Hamileliğimin Beşinci haftasındayım

Bukamyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
85
22
38
30
Kizlar Hamileliğimin beşinci haftasindayim karnımda büyüme oldu hamilelikte karın büyümesi ne zaman oluyor beş hafta çok erken değil mi karın büyümesi için fikirleri alayım lütfen

Kizlar Hamileliğimin beşinci haftasindayim karnımda büyüme oldu hamilelikte karın büyümesi ne zaman oluyor beş hafta çok erken değil mi karın büyümesi için fikirleri alayım lütfen
Aynı ben
Kımısının iç karın kimisinin dış karını büyük olurmus ödem olup şişmesi çok normal biz bayağı şiş karın ile gezeceğiz o karnı belli olmayan şanslı leblebı yutmuş solucan olmayacağız

Canım ilk etapta o şişkinlik sonra geçiyor beşinci haftada susam kadar bile değil bebek o tamamen ödem şuan inecek karnın sonradan büyüyecek

Hamile karnı rahim kısmının büyüyüp gelişmesiyle oluyor. Tahminim suan büyüyen göbeğinizdir. Sürekli yeme isteği geldiği için.

Hamile karnı rahim kısmının büyüyüp gelişmesiyle oluyor. Tahminim suan büyüyen göbeğinizdir. Sürekli yeme isteği geldiği için.
Yok bende aynı dertten muzdarip ‘im ve yemıyorum nerdeyse bulantıdan

Normalde 49 kilo 1.70 boyundayım çok zayıf oldugum icin su anda karnımın çıktığını çok net anlayabiliyorum ama sebebini bilmiyorum
Benım de çıktı bugün çok sevdıgım yaşlı bir ablamın evine gittim onun torunları var kendı ve çocuklarının hamıleliğini baz alarak söyledi bana senın dış karnın büyük ondan oyle diye gobegımı açtırdı baktı kimdi iç karnı büyük oluyor çok geç çıkıyor karnı dedi hatta onun hamılelıginde karnı yok gibiymiş son aya doğru çıkmış kızınında tam tersi olmuş karnı ilk aydan şişmiş

İştahım çok iyi maşallah ♥haklisin büyük ihtimal canım
3.ayda yavaş yavaş büyüdüğünü görürsünüz inşallah. Özel bölgenin üstünden itibaren yukarıya doğru kavis oluyor. Anlıyorsunuz hamile karnı olduğunu. Ve tabiki güzel bir his

Ya aslında hoşuma gider benim karnımın büyümesi ama çatlak falan sıkınti ben normalde çok zayıfım 49 kilo boyum 1.70 o yüzden göbeğim hemen belirdi

Normalde 49 kilo 1.70 boyundayım çok zayıf oldugum icin su anda karnımın çıktığını çok net anlayabiliyorum ama sebebini bilmiyorum
bizimki ödem tabıkı rahım büyüyor ve bebek içinde vücut fazla kan üretiyor şişiyoruz

Ama böyle sarkan göbek değil yukarda duran ödem göbeği çıktı

Bizimde öyle demekki ilk aydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…