Hamileliğimm kesinleşti kızlarrr!!!

çok sevindim kaçgündür ne kadar güzel hamiş haberleri alıyoruz inşallah hepimizin hamişliği sağlıklı bir şekilde tamamlanırda bebişlerimizin resimlerini göndeririz birbirimize bende çok umutsuzdum çünkü sadece 1 yumurtam vardı sağlıklı olarak şuandada cuma günü keseyi görmek için sabırsızlanıyorum allah tamamına erdirsin darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah

Tebrik ederim gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip etsin:teytey::teytey::teytey::teytey:

turser canım gözün aydın olsun sonunda sende başardın bu zorlu süreci güzel bir sonla bitirdin.inşallah nasıl başlamışsa öylede gidecek.hadi bakalım şimdide keyifle ankete sana uygun olan seçenegi işaretlemeye bekliyorum.

Son düzenleme:

canım çok çok tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum..:teytey::teytey::teytey:

merhaba arkdaşlar bende aranıza yeni katıldım
allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasib eder inşallah

tursercim tekrar tebrikler canim...dedigim gibi degerin 200 yakin cikti gordunmu.....sana hamilesin demistim cok sevindim senin adina canim...

çok sağolun arkadaşlar

evet mehaycığım hemde 11.günün sabahı bu değer olması çok iyiymiş Rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizin gebeliğini yazılarını okuyorumda gerçekten tereddütler korkular bitmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

jeyand arkadaşım neye göre hesaplıyorsun bana en son adet tarihini esas al dediler bende tıcker yaparken 9 ay sonraki tarihi 26 ekimi yazdım 4 hafta 5 gün çıktı şimdi bu ne bende onu anlamadım canım

canım tebriklerrrrrrrrrr harika bir haber. en azından artık tescilli hamilesin

asuda cemre sağolun arkadaşlar darısı sizlere inşallah

jeyand canım netteki hesaplayıcıdan hesapladım senin dediğin gibi çıktı doğumu 2 kasım olarak gösteriyor bende ona göre tıcker yapınca senin dediğin sonuç çıktı sağol arkadaşım yardımcı olduğun için

turser cnm merhaba.hafta sonu giremedim nete aklımda hep sen vardın.sabah sabah gelip hemen senle ilgili mesajlara konulara baktım.çok şükür mutlu haberi vermişsin cnm.allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza.değerinde çook güzel çıkmış.ilk kontrolün ne zaman?yine umuta mı gidicen muayene olmaya?

Ne mutlu size, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı evlat nasip etsin.
Gözünüz aydın...

turser çok sevindim cnm ya..bak ben sana demiştim çok güzel bi haber bu...benimde bugün transferimin 7.günü çok merak ediyorum çatlayacam artık...acaba diyorum 8.günde idrar tahlili yapsammı

özgeciğim çok sağol arkadaşım darısı başına inşallah ilk kontrole 2 hafta sonra gideceğim ama umuta gidemeyeceğim malesef sadece muayene 150 tl olduğu için artık bizi aşıyor tedavi masrafı falan derken açıldık bayağı hamdolsun sonucumuzu aldık çük şükür ama ayağımızı yorganımıza göre uzatmamızlazım artık başka doktor araştırıyorum Enver Beylede görüştüm aynen böyle dedim ssk anlaşmanız yok devam edemeyeceğim malesef dedim bana bir doktor önerdi bakalım seçim yapacağım gidene kadar inşallah sonuna kadar güzel gider arkadaşım her an tedirgin oluyor insan sende yaşayınca nisanda bana hak vereceksin :)

canocuğum sağol bitanem evet sen en başta demiştin güzel haberlerle döneceksn diye elhamdülilllah döndümde ama inşallah devamıda güzel olur idrar testine gelince 8.gün çıkmıyor canım ben yaptım negatifti ama kan değerim pozitifti 9.gün ise idrarda çokk silik çıktı sonrasında her yapışta netleşiyor değerin artmasıyla alakalı yani 8.gün çıkan yokmu var ama üçüzler falan sanırım yani deneyeceksen bile bari 9 yada 10.gün yap derim ben hatta 10 kan yap istersen :) ben sebep olmuş olmayayım ama en güzeli beklemek bakma bende biraz delilik mevcut :)))

pasaklı minik tanrıca canım darısı başına inşallah çok sağol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…