Hamileliğimm kesinleşti kızlarrr!!!

ikizlerinAnnesi

Daima Şükür !!!
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
444
0
96
İstanbul
öncelikle bana destek olan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum biliyorsunuz ben transferin 8.günü sabahı dayanamamış kan tahlili yaptırmıştım sonuç 28,22 çıkmıştı ve burdaki birçok arkadaşımın hamilesin demesine rağmen içim rahat değildi korkuyla acabayla yaşadım bugüne kadar ve bugün transferimin 11.günü 12.günü yarına pazar geldiği için merkezden bugün çağırıp tahlil yaptılar ve değerim 11.günün sabahına rağmen 195 çıktı ve doktorum çok güzel bir değer olduğunu tahlili tekrarlatmamıza gerek olmadığını söyledi sizce değerim nasıl kızlar ve ben şuan ne kadarlık hamile olmuş oluyorum ???

RABBİM TÜM TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMA HAMİŞLİĞİ NASİP ETSİN TÜM HAMİŞ ARKADAŞLARIMADA BEN DAHİL HAYIRLI GEBELİK GEÇİRİP YAVRULARIMIZI SAĞSALİM KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN İYİKİ VARSINIZ ARKADAŞLARa.s.a.s.a.s.

delikafadulden Gözün aydın canım benim. Allah tamamına erdirsin. Darısıda bizlerin başına :lepi::teytey::sm_cool:

canım en son adet tarihin nedir onu söylersen eğer kaç haftalık hamiş olduğunu söyleyebilirim sana

Tebriklerrr :lepi:
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tez vakitte :Saruboceq:

canım allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere inşallah.... duaralında bizleride unutma :)

Allah razı olsun çok sağolun arkadaşlar

en son adet tarihim 26 ocak doktor 2 hafta sonraya çağırdı beni sabahım

özlenözlem canım bu arada lekelenme olanların çoğu olumlu sonuç alıyor heleki senin balstokis embriyon var gör bak Allahın izniyle sen hamiş çıkacaksın neyse geri sayım başlamış zaten hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım darısı tümmm isteyen tedaviye girecek olan arkadaşların başına

a.s.a.s.canım tebrikler sorunsuz bir hamilelik diliyorum :Saruboceq:sag salim kucagına alırsın inş.... darısı bizim basımıza bakalım 4 gün sonra ne olucak bu arada belirtin varmıydıCADIARZU ya benim yokta:sm_confused:

sağolun arkadaşlarım

Seracığım çok üzgünüm bu durumda ne denebilirki Rabbim tez zamanda bebişine kavuşturur inşallah ama sen güçlüsün yazılarını okudum yılmak yok yola devam arkadaşım Rabbim yardımcın olsun

angel baby canım belirti arama geçende sana yazmıştım bi topikte ffk rrose ve ben dahil biçok arkadaş belirti yok diye yakınıyor umutsuzca bekliyorduk ama hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor ama tahlil zamanında adet sancısı gibi sancılar ve bel ağrısı oluyor ben kendimde bunu farkettim çünkü ben normalde adet sancısı çekmediğim için farkı anlayabildim bel ve adet sancısı kasıklarından ziyade bu ağrıyı hissediyorsun kasıklarına arada iğne batar gibi batmalar oluyor o kadar anladınmı canım yani takılmamak lazım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

sağol arkadaşım evet banada ilk randevuyu 2 hafta sonraya verdi doktor

kızlar bu arada ben bebek tıcker ı yaptım en son adet tarihimi yazdım 4hafta 5 günlük sonuç çıktı doğrumudur bu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…