Hamileliğimin son zamanları zehir !!!!!

Annen sana bakabılır mı mesele o
Annenın bakıma ıhtıyacı var
Sen bakarsın bebegıne
Bırı de sana bakmalı

Benimde annem yanliz yasiyo babamla bosandigi icin yanimda ev tutum komsuyuz 9 aydir bana annem bakiyo riskli bir hamilelik gecirdim inan benim kadar anneminde emegi var ikizlerimin ustunde seni anlamis degilim o senin annen senin mutlugun onuda mutlu edicek bebegi altini acmayi bilmiyo demissin seni kim bu yasina getirdi bak sende anne olcaksin istermisin evladin senin hakinda boyle dusunsun

Aynen oyle esimde hic istemiyor direk evimize gelelim rahat edelim diyor cok destek olur eminim oda masallah elinden gelir ama kirmak istemiyorum annemi. Simdi onu kirmamak icinde kendimi hirpalayamam off :KK43:

Yani yeni doğum yapacaksın kendi evin var düzenin var kendi evinde karı koca çocuğunuz olmak varken neden annene taşınıyorsun.Bir tane çocuk bakamıyacakmısın bakarsın elinde yatkın eşimde yardımcı olur diyorsun.annen niye kırılsın canım herkezin evi yurdu var.madem o gelsin.ama şahsen ilk günler kimsenin gelmesini tavsiye etmem.benim ikizlerim var evde sadece ailecek olmak kadar zevkli birşey yok.sen ona alışacaksın babası alışacak o ilk günler ne kadar değerli ve güzel.annene gidince disişip duracağına huzurla kendi evinde ol.didişince kalbinide kıracaksın kadının ister istemez

Evinde kal hem 1 hafta kocan da rahat edemez ki o da izinliymiş ne güzel izni beraber kendi evinizde değerlendirin sonra anneni evine davet edebilirsin

Ya Allah razı olsun aglayarak okuyorum. Doktor dediki ne yap et normal dogum yap Zeynep kamilde dr ile cok uzun görüşme yaptık. Cok ugrastim git gel bittim hele uc hafta once inanin sabah çıkıyor aks geliyordum eve artık bacak kaslarım ağrıyordu. Neresi varsa gittim. Hele bi olsunda, rabbim hayırlısı ile inşallah nasip eder.
Olucak inşallah cnm bi kere olduysa bidaha olur inşallah gonlnu ferah tut

Hormonlarda var ama bi kac arkadasla konusmalatimizdaki cevaplara bakarsaniz belki anlarsiniz :KK43:( sebepsiz degil ne yazikki :KK43:
Ahh pekii anladim simdi. Yerinizde olsam takmam kimseyi sadece kendine ve bebeğine odaklan canim bu zamanların tadını cikar. Anne sonucta yine seni büyütüp bi yasa getirmiş. İnsanlar her daim hata yapabilirler. Gec zamanda olsa yardımcı olmak istemis canim şans ver sıkma kendini

