hamileligimde yedigim kacinci dayak bilmiyorum

Dayak yedikten sonra dayak atan kişiyle tekrar barışmaya çalışan, adam konuşmuyo diye ona yanaşan alttan alan arayı düzeltmeye çalışan kişi sensin farkında mısın? bu saflık da değil bambaşka bir şey ama söyleyemiyorum. adama adeta gel beni bi daha döv hayatım diyosun bu tavırlarınla. boşan. boşanmayacaksan şu saçma tavırlarını bırak, bir duruşun olsun, karakterli davran, saygınlığın olsun hem kendi gözünde hem o adam müsvettesinin gözünde...

boşanmak istemiyor ki. sadece içini döktü o kadar. bir gün düzelir diye bekleyecek. çünkü kendisini değiştirmeye çalışıyormuş kocişi sevsin diye.

Boyle şeylerin hep naif insanların başına geldiğini düşünüyorum, en yakın örneği annem ve babamdir. Yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşamış.

Lütfen korkmayın, ona bağımlı olduğunuzu düşünüyor ve ne yaparsa yapsın gitmediginiz, korkup ses cikaramadiginiz için daha da güç buluyor. Eminim dışarda saydığı insanların yanında bambaşka biridir ama siz kendinizi o kadar ezdirmissiniz ki sizi artık hayatındaki bir yük olarak görüyor üstüne bir yük de sizinle birlikte büyüyor iyice öfkesi artıyor.

Muhtemelen sokakta pohpohlayan bi tarafını kaldırılan üç kuruşluk insanlarla tanışmıştır, kendini bi halt, sizi de kurtulmasi gereken kangren gibi görüyor.

Şartlariniz ne bilmiyorum ama siz şimdilik o adamdan umidi kesin. Sizin umudunuz karninizdaki bebek. Eğer hamilelik süresince gidebileceğiniz bir yer varsa lütfen ilk fırsatta gidin. Zaten az kalmış. Onun sizden değil asıl sizin ondan kurtulmanız gerektiğinin farkına varın ve hissettirin.

Siz şu an dünyanın en güzel mucizesini taşıyorsunuz, ona sarılın bebeğinizi hayal edin. Doğumdan sonra belki maddi olarak zorlanabilirsiniz ama Rabbim rızkını da verir dua edin ve artık yalnız değilsiniz caninizdan bir can size hayat katmak için geliyor buna odaklanın.

Allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa zamanda rahata çıkarsınız, evladınızı huzurla kucağınıza almak nasip olsun..

adamın suçu yok. kadın gönüllü semer vurulmasına.
bir de ailesine söylemiyormuş üzülmesinler diye.
boşanmasını isterlerse diye korkuyor bence.

çalışıyormuşun neden çekiyorsun bign çocukta psikolojik etkilencek ayakların üstünde duruyorsun ömür boyu niye mutsuzluğu düzelir diye çocuk yapmışsın olmamıış işte yeniden başla hayata belki mutlu olcan geçmiş konuları okudum hep mutsuzmuşum evlenmeden önce sonra bu çocuk kurtarıcımı yada çekmek zorundamı bu kavgaları

Son düzenleme:
Daha eş olamadan birbirinize dünyaya bu rezilliğe çocuk getirmek neden? Siz yetişkin birer insan olarak bişeyleri halledemedezken el kadar bebek nasıl düzenleyecek sizi? Eyvallah diyelim peki hala neyi bekliyorsunuz? Anneniz babanız nerde?

Canım lütfen kendine gel ve kendini de bebeğini de bu adamdan kurtar.
Adam sana şiddet uyguluyor ve sen takmadığı alyansın peşindesin bir tanıdığımda öyle kocasından türlü türlü şiddet görür ama eşim beni aldatıyor,başkalarıyla yazışıyor diye ağlar..
Onu düzeltemedimi, anlatamadım ama lütfen siz ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz kendinize yapmayın böyle anne- babanız bugünler için mi büyüttü sizi ??

1. sayfaya ek

Herkese tsk ederim yorumlariniz icin.

Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.

Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...

Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.

Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!

Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!

Iyi de adam haklı gayet de cahilsin.
Cahil olmasan polise gider darp raporu alır bosanirdin mesela.
Ama cahil olduğun için bu insan musveddesinden çocuk yapmissin bir de gönlünü almaya çalışıyorsun.
Bak sıkı sıkı yapis kocana sakın bırakma onu çünkü dünyadaki tek erkek o harika genlere sahip.
Kocandir döver de ses çıkarma hatta isterse öldürebilir bile!!!

Dilerim sosyal hizmetler o çocuğu sizin gibi cahillerin elinden alır da huzurlu bi hayatı olur yavrunun.
Pes pes pes artık!

Son düzenleme:
Belki düzelir diye çocuk yaptın bu adamdan yani.
Üzgünüm ama cahilsin gerçekten. Hala onun eline bakmayı planlıyorsun doğumdan sonra
Söyleyecek söz bulamıyorum, yazık o bebeğe ya

Iyi de yedigin dayaklardan aldığın darbelerden allah korusun ama belki de o bebek sakat kaldı.
Bunun hesabını nasıl vereceksin peki kızına??

DÜ-ZEL-MEZ
DÜZELMEZ
Allahım böyle şeyleri gördükçe deliriyorum. Kızını mutsuz ve huzursuz bir ailede büyüteceksin. Hangi kafayla düşünüyorsun böyle ya? Yarın öbür gün ikinizin de başına çok daha kötü bir şey gelirse belki o zaman gözün açılır

Gerçekten anlayamıyorum dayak var şiddet var ama sen kendını dwgiştırmek ıcın çabalıyorsun neden cocugun babasız buyumesın dıye ama atladıgın bısey var hamile halinle seni döven adam cocugunudq dövücek kufredıcek ezıcek sıddet içinde büyüycek sen asıl ozaman evladına nasıl cevap verıceksin hesap verıceksin onu boyle bı adamla buyumeye mahkum ettıgın ıcın belkde bır ömür yazık gercekten yazık kendı canına acımıyorsun evldınınkıne acı onu böyle bi babayla buyumeye mahkum etme ailende arkamdaymıs darp raporu al ve arakana bıle bakmadan boşan

Bak evlenince düzelir demişsin , düzelmemiş. Küfür eden adamla göz göre göre evlenmişsin.

Çocuk olunca düzelir demişsin adam daha da azıtmış.

Bu adam daha da düzelir mi sence???

kendini kandırmaya devam edebilirsin ama biz kanmadık canım.
babası ölen çocuklara ne oluyor? böyle manyak babası olacağına babasız kalsın daha iyi.

ayrıca sen hem yalancı hem saplantılı birisin. evi terkettiğinde kocan özür falan dilemedi. sen annene yalvardın abine söylemesin kocanı dövmesin diye. kocan sana hayatı zindan edeceğim, er geç boşayacağım diyor evlendiğin günden beri. bu yüzden eve geri döndün, boşamasından korktun.

küfür dayak hayvanlık vs her şey var ve sen boşanmamak için "aslında iyi biri" diye kendini kandırıyorsun.

senin gerçekten ciddi bir tedaviye ihtiyacın var.

dayak yiyen ve buna tahammül eden kadınları anlayamıyorum kadın mı hakediyo yoksa erkek mi psikopat bilemiyorum hamile bir kadını dövene ne diyeceğimi bilemiyorum buna katlanan kadına da tabi....

Düzelmez..Insanlar değişmez, yapma bunu kendine. Ailem arkamda durur demişsin, bırakıp gitmelisin.Yanlış hatırlamıyor isem ben babasız büyüdüm kızıma açıklayamam demişsin. (yanlış söyledi isem kusuruma bakma) Ama bu ortamda da kızını büyütme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…