Hamileliğimin Beşinci haftasındayım

Belli bir süre söyleyemem zaman olarak bakmadım ama birçok kişiden aynı seyi duydum kendim dahil ben şuan üç aylık ikiz gebeyim yeni cıkmaya başlıyor
1 ay sonra o şişlik olacak sanırım bende o yüzden hiç ineceği umudum yok alıştım

Sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil ♥ rabbin herkese nasip etsin
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinler sağlıkla alalım kucaklarımıza benımki anası gibi inatcı hırslı çıktı beklenmeyen plansız bebek

Bizimde öyle demekki ilk aydan
Bu arada hastaneye gitmek zorundasın hem beta hcg 2 günde 1 kan vererek artısını takıp edeceksınız hem keseyi bende bebeği görmek için gitmek zorundasınız ve bırde kan tahlilleri vs istiyor dr

1 ay sonra o şişlik olacak sanırım bende o yüzden hiç ineceği umudum yok alıştım
Yani kişiden kişiye değişmekle beraber benim yeni çıkıyor cok kustugum için kilo almadım tamamıyla ordan eminim ama birde ikiz olduğunu düşününce normal geliyor kimisinin beş aylık bile belli olmuyor karın yapısına göre yani canım

Bu arada hastaneye gitmek zorundasın hem beta hcg 2 günde 1 kan vererek artısını takıp edeceksınız hem keseyi bende bebeği görmek için gitmek zorundasınız ve bırde kan tahlilleri vs istiyor dr
Çok merak ediyorum doktora gitmeyi çok istiyorum ama koronadan dolayı esim istemiyo

Aynen büyük ıhtımal sizin iç karın büyük ıkız bide daha büyük oluyor karın normalde sağlıkla alın kucağınıza bebeklerınızı

Çok merak ediyorum doktora gitmeyi çok istiyorum ama koronadan dolayı esim istemiyo
Maalesef gitmek sorundasınız ama allah korusun boş gebelık olabılır sadece idrar testi yeterli değil bi sürü sıkıntılı gebelık türleri var yanı suan sayıp moralınızı bozmak istemem ama mecbur

Kizlar Hamileliğimin beşinci haftasindayim karnımda büyüme oldu hamilelikte karın büyümesi ne zaman oluyor beş hafta çok erken değil mi karın büyümesi için fikirleri alayım lütfen
21. Haftamdayım karnım büyümeye başlayalı 2 hafta oldu onunda dışarıdan bakan anlayamıyor.. Yani çok erken 5. Hafta.. Çünkü bebeğiniz şuan karnınızda değil doktor ultrasondan bakarken anlamışsınızdır kasık kısmınızda ve yukarı çıkmadı baya bi sonra oluyor.. Yanlış hatırlamıyorsam artık 14. Haftadan sonra göbek deliğinin alt kısmında hemen kasık üstünde oluyor ki farkedilmesi çok güç..
Ama gaz birikmesi olduğundan karnınız şişmiş olabilir.. Yine burda görmüştüm 7 haftalık olup da karnı resmen burnundaydı arkadaşın.. Hamile pantolonu giyiyordu yani sizdeki şişkinlik gaz olabilir..

Yok o kadar değil ama ben normalde çok zayıfım 170 boyunda 49 kiloyum göbeğim falan dümdüz şimdi göbeğim çıktı hemen anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…