Hamileliğin 22. haftasinda bebek hareketleri

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.520
24.129
548
Merhaba arkadaşlar. Hamileliğimin 22. haftasının icindeyim ve bir oğlum olacak kısmetse
Son iki haftadır o sert tepiklere öyle alıştım ki şimdi yavaşladı gibi sanki..
Ne bileyim hissediyorum aslında ama sert değil.
Acaba arkasını mı döndü? Yoksa bebek büyüdü diye yeri mi daraldı?
Ben biraz kötü seneryocuyumdur
lütfen içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin..
Yoksa daha erken haftalarda mıyım? Ondan mı?
Normal mi yani?

gayet normal canım. ben 22. haftada hissetmeye başladım ama meğer birşey hissetmiyormuşum ilerleyen haftalarda göreceksin hareketleri...
hamileliğim süresince bazen sırtıma doğru çevirdi ayaklarını. o zaman da hissedilmiyor. içini ferah tut.

canım aynı haftadayız sennle. ve inan 2 gündür bende aynı soruyla kendimi yiyorum. elime sert sert hareketleri gelirdi.şimdide geliyor ama ara ara ve eski sertlikte değil.
tam da bu konuyla ilgili başlık açacaktım.senin yazını ve üsttekki arkadaşın yorumunu görünce rahatladım.demek ki normal birşey

sıcağı sıcağına yazayım dedim.az önce kontrolden geldim herşey yolunda çok şükür. doktor arada normal çok fazla hareket etmemesi dedi.çok yorulduğumuz zaman da hareketleri azalıyormuş bol bol dinlen ve su iç dedi. raha tol canım sende

aynı şeyi bende dusunup duruyorum tek değilim demekki bazen çok hareketli bazense tık yok sabahtan beri hissetmiyorum