Bende de olmuştu o dönemlerde kahverengi lekelenme progestan kullandım sıkıntı olmadı dikkat edersin geçer dert etmeMerhaba arkadaşlar endiselendigim bi konuyu size danışmak istedim ,7haftalik hamileyim iki gündür kahverengi lekelenmem var. doktora gittim ilk kez kalp atışlarıni duydum ,herhangi bir sıkıntı olmadığını ama her ihtimale karşı düşük ignesi ile progestan verdi . hafiften yine var lekelenme bi hafta da yatmam gerekiyomus ,arkadaslar sorum bu durum da olup sıkıntı cikmayan var mi hafiften bel ağrım da var.
İnşallah ya benim yedinci gebeligim hepsi düşük oldu o yüzden tereddüt luyum.Bende de olmuştu o dönemlerde kahverengi lekelenme progestan kullandım sıkıntı olmadı dikkat edersin geçer dert etme
Hadi ya çok geçmiş olsun baya olmuş nedeni neymiş araştırılmıştır heralde bu kadar çok oluncaİnşallah ya benim yedinci gebeligim hepsi düşük oldu o yüzden tereddüt luyum.
Benim de 6. Haftada başlayıp 2 hafta süren kahverengi akıntım olmuştu. Doktor ultrasonda bakıp düşük tehliken yok önemseme bu akıntıları demişti. Hiçbir ley kullanmadım bir süre sonra geçti. Sen yine dikkat et tabi 12. Haftaya kadar düşük riski oluo.Merhaba arkadaşlar endiselendigim bi konuyu size danışmak istedim ,7haftalik hamileyim iki gündür kahverengi lekelenmem var. doktora gittim ilk kez kalp atışlarıni duydum ,herhangi bir sıkıntı olmadığını ama her ihtimale karşı düşük ignesi ile progestan verdi . hafiften yine var lekelenme bi hafta da yatmam gerekiyomus ,arkadaslar sorum bu durum da olup sıkıntı cikmayan var mi hafiften bel ağrım da var.
İlk ikisi rahimde perde var erken doğum dediler geri kalan kan pıhtılaşma si falan dendi ama ilac kullandığım halde dustu bu onun dışında bHadi ya çok geçmiş olsun baya olmuş nedeni neymiş araştırılmıştır heralde bu kadar çok olunca
7 tane düşük olduysa illaki bi sebebi vardır. Araştırma yaptırmadınız mı? Sebebi neymiş düşüklerin?İnşallah ya benim yedinci gebeligim hepsi düşük oldu o yüzden tereddüt luyum.
Bunda bi şey olmaz inşallah ya sen ilacını kullan dikkat et yat dinlen atlatırsın oluyo böyle şeyler ilk zamanlarİlk ikisi rahimde perde var erken doğum dediler geri kalan kan pıhtılaşma si falan dendi ama ilac kullandığım halde dustu bu onun dışında b
Hic bisey denmedi bu arada sağolasin
Yapıldı tabiki pıhtılaşma dendi ama aşırı derecede cok degilmis ikac kullandığım halde yine ise yaramadi açıkçası ne oldugunu doktorlar bile bilmiyor7 tane düşük olduysa illaki bi sebebi vardır. Araştırma yaptırmadınız mı? Sebebi neymiş düşüklerin?
Uc ayi bir doldursak hayırlısıyla.Benim de 6. Haftada başlayıp 2 hafta süren kahverengi akıntım olmuştu. Doktor ultrasonda bakıp düşük tehliken yok önemseme bu akıntıları demişti. Hiçbir ley kullanmadım bir süre sonra geçti. Sen yine dikkat et tabi 12. Haftaya kadar düşük riski oluo.
3 ay dolunca da bitmiyo ki dertler ben 6 buçuk aylık oldum cuma günü kontrolde doktorum kendini çok yormuşsun plasentada kanama odakları var dinlen dedi progestan verdi bitmiyo yani gebelik boyunca dertlerUc ayi bir doldursak hayırlısıyla.
Oo o zaman Rabbim saglikli bir şekilde gecirmeyi nasip etsin herkesin hamilelik donemini inşallah.3 ay dolunca da bitmiyo ki dertler ben 6 buçuk aylık oldum cuma günü kontrolde doktorum kendini çok yormuşsun plasentada kanama odakları var dinlen dedi progestan verdi bitmiyo yani gebelik boyunca dertler
canım benim de 7 haftalıkken çok az kahve leke gelmişti. progestan kullandım 3 ayın sonuna kadar. tabi kullanırken 1-2 damla gördüm 9 haftalıkken. o son oldu.. bi daha da Allahıma şüküt hiç lekelenmem olmadı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar endiselendigim bi konuyu size danışmak istedim ,7haftalik hamileyim iki gündür kahverengi lekelenmem var. doktora gittim ilk kez kalp atışlarıni duydum ,herhangi bir sıkıntı olmadığını ama her ihtimale karşı düşük ignesi ile progestan verdi . hafiften yine var lekelenme bi hafta da yatmam gerekiyomus ,arkadaslar sorum bu durum da olup sıkıntı cikmayan var mi hafiften bel ağrım da var.
Allah razı olsun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.canım benim de 7 haftalıkken çok az kahve leke gelmişti. progestan kullandım 3 ayın sonuna kadar. tabi kullanırken 1-2 damla gördüm 9 haftalıkken. o son oldu.. bi daha da Allahıma şüküt hiç lekelenmem olmadı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canim inşallahBenimde besinci haftadan itibaren lekelenmem aradada kanama seklinde var .Hatta gecen hafta parca seklinde geldi cok defa acile gittim cok sukur bebek iyi simdi onikinci haftadayim Allah hepimizin bebegini korusun zor bir drum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?