boşanmak istemiyor ki. sadece içini döktü o kadar. bir gün düzelir diye bekleyecek. çünkü kendisini değiştirmeye çalışıyormuş kocişi sevsin diye.Ne diyeyim allah akıl fikir versin diyeyim. Bunca şey içinde yüzük takmadığın mi dert ettin. Sana bir daha vurursa hastaneye gidip darp raporu al. Çocuğunun ve senin canına kastediyor bu adam. Sonra da boşa bi zahmet. Hatta bence dayak yemeyi bekleme git aç davanı. Bebeği de ağlıyor diye döver bu adam.
adamın suçu yok. kadın gönüllü semer vurulmasına.Dayak yedikten sonra dayak atan kişiyle tekrar barışmaya çalışan, adam konuşmuyo diye ona yanaşan alttan alan arayı düzeltmeye çalışan kişi sensin farkında mısın? bu saflık da değil bambaşka bir şey ama söyleyemiyorum. adama adeta gel beni bi daha döv hayatım diyosun bu tavırlarınla. boşan. boşanmayacaksan şu saçma tavırlarını bırak, bir duruşun olsun, karakterli davran, saygınlığın olsun hem kendi gözünde hem o adam müsvettesinin gözünde...
Canım lütfen kendine gel ve kendini de bebeğini de bu adamdan kurtar.Dogru okudunuz, hamileyim. 7 aylik olduk. Ve hamilelgim sürecinde tartisma üzerine tartisma, kavga üzerine kavga, sövme ve dövme.
Cocugumun pisikolojisi simdiden bozuldu bencebende hormonlardanmi ne artik kendime aci aci bitiremiyorum, gözlerim aglamakdan sis.
Hamileligimden öncede cok kavga ederdik ama bari simdi hamilelgimde biraz sakinlesir diyordum. Adam gitikce daha kirici ve agressiv oldu.
Huzurumu bozma ikide bir diyor, ve ben onun huzuru icin kendimi degistirmeye calisiyorum. Ama napsam faydasi yok. Disarda, arkadaslarin yaninda, tek basimiza nerde olursak olalim, onun hosuna gitmedigi bi kelime edersem bagirip cagiriyor hemen, küfür bile kulaniyor sokak ortasinda. Bazen insanlarin bize nasil bakdigini hisediyorum. Sonra bana surat asiyor, benimle konusmuyor. Yine ben ortami yumusatirmaya calisiyorum.
Bir aydirda yüzük kulanmiyoruz. Tam bir ay önce yüzüme öyle bi tokat attiki, 5 gün yüzümde parmak izleri kaldiAma ben kulanmasam bile, benim gittigim yer belli, oldugum ortam belli. Ama o bu son zamanlarda her hafta sonu disarda, tanimadigim bilmedigim insanlarla ve yüzügünü takmiyor artik.
Sordugumda bana cahilsin diyor. Bende biliyorum yüzük takarak evlilik kurtalirmiyor ama öyle agrima gidiyorki.. Bari hamileligimde biraz altan ala bilseydi diyorum.
Cocuk doguncada bisey degismicek bence. O zaman isi de birakicam onun eline bakicam. Cagresizim yani. Napicam bilmiyorum.
Iyi de yedigin dayaklardan aldığın darbelerden allah korusun ama belki de o bebek sakat kaldı.1. sayfaya ek
Herkese tsk ederim yorumlariniz icin.
Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.
Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...
Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.
Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!
Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!
DÜ-ZEL-MEZ1. sayfaya ek
Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.
Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...
Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.
Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!
Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!
1. sayfaya ek
kendini kandırmaya devam edebilirsin ama biz kanmadık canım.1. sayfaya ek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?