Keçi boynuzu soğuk sıkma pekmezini yediriyorum cnm, bu arada ben de mi yedin keçi boynuzu pekmezini onu merak ettim. Birde bu çocuk olayı kanla çok ilintili, dikkat ettim çok araştır yenmesi tavsiye edilen bu konuda her yiyeceğin kan yapma özelliği var. Benim sol taraf tüpüm bağırsağıma yapışık ve genişlemesi var rahim filmi çekildim icinde su var bu iltihap yapar rahme akar cocuk o zaman rahimde tutunamaz düşer dediler. Gittim o zor ameliyatımı oldum. Doktorlar tamam bağırsağa yapışık, genişleme var ama içinde sıvı yok hiç bir şekilde ellemedik, rahim filminde verilen sıvıdan filmde öyle çıkabiliyor dediler. Süreklide solumdan yumurtluyorum e tüp bağırsağıma yapışık yumurta karın içine düşemiyor. Nadir sağdan yumurtluyorum işte bi kere rastladık esimin spermleri iyi olmadığı için tutunamıyor. Tüp bebekde inş ilkinde tutar. Eşime geçen gün dedim eğer denedik denedik olmuyo afrikadan gidip bir evlat alalım, hiç değilse iyi bir eğitim veririz sevgiyle büyür vatanına inş iyi yararlı bi insan olur. O kadar araştırdım ki inan doktorlar bilgime şaşırıyor. Tıp alanında eğitim mi aldınız diyorlar. Ama artık hiç ilgilenmeyeceğim bu konuyla artık.
fittanne
@sweett_ cok iyi geldi yazdıklarınız inanın enerjim değişti. Duacınızım.