hamileligimi nasıl anladım

almila147258

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
60
33
3
27
Çocuk düşünmeye başladıktan sonra hep buradaki yorumları okudum :) Evlendikten 1 sene sonra çocuk yapmaya karar verdik.O ay hep burayı okudum ve araştırmalar yaptım.
Yumurtlama uygulaması indirdim ve o günleri değerlendirdik. 2 günde bir ilişki yaşadık ve ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmadim 15-20 dk ayaklarımı kaldırıp öyle bekledim ve bir saat asla tuvalete gitmedim yani faydası olmuşmudur bilmiyorum ama ben böyle yaptım.Adete yakın hiçbir belirti yaşamadığim için olmadı diye düşündüm zaten ilkte de tutmaz diye düşündüm.Hicbir belirti yaşamadığim için ovulasyon testi alayım dedim adete 3-4 gün kala siparişim geldi ve test doğru mu diye ölçmek istedim ve iki koyu çizgi çıktı adetimin ilk gününe kadar dedim herhalde yumurtam catlamadi aslında hamilelikmis

Eklentiler

• IMG-20230915-WA0018.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 187
Burda hep öyle yazmışlardı ona rağmen hamileliğe yormamistim adetimin ilk günü ağrım oldu dedim adet olacagim ama olmadım gebelik testi yaptım ve negatif hayali bir çizgi bile yoktu.iyice olmadığımin farkına vardım ama ovulasyon testlerim hala koyuydu.Adetimin ikinci günü de test yapayım dedim ve silik çıktı inanamadim.3.gun bir tık daha belli olmaya başlamıştı kan verdim ve 69 çıktı

Adetten önce belirtim gerçekten hiç olmadı adet zamanım gelince bel kasik ve bacak ağrılarım çok şiddetli oldu o yüzden adet zamanına kadar belirti aramayın hiç pazartesi ne kadar yükseldiğine bakacağız bakalım

Canım bu ovulasyon testi değil gebelik testi hamilesin

Merhaba sagliklica kucaguniza alin insallah bi sorum olacak benim bi kac gun var adetime ama azonce de oldu kasiklarim cok agriyor ama ara ara sıkısiyor belim ayaklarim cok agriyor sizde de oluyor mu hamile olabilur miyim sizce

Merhaba sagliklica kucaguniza alin insallah bi sorum olacak benim bi kac gun var adetime ama azonce de oldu kasiklarim cok agriyor ama ara ara sıkısiyor belim ayaklarim cok agriyor sizde de oluyor mu hamile olabilur miyim
Amin inşallah kuzu adet öncesi belirtiler de olabilir bence adettten önce belirti beklemeyin adetin geçince hamilelik varsa kasik ağrısı bacak ve bel ağrısı çok şiddetli oluyor. çünkü adetten önceki ağrılar adet belirtiside olabiliyor Ama inşallah vardır dualarım sizinle kizcelerim

Merhaba sagliklica kucaguniza alin insallah bi sorum olacak benim bi kac gun var adetime ama azonce de oldu kasiklarim cok agriyor ama ara ara sıkısiyor belim ayaklarim cok agriyor sizde de oluyor mu hamile olabilur miyim
Amin inşallah kuzu adet öncesi belirtiler de olabilir bence adettten önce belirti beklemeyin adetin geçince hamilelik varsa kasik ağrısı bacak ve bel ağrısı çok şiddetli oluyor. çünkü adetten önceki ağrılar adet belirtiside olabiliyor Ama inşallah vardır dualarım sizinle kizcelerim
Canım bu ovulasyon testi değil gebelik testi hamilesin
Evet canım adet döneminde ovulasyon testi koyu çıkınca bunlarids yaptım ve hamile çıktım

Darısı benim başıma 5 hafta önce düşük yaptım

Merhaba sagliklica kucaguniza alin insallah bi sorum olacak benim bi kac gun var adetime ama azonce de oldu kasiklarim cok agriyor ama ara ara sıkısiyor belim ayaklarim cok agriyor sizde de oluyor mu hamile olabilur miyim sizce
Benim adetim geçmeden hiçbir belirtim olmadı valla o yüzden hamile olacağımı hiç düşünmedim.Adetten önce ağrılar adet ağrısı da olabiliyor o yüzden adetin geçmesini bekle inşallah hamilelik vardır

Canım slm ben gebelik testi yaptım eklicem ama bende cok agrı var bacaklarım kasıklarım çok yani normalmi kan vericem buğün cnm biraz aydınlatırmısın cnm

Eklentiler

• IMG_3717.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 106
Canlar adetime 2 gün var 104 ama düşük dediler cuma bida yapıcam çok korkuyorum inşallah uükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…