• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileligimden bisey anlamadim.

Bir en kendi hamileligimi anımsadım aynı şeyler o yaşadım ve berbat bir hamilelik geçirdim.kusma ağız tadi yok herşey kokar ah cnm benim 16 haftada geçti ama yine kusuyordim arada.boşver bebegin sağlıklı olsun yeter meraketme ac kalmıyor kanından besleniyor kan ilacı kullan mutlaka.meyve ye bol bol geçer bulantilar meraketme.Benim kızım 11 aylik oldu ben emzirirken hala emziriyorum acayip iştah in açık herşey eskisi gibi geçecek bebisine mutlu günler seni bekler insallah sabır li ol.allah kucagina almayı nasip etsin amin
Aminn cnm amin Sağol allahım sanada güzel meleginede sağlık versin. Hep diyorum ewt cok zor ama yavrum sağlıkli olsun bunlar illaki geciyor insan oglu biraz panik oluyorum arada

Umarım geçer biranönce. Genelde 16. haftadn sonra geçer diyolar ama.
Benimde mesela senin bahsettiğin şikayetlerim yok.
Ne bir mide bulantısı, kusma, öğürme, kokuya karşı duyarlılık vs hiç biri yok.
Ben sadece çok yoruluyorum yani hep bir uyuma isteği var bende.
Tv izlerken bile uzanırsam koltuğa 2dk içinde hemen uyuyorum. Bitkin hissediyorum kendimi ama heralde çalıştığım için oda.

Bende evimde iş yapamıyorum ona dert yanıyorum. Uykum gelince mayışık olduğumda gözüm hiçbirşey görmüyor.
Hatta geçen akşam makinaya çamaşır attım uyumuşum sabah uyanınca aklıma geldi serdim :D
Uyku yüzünden çok pasaklı olucam heralde :)

Umarım geçer biranönce. Genelde 16. haftadn sonra geçer diyolar ama.
Benimde mesela senin bahsettiğin şikayetlerim yok.
Ne bir mide bulantısı, kusma, öğürme, kokuya karşı duyarlılık vs hiç biri yok.
Ben sadece çok yoruluyorum yani hep bir uyuma isteği var bende.
Tv izlerken bile uzanırsam koltuğa 2dk içinde hemen uyuyorum. Bitkin hissediyorum kendimi ama heralde çalıştığım için oda.

Bende evimde iş yapamıyorum ona dert yanıyorum. Uykum gelince mayışık olduğumda gözüm hiçbirşey görmüyor.
Hatta geçen akşam makinaya çamaşır attım uyumuşum sabah uyanınca aklıma geldi serdim :KK70:
Uyku yüzünden çok pasaklı olucam heralde :)
Ne rahat geciyo mmaşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Arti cnm bos ver isi gücü ben normalde titizimdir duzenliyimdir bir yeri yamuk görmek istemezdim şimdi hiç yapasim gelmiyo yapmıyorumda esim ve kardesim yapiyo bende uyku yok pek yani kisa kisa uyuyorum.

Ne rahat geciyo mmaşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Arti cnm bos ver isi gücü ben normalde titizimdir duzenliyimdir bir yeri yamuk görmek istemezdim şimdi hiç yapasim gelmiyo yapmıyorumda esim ve kardesim yapiyo bende uyku yok pek yani kisa kisa uyuyorum.
Titizlikten ziyade bende de düzen takıntısı var.
Gerçekten şöyle kendimi 1 güne yaya yaya temizlik yapmayı özledim diyebilirim.
Sağolsun benimde eşim yardım ediyor hakkını ödeyemem.

Titizlikten ziyade bende de düzen takıntısı var.
Gerçekten şöyle kendimi 1 güne yaya yaya temizlik yapmayı özledim diyebilirim.
Sağolsun benimde eşim yardım ediyor hakkını ödeyemem.
bende rahat rahat yemek yemeyi özledim cok severim yemeyi bide cokca yedim neyse boşunami es olmuslar yapicaklar tabiki cnm.

Benimde çok bulantin oldu.herkesin ki öyle değil ama benimki yedinci aya kadar surdu.bende idrar yolu enfeksiyonu vardı ondan tedavi olunca biraz daha iyiydim.sende bi baktir istersen.ama bebeğin için uzulme.onlar bizden besleniyor.benim kizim sapasağlam doğdu.ama benden sana bi uyarı birşey yiyemiyirsan leblebi ye derler ya mideni yatistirirmis onu sakin yeme.yoğurt peynir diyorsan ne ala ben onları da yiyemiyordum.unutma geçecek bu günler.geçmiş olsun

Benimde çok bulantin oldu.herkesin ki öyle değil ama benimki yedinci aya kadar surdu.bende idrar yolu enfeksiyonu vardı ondan tedavi olunca biraz daha iyiydim.sende bi baktir istersen.ama bebeğin için uzulme.onlar bizden besleniyor.benim kizim sapasağlam doğdu.ama benden sana bi uyarı birşey yiyemiyirsan leblebi ye derler ya mideni yatistirirmis onu sakin yeme.yoğurt peynir diyorsan ne ala ben onları da yiyemiyordum.unutma geçecek bu günler.geçmiş olsun
amin cnm Sağol allahım yavruna sağlık versin. Leblebiyi duymutum yedim midem almadi bıraktım kraker ve zencefil dediler onlarda ise yaramadi

amin cnm Sağol allahım yavruna sağlık versin. Leblebiyi duymutum yedim midem almadi bıraktım kraker ve zencefil dediler onlarda ise yaramadi
İşte diyorum ya yatismiyorsa hiçbirşey yatistirmiyor.afedersinuz leblebinin çıkışı çok kötü oluyor. Ben patatesi haslardim tuzlayip iyice ezerdim içinde turşu doğrayıp üstüne ketçap sikardim.ogunumun biri buydu sende deneyebilirsin.bide modem bulanior diye sakin suyu kesme. Bol bol iç.

ay cnm ilk haftalarimda sarimsakli Yoğurtlu patates yedim tansiyonum bir düştü başım döndü cok fena oldum korkarim yemeye.
Ondan olduğuna eminmisin.benimde ani düşmeleri olurdu ama birseye bağlı olmaz sebepsiz olurdu. Denk gelmiştir olabilir.yanında biri varken dene tekrar.

Ondan olduğuna eminmisin.benimde ani düşmeleri olurdu ama birseye bağlı olmaz sebepsiz olurdu. Denk gelmiştir olabilir.yanında biri varken dene tekrar.
eminim cnm çünkü benim tansiyonum hic düşmez ama yemeye basladigimda denerim kokuya tahammülüm yok.

eminim cnm çünkü benim tansiyonum hic düşmez ama yemeye basladigimda denerim kokuya tahammülüm yok.
Birde seni tam olarak hangi yiyecekler bulandiriyor onları tespit et onlardan uzak duruncada biraz hafifliyor mesela ben hiç salata yemezdim.çünkü yediğinde mutlaka cikartiyordum.yemeklerin çok iyi pişmiş olsun.birde dediğim gibi su çok önemli. Bulansada iç.ama sana iyi tarafını soyleyimmi moral olsun ben hamileyken 15 kilo almistim.doğumdan iki ay sonra eski kilomdaydim.

Birde seni tam olarak hangi yiyecekler bulandiriyor onları tespit et onlardan uzak duruncada biraz hafifliyor mesela ben hiç salata yemezdim.çünkü yediğinde mutlaka cikartiyordum.yemeklerin çok iyi pişmiş olsun.birde dediğim gibi su çok önemli. Bulansada iç.ama sana iyi tarafını soyleyimmi moral olsun ben hamileyken 15 kilo almistim.doğumdan iki ay sonra eski kilomdaydim.
ya benim sorunum ne yersem cikiyo ve bi yedigimi bidaha yemek istemiyorum kilo jic umrumda degil yüz kiloda olsam takmam çünkü cabuk veriyorum 55 ile hamile kaldim suan 52 yim

Back
X