik ama bari simdi hamilelgimde biraz sakinlesir diyordum. Adam gitikce daha kirici ve agressiv oldu.

Huzurumu bozma ikide bir diyor, ve ben onun huzuru icin kendimi degistirmeye calisiyorum. Ama napsam faydasi yok. Disarda, arkadaslarin yaninda, tek basimiza nerde olursak olalim, onun hosuna gitmedigi bi kelime edersem bagirip cagiriyor hemen, küfür bile kulaniyor sokak ortasinda. Bazen insanlarin bize nasil bakdigini hisediyorum. Sonra bana surat asiyor, benimle konusmuyor. Yine ben ortami yumusatirmaya calisiyorum.

Bir aydirda yüzük kulanmiyoruz. Tam bir ay önce yüzüme öyle bi tokat attiki, 5 gün yüzümde parmak izleri kaldi Ama ben kulanmasam bile, benim gittigim yer belli, oldugum ortam belli. Ama o bu son zamanlarda her hafta sonu disarda, tanimadigim bilmedigim insanlarla ve yüzügünü takmiyor artik.

Sordugumda bana cahilsin diyor. Bende biliyorum yüzük takarak evlilik kurtalirmiyor ama öyle agrima gidiyorki.. Bari hamileligimde biraz altan ala bilseydi diyorum.

Cocuk doguncada bisey degismicek bence. O zaman isi de birakicam onun eline bakicam. Cagresizim yani. Napicam bilmiyorum.

5. sayfada bi ek var onuda okuyun lütfen

Son düzenleme:
Ahh be canım ya çok üzüldüm evlenmeden öncede böyle miydi ?
Çok zor düzelebilecek bir tip gibi durmuyor eşin malesef dilim varmıyor ama boşanmak en iyi çözüm sanırım maddi durumun buna el verir mi?
Ailen arkanda durur mu?

Böyle herifleri öldürsem içim soğumaz. Hamile bir kadına vurmak ne demek ya? Eşin sana psikolojik baskı yapıyor. Cahil falan değilsin sen. Allah yardımcın olsun canım.. İçim acıdı okurken..

Alyansı da takmazsa takmasın, bunları yapan bir adamın peşine düşüp de kimlerle görüşüyor, neden alyans takmıyor diye yıpratma kendini. Mümkün olduğunca az muhatap ol, doğumunu yaptıktan, kendini toparladıkdan sonra ayrılmak için gerekli adımları atarsın. Şimdi sakin kal. Ayrılman durumunda ailen destek olur mu sana?

Umarim bebegin iyidir bu kadar şiddete karşı.. Gidecek kim sen var mi? Yoksa da sığınma evlerine gitmelisin. Kendini dusunmuyorsan bebeğini düşün. Bu olayların içinde yüzük takması en son konu bile olamaz... Bırak takmasin..

Aynen yA herif başkalarının başını yakmasın bari. Çocuk gelecek diye ortam şenlenmiş. Çocuk doğunca 10 gün kalır parmak izi.

Asıl kendisi cahil hamile kadına şiddet ne demek ya !
İşiniz varmış mesleğiniz nedir ? Belki boşanabilirsiniz ya da eğer ki sizi aldatıyorsa tazminat alabilirsiniz

Adam sizi dovuyor, hamileyken bile dövüyor!
Ama siz bunun yerine cok acayip seyleri kafaya takiyorsunuz.
Allah islah etsin kocanizi, size de mantikli dusunme gucu versin .
Nasil guveniyorsunuz,ya yarin bebek dogup da butun gece agladiginda ona da vurursa?
Yüzük mu yani simdi mesele?

daha önce de böyleydi ama yine de hamile kaldın, hata üstüne hata yapmaya devam edip adamın yanında kalmaya devam edeceksin,
hamile kadına el bile kıyamaz, şahsen ben kıyamıyorum sıramı yerimi veriyorum tanımadığım hamilelere, bu şimdiden ana karnındaki bebeğini dövmeye başlamış, çocuğunda başını yakacaksınız el birliği ile

Bokunda boncuk mu var bu adamların samimi soruyorum, adamlar sorunlu ama buna katlanan kadın 2 kat sorunlu bence, hayvana bile 2 kere kışt desen 3.ye yaklaşmıyo sana ama bazı kadınlar hangi akla hizmet bilmiyorum çocuk yapıyo yetmiyor bi tane daha yapıyor sonra adı çocuk için katlanıyorum oluyor

Ben eşeğim diyene semer vuran çok olur banlanırsam da eyvallah yani az akıl fikir izan yaa saman değil o kafatasının içindeki

Yüzük diyo daha

Hicbir sey dayagi hakli cikarmaz ama kusura bakmayin suc sizde.
Boyle bir adami bosayacaginiz yerde bir de cocuk yapmissiniz tebrikler ayakta alkisliyorum.
Hamile kalmayi, cocuk dogurmayi sorun cozucu olarak gormeyin. Yarin obur gun cocuga da aynisini yaptiginda vicdaniniz sizlamayacak mi?

Sakin ve telaşsiz bi tavrın var hiç bişey yapmadan otur bekle çünkü duruma çözüm üretmek yerine kabullenmişsin

Derdin ne. Hadi boyle bir adamla evlendi, gördün karakterini niye boşanmak yerine hamile kaldın. İsi sakin birakma bir an önce de boşanma davası aç. Kendini dusunmuyorsun bari çocuğunu düşün. O daha anasinin karninda dayak yemeye başladı. Bütün ömrü boyle mi geçsin. Neyi bekliyorsun boşanmak için. İkinizi de öldürmesini mi.

Neyi bekliyorsun çocuğunla beraber işkence görmeyi mi tek yapabildiğin buraya konu açmak mı ondan daha güçlü daha yeterlisin görmüyor musun o hem hamileyken çalışıp birde senin yaptıklarını yapabilir miydi kendine acımayı bırak bebeğin için birşey yap alyanslarıda bozdur bebeğini n ihtiyaçlarını al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…