İnan okurken ağladım. Çok teşekkür ederim. Rabbim e sığındım ama çok zor işler bunlar. Eşimi götürmem mi, gittik bezmialemde iyi bi yar doc a gittik. Muayene etti varikosel yok. Spe sayısı 15 milyondu ki cok az sınır bi sayı, her aksam iki ceviz bes altı fındık vw cig kabak cekirdegi yedik birlikte. Sayı su an 36 milyon. Stresten amh yumurtlama hormonun düştü.
Bide gorumcem esime her fırsatta telefonda whatsapptan ne zaman hala olucam diye soruyor. Ben bugüne kadar kimseye sormadım. Evimize gelemiyor problem yaşadık. Gecen esim dedi x soruyo ne zaman hala die o kadar zor bir durum ki bu bizler sormayın ya kimseye sormayın işte. Bende eşimi kırmadan dedim ki bundan sonra kim sorarsa dicem ki cocul yapmaya karar verdigimiz gece sizi arayacağız isterseniz gelip başımızı tutun.
Bu yoldan geçmeyen anlamaz.
Ağlamadan yada gözüm dolmadan uyuduğum gece yok benim. Dua n o kadar iyi geldiki inşallah rabbim hayırlısı ile banada nasip eder. Ah bi olsun haber vermem mi kapına gelip haber veririm.
Ah canım kıyamam.. insana Ne gelirse elden değil akrabasından geliyor.. ben ne zaman pes ettim oluruna bıraktım o ay hamile kaldım.. Prof Saracoğlu'nun keçiboynuzu kürünü uyguladım eşime ki eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sperm sayısı 11 milyondu hızı yavaşdı bende pco vardı yumurtlama bozukluğu halbuki hormonlarım adetim kan değerlerim herşeyim çok düzenliydi. Ne zaman ki pes ettim o ay haberi aldım seni çok iyi anlıyorum ama üzüntü stres buna gelmiyor malesef dimdik ayakta durup benim zaten çocuğum Allah'ın izniyle olacak deyip tevekkül etmek lazım Allah yardımcınız olsun sağlık versin size..

Arkadaşlar lutfen yardimci olun kafayi yemek uzereyim. Telefondan girdigim icin yazim kurallarina uyamadim birazda uzun oldu kusura bakmayin simdiden..

Dogumum eylulun 10nda bekleniyor. Normal dogum ilk bebegim olucak. Daha once kuzenlerimi yegenlermi ben buyuttum. Yenidogan bebegi basima atip tarlaya gidiyordu yengelerim :)). Her seyini biliyorum allaha sukur elim yatkin. Allah razi olsun onlarin sayesinde bilgiliyim.

Sorun su. Esimin annesi zaten gelemez onceki konumda bilen bilir cocugu aldir falan demisti anlasamayiz esimde istemiyor ben asla kabul etmem.
Annem dogumdan sonra 1 hafta bende kal diyor ama icim hic rahat degil. Ben daha dogurmadan depresyona girdim en ufak bir mudahalede lafta sinirlerim zipliyor. Annem ne kadar karismam etmem desede guvenemiyorum canimi sikar diye. Tek basina yasiyor babamla ayrildilar. Esim zaten izinli olucak dogumumdan sonraki 1 hafta evimize gelelim dedi. Hastaneyede cok yakin kendi evimiz kararsiz kaldim.

Belki yanlis anlayan olur ama gecen napiyosun diye aradi bebek bekliyoruz ne yapalim dedim gulerek e bizde bekliyoruz canim dedi senle ben birmiyiz annecim ben anneyim dedim sakasina e bende ananeyin ne zaman geliyosunuz bilmem ne diretmeye basladi. Gitsek esimde rahat edemicek bende bisey dese biliyorum deliricem. Aramiz acilcak. Zaten yenidogan bebegi kucagina bile alamaz annem korkar alt degistirmeyi falan da bilmiyor bosu bosuna gitmesemmi hem busari hastaneye yakin allah korusun bisey olsa 5 dakka. Surekli gittigim bildigim hastane annemin evinden 1 saat nerdeyse. Asisi olucak bunun kontrolu ugrasamam gibime geliyor. Sizcr ne yapmaliyim???

Üstelik eşiniz yanınızda tabiki evinizde kalın.
Ney,n alınması gücenmesi daha sonra durumlara göre bakarız ,yavrumun ilk saatleri ve evde geçirmesini istiyorum de.

Arkadaşlar lutfen yardimci olun kafayi yemek uzereyim. Telefondan girdigim icin yazim kurallarina uyamadim birazda uzun oldu kusura bakmayin simdiden..

Dogumum eylulun 10nda bekleniyor. Normal dogum ilk bebegim olucak. Daha once kuzenlerimi yegenlermi ben buyuttum. Yenidogan bebegi basima atip tarlaya gidiyordu yengelerim :)). Her seyini biliyorum allaha sukur elim yatkin. Allah razi olsun onlarin sayesinde bilgiliyim.

