hamileligimde yedigim kacinci dayak bilmiyorum

Evet evet. Çocuğuna aman başkası bakmasın işten de ayril. Sonra tekrar hamile kal. Tekrar doğur. Çocuk var çalışmam de. Adama iyice Bağlan tamam mı.

Saka olsun bu koNu sende fake lütfen
Nasıl ya madem gerçekse eğer sen niye böyle bir mahluk a çocuk doğuruyor sun ?

Mahluk düzelsin diye sanırım ciks düzelmez

Ben olsam kafasını kırmıştım simdiye ,suratına tokat atıyor besparmaginin izi çıkıyor ,zen hala o evdesin ve yüzüğü niye takmiyor diyorsun ,

Sen iyi değilsin acil yardim al

Zaten kötü giden bi evliliğiniz varmış bide çocukla taçlandırmışsınız. Tabi konuda önemli olan adamın yüzük takmaması yoksa sizi şuan dövüyo olması ve ilerde çocuğunuza nasıl davranacağının önemi yok herhalde gözünüzde

Zamanında da evlenince düzelir diye evlenmis zaten

Iyice yapış kocana sakin bırakma.

Döver de sever de boşver görmezlikten gel.

Ceneni tutmayı öğren çok konusma adamın belli ki huzuru kaçıyor.cümlelerini iyi tart, iki kere dusun bir kere konuş.hatta mümkünse konuşma.

Alyans meselesiniyse tatlı dille halletmeye calis diz çök yalvar alyans takması için. Ama istemiyorsa çok ısrar etme adamın huzurunu kaçırma

Burdakilere de bakma sen nolmus adam dovuyorsa alttan al sabret.

Evli olmak, başında kocanin olması kolay değil fedakarlık yapican biraz.

Bazi kadinlar kötü adamlari seviyor onlarin hosuna gidiyor dayak hakaret andaralin istiyor obur türlüsü heyecanli değil

Konu sahibi de haklı, böyle mükemmel bir erkeği elinden kaçırmak istemiyor.

hadi kendine acımadın, çocuğa da mı acımıyorsun?
gerçi senin gibi cahiller, çocuğu dayak yediğinde kendisi dayak yemediği için mutlu olur.
bile bile kendini yakmışsın senin gibilere üzülmem artık. zavallı çocuk. umarım bir şey olur ve devlet koruma altına alır.

Kocan bir konuda haklı yalnız gerçekten cahilsin.

Cahil olmasan sana ta evliliğin başında hakeretler eden ,hamileyken döven adamla evliliğini sürdürmezdin.

Ama yüzük onemli

ailenin yanina git iside birakma

üç yıldır adam sana eziyet ediyor. hep ağlıyorum, mutsuzum diye konular açmışsın. ama yüzüğün kurtarmadığı evliliği bebek kurtarır sandın öyle mi?
bir de etrafındaki herkes evleniyor diye evlenmiş bu adamla.
nereden baksak konu sahibi suçlu.
adam cahil derken hafif kalmış. banlanmayacağımı bilsem daha ağır yazardım.
eğer gerçekten isvicre'deysen bebeği devlete ver. sen normal değilsin. sağlıklı annelik yapamazsın. önce tedavi olman lazım.

Kusura bakma arkadaş ama sen de hatalısın adam zaten dayakçı pisligin tekiymiş ona ragmen evli kalmaya devam etmişsin hamile de kalmışsın dayağa devam ve hala boşanmanın b'sini söylemiyorsun.üstelik işin bile varmış insan neden katlanır ki bu hayata.sadece karnindaki yavruya aciyorum işte böyle böyle sorunlu nesiller şiddete meyilli nesiller yetisiyor.

Ne diyeyim allah akıl fikir versin diyeyim. Bunca şey içinde yüzük takmadığın mi dert ettin. Sana bir daha vurursa hastaneye gidip darp raporu al. Çocuğunun ve senin canına kastediyor bu adam. Sonra da boşa bi zahmet. Hatta bence dayak yemeyi bekleme git aç davanı. Bebeği de ağlıyor diye döver bu adam.

Ailenizin yanina gitme imkaniniz yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…