Hamileliğimin 7.Haftasinda kahverengi akıntı

burls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
160
61
48
36
Merhaba arkadaşlar endiselendigim bi konuyu size danışmak istedim ,7haftalik hamileyim iki gündür kahverengi lekelenmem var. doktora gittim ilk kez kalp atışlarıni duydum ,herhangi bir sıkıntı olmadığını ama her ihtimale karşı düşük ignesi ile progestan verdi . hafiften yine var lekelenme bi hafta da yatmam gerekiyomus ,arkadaslar sorum bu durum da olup sıkıntı cikmayan var mi hafiften bel ağrım da var.

Merhaba arkadaşlar endiselendigim bi konuyu size danışmak istedim ,7haftalik hamileyim iki gündür kahverengi lekelenmem var. doktora gittim ilk kez kalp atışlarıni duydum ,herhangi bir sıkıntı olmadığını ama her ihtimale karşı düşük ignesi ile progestan verdi . hafiften yine var lekelenme bi hafta da yatmam gerekiyomus ,arkadaslar sorum bu durum da olup sıkıntı cikmayan var mi hafiften bel ağrım da var.
Bende de olmuştu o dönemlerde kahverengi lekelenme progestan kullandım sıkıntı olmadı dikkat edersin geçer dert etme

Bende de olmuştu o dönemlerde kahverengi lekelenme progestan kullandım sıkıntı olmadı dikkat edersin geçer dert etme
İnşallah ya benim yedinci gebeligim hepsi düşük oldu o yüzden tereddüt luyum.

İnşallah ya benim yedinci gebeligim hepsi düşük oldu o yüzden tereddüt luyum.
Hadi ya çok geçmiş olsun baya olmuş nedeni neymiş araştırılmıştır heralde bu kadar çok olunca

Benim de 6. Haftada başlayıp 2 hafta süren kahverengi akıntım olmuştu. Doktor ultrasonda bakıp düşük tehliken yok önemseme bu akıntıları demişti. Hiçbir ley kullanmadım bir süre sonra geçti. Sen yine dikkat et tabi 12. Haftaya kadar düşük riski oluo.

Hadi ya çok geçmiş olsun baya olmuş nedeni neymiş araştırılmıştır heralde bu kadar çok olunca
İlk ikisi rahimde perde var erken doğum dediler geri kalan kan pıhtılaşma si falan dendi ama ilac kullandığım halde dustu bu onun dışında b
Hic bisey denmedi bu arada sağolasin

İlk ikisi rahimde perde var erken doğum dediler geri kalan kan pıhtılaşma si falan dendi ama ilac kullandığım halde dustu bu onun dışında b
Hic bisey denmedi bu arada sağolasin
Bunda bi şey olmaz inşallah ya sen ilacını kullan dikkat et yat dinlen atlatırsın oluyo böyle şeyler ilk zamanlar

7 tane düşük olduysa illaki bi sebebi vardır. Araştırma yaptırmadınız mı? Sebebi neymiş düşüklerin?
Yapıldı tabiki pıhtılaşma dendi ama aşırı derecede cok degilmis ikac kullandığım halde yine ise yaramadi açıkçası ne oldugunu doktorlar bile bilmiyor

Benim de 6. Haftada başlayıp 2 hafta süren kahverengi akıntım olmuştu. Doktor ultrasonda bakıp düşük tehliken yok önemseme bu akıntıları demişti. Hiçbir ley kullanmadım bir süre sonra geçti. Sen yine dikkat et tabi 12. Haftaya kadar düşük riski oluo.
Uc ayi bir doldursak hayırlısıyla.

Uc ayi bir doldursak hayırlısıyla.
3 ay dolunca da bitmiyo ki dertler ben 6 buçuk aylık oldum cuma günü kontrolde doktorum kendini çok yormuşsun plasentada kanama odakları var dinlen dedi progestan verdi bitmiyo yani gebelik boyunca dertler

3 ay dolunca da bitmiyo ki dertler ben 6 buçuk aylık oldum cuma günü kontrolde doktorum kendini çok yormuşsun plasentada kanama odakları var dinlen dedi progestan verdi bitmiyo yani gebelik boyunca dertler
Oo o zaman Rabbim saglikli bir şekilde gecirmeyi nasip etsin herkesin hamilelik donemini inşallah.

canım benim de 7 haftalıkken çok az kahve leke gelmişti. progestan kullandım 3 ayın sonuna kadar. tabi kullanırken 1-2 damla gördüm 9 haftalıkken. o son oldu.. bi daha da Allahıma şüküt hiç lekelenmem olmadı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım benim de 7 haftalıkken çok az kahve leke gelmişti. progestan kullandım 3 ayın sonuna kadar. tabi kullanırken 1-2 damla gördüm 9 haftalıkken. o son oldu.. bi daha da Allahıma şüküt hiç lekelenmem olmadı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Benimde besinci haftadan itibaren lekelenmem aradada kanama seklinde var .Hatta gecen hafta parca seklinde geldi cok defa acile gittim cok sukur bebek iyi simdi onikinci haftadayim Allah hepimizin bebegini korusun zor bir drum.

Benimde besinci haftadan itibaren lekelenmem aradada kanama seklinde var .Hatta gecen hafta parca seklinde geldi cok defa acile gittim cok sukur bebek iyi simdi onikinci haftadayim Allah hepimizin bebegini korusun zor bir drum.
Amin canim inşallah

Selam bayanlar.
7+1 gebeyim. Bebek 1 cm. Keseyi ölçmedi doktorum. Bebek ölçülebildiğinde artık kese boyutuyla ilgilenmeyiz dedi. Kalp atışlarını dinledik. Çok ama çok zayıftı. Doktor şu an için kalp atışı olması bizim için yeterli haftalık takibe devam dedi. Kilolu olduğum için karın bölgem yağlı olduğu için kalp atışlarını çok çok net duymamızın mümkün olmadığını söyledi ama bu beni tatmin etmedi. Ayrıca hcg değerim katlanarak gitmesi gerekirken geriliyor. 37.000 hcg 2 gün sonra 75.000 olması gerekirken 35.000e düştü. Sizde hcg azalması düşük habercisi midir bu haftada? Kilolu bayanlarda ultrasondan kalp atış sesinin daha az duyulabileceğine ilişkin sizlerin bir duyumu var mı?
Teşekkür ederim.

Back
X