Sorun su. Esimin annesi zaten gelemez onceki konumda bilen bilir cocugu aldir falan demisti anlasamayiz esimde istemiyor ben asla kabul etmem.
Annem dogumdan sonra 1 hafta bende kal diyor ama icim hic rahat degil. Ben daha dogurmadan depresyona girdim en ufak bir mudahalede lafta sinirlerim zipliyor. Annem ne kadar karismam etmem desede guvenemiyorum canimi sikar diye. Tek basina yasiyor babamla ayrildilar. Esim zaten izinli olucak dogumumdan sonraki 1 hafta evimize gelelim dedi. Hastaneyede cok yakin kendi evimiz kararsiz kaldim.

Belki yanlis anlayan olur ama gecen napiyosun diye aradi bebek bekliyoruz ne yapalim dedim gulerek e bizde bekliyoruz canim dedi senle ben birmiyiz annecim ben anneyim dedim sakasina e bende ananeyin ne zaman geliyosunuz bilmem ne diretmeye basladi. Gitsek esimde rahat edemicek bende bisey dese biliyorum deliricem. Aramiz acilcak. Zaten yenidogan bebegi kucagina bile alamaz annem korkar alt degistirmeyi falan da bilmiyor bosu bosuna gitmesemmi hem busari hastaneye yakin allah korusun bisey olsa 5 dakka. Surekli gittigim bildigim hastane annemin evinden 1 saat nerdeyse. Asisi olucak bunun kontrolu ugrasamam gibime geliyor. Sizcr ne yapmaliyim???
En rahat yer evin. Sen annenle degil eşinle yaşıyorsun.anneni kırsanda düzelirsiniz eşini kırma. Adam ilkez baba olucak ilk gunlerini burnundan getirmeyin sonra unutulmuyor. Üstelik normal dogum yapıcakmıssıniz.1 haftaya zaten iyileşirsiniz eşiniz işe başlayanakadar .Annenizde gelirse bir hafta sonra gelsin gelmese kendi bilir.Hayırlı dogumlar.

Arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim dun baya sinirliydim aynen evime gelmeye karar verdim onu davet edicem tekrardan umarim gelir gelirse gelmezsede yapacak bir sey yok :)) bebek bakmayi bilmiyor dedime takilmis herkez :D ama gercekten zamanla unutuluyor arkadaslar kendide diyor seni nasil yaptim diye :D ben kucama falan alamam diye kendiside farkinda yani tekk benim dedigim bir sey degil :))) tesekkur ederim yorunlariniz icin

Benim kizdigim nokta bir seyi istemedigim halde diretmesiydi :))

Üstünden çok zaman geçince bebek bakmak bile unutulabiliyor. Yakınlarımdan ben de gördüm bunu.

Aynen onu demek istiyorum anlamiyorlar :)) annemde suan kendinin farkinda ben yapamam edemem artik diyor. Bi kac kez denedi kuzenlerimde unutmus ama kac yil gecmis ne yapsin :)

En rahat yer evin. Sen annenle degil eşinle yaşıyorsun.anneni kırsanda düzelirsiniz eşini kırma. Adam ilkez baba olucak ilk gunlerini burnundan getirmeyin sonra unutulmuyor. Üstelik normal dogum yapıcakmıssıniz.1 haftaya zaten iyileşirsiniz eşiniz işe başlayanakadar .Annenizde gelirse bir hafta sonra gelsin gelmese kendi bilir.Hayırlı dogumlar.
Tesekkur ederim :))))

Ah canım kıyamam.. insana Ne gelirse elden değil akrabasından geliyor.. ben ne zaman pes ettim oluruna bıraktım o ay hamile kaldım.. Prof Saracoğlu'nun keçiboynuzu kürünü uyguladım eşime ki eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sperm sayısı 11 milyondu hızı yavaşdı bende pco vardı yumurtlama bozukluğu halbuki hormonlarım adetim kan değerlerim herşeyim çok düzenliydi. Ne zaman ki pes ettim o ay haberi aldım seni çok iyi anlıyorum ama üzüntü stres buna gelmiyor malesef dimdik ayakta durup benim zaten çocuğum Allah'ın izniyle olacak deyip tevekkül etmek lazım Allah yardımcınız olsun sağlık versin size..
Keçi boynuzu soğuk sıkma pekmezini yediriyorum cnm, bu arada ben de mi yedin keçi boynuzu pekmezini onu merak ettim. Birde bu çocuk olayı kanla çok ilintili, dikkat ettim çok araştır yenmesi tavsiye edilen bu konuda her yiyeceğin kan yapma özelliği var. Benim sol taraf tüpüm bağırsağıma yapışık ve genişlemesi var rahim filmi çekildim icinde su var bu iltihap yapar rahme akar cocuk o zaman rahimde tutunamaz düşer dediler. Gittim o zor ameliyatımı oldum. Doktorlar tamam bağırsağa yapışık, genişleme var ama içinde sıvı yok hiç bir şekilde ellemedik, rahim filminde verilen sıvıdan filmde öyle çıkabiliyor dediler. Süreklide solumdan yumurtluyorum e tüp bağırsağıma yapışık yumurta karın içine düşemiyor. Nadir sağdan yumurtluyorum işte bi kere rastladık esimin spermleri iyi olmadığı için tutunamıyor. Tüp bebekde inş ilkinde tutar. Eşime geçen gün dedim eğer denedik denedik olmuyo afrikadan gidip bir evlat alalım, hiç değilse iyi bir eğitim veririz sevgiyle büyür vatanına inş iyi yararlı bi insan olur. O kadar araştırdım ki inan doktorlar bilgime şaşırıyor. Tıp alanında eğitim mi aldınız diyorlar. Ama artık hiç ilgilenmeyeceğim bu konuyla artık. fittanne fittanne Ay-hal Ay-hal cok iyi geldi yazdıklarınız inanın enerjim değişti. Duacınızım.

Ahh pekii anladim simdi. Yerinizde olsam takmam kimseyi sadece kendine ve bebeğine odaklan canim bu zamanların tadını cikar. Anne sonucta yine seni büyütüp bi yasa getirmiş. İnsanlar her daim hata yapabilirler. Gec zamanda olsa yardımcı olmak istemis canim şans ver sıkma kendini
Ben ona hep sans veririm :) ama istemedigim bir seyide diretmesine anlam veremiyorum. Kirmak istesem kavga etcek olsam ederdim coktan buraya konu acmazdim :) artik kirmamaya calisarak konusucam

Benimde annem yanliz yasiyo babamla bosandigi icin yanimda ev tutum komsuyuz 9 aydir bana annem bakiyo riskli bir hamilelik gecirdim inan benim kadar anneminde emegi var ikizlerimin ustunde seni anlamis degilim o senin annen senin mutlugun onuda mutlu edicek bebegi altini acmayi bilmiyo demissin seni kim bu yasina getirdi bak sende anne olcaksin istermisin evladin senin hakinda boyle dusunsun
İstemem tabiki ama annem artik unuttugunu ettigini kendiside soyluyor farkinda kotu bir seyle demedim ben onu kac yil grcmis unutmasi normal degilmi benden sonra baska bebekte gormeyince bu zamana kadar :))

Salak gibi üzülürse ne demek , annenizi milletle bir tutmuş elalem yerine koymuşsunuz, kadıncağızı iyiniyetine karşılık hakaret etmişsiniz. Bence uzak kalmayı anneniz düşünsün evvela. Evinize hic cagirmayin, kalbini kırmayın kadının.
Salak gibi dusunen benim annemi kastetmedim asla.

Back
X