Aynen yA herif başkalarının başını yakmasın bari. Çocuk gelecek diye ortam şenlenmiş. Çocuk doğunca 10 gün kalır parmak izi.Alyansini zorla da olsa taktir. Taktir ki başkasının başını yakmasin. Bebek eksikmis hayatınızda o da olunca süper olmuş. Bebeğini sakin bakıcıya falan baktirma işten ayrilki adama bağımlılığın daha da artsın.
Derdin ne. Hadi boyle bir adamla evlendi, gördün karakterini niye boşanmak yerine hamile kaldın. İsi sakin birakma bir an önce de boşanma davası aç. Kendini dusunmuyorsun bari çocuğunu düşün. O daha anasinin karninda dayak yemeye başladı. Bütün ömrü boyle mi geçsin. Neyi bekliyorsun boşanmak için. İkinizi de öldürmesini mi.Dogru okudunuz, hamileyim. 7 aylik olduk. Ve hamilelgim sürecinde tartisma üzerine tartisma, kavga üzerine kavga, sövme ve dövme.
Cocugumun pisikolojisi simdiden bozuldu bencebende hormonlardanmi ne artik kendime aci aci bitiremiyorum, gözlerim aglamakdan sis.
Hamileligimden öncede cok kavga ederdik ama bari simdi hamilelgimde biraz sakinlesir diyordum. Adam gitikce daha kirici ve agressiv oldu.
Huzurumu bozma ikide bir diyor, ve ben onun huzuru icin kendimi degistirmeye calisiyorum. Ama napsam faydasi yok. Disarda, arkadaslarin yaninda, tek basimiza nerde olursak olalim, onun hosuna gitmedigi bi kelime edersem bagirip cagiriyor hemen, küfür bile kulaniyor sokak ortasinda. Bazen insanlarin bize nasil bakdigini hisediyorum. Sonra bana surat asiyor, benimle konusmuyor. Yine ben ortami yumusatirmaya calisiyorum.
Bir aydirda yüzük kulanmiyoruz. Tam bir ay önce yüzüme öyle bi tokat attiki, 5 gün yüzümde parmak izleri kaldiAma ben kulanmasam bile, benim gittigim yer belli, oldugum ortam belli. Ama o bu son zamanlarda her hafta sonu disarda, tanimadigim bilmedigim insanlarla ve yüzügünü takmiyor artik.
Sordugumda bana cahilsin diyor. Bende biliyorum yüzük takarak evlilik kurtalirmiyor ama öyle agrima gidiyorki.. Bari hamileligimde biraz altan ala bilseydi diyorum.
Cocuk doguncada bisey degismicek bence. O zaman isi de birakicam onun eline bakicam. Cagresizim yani. Napicam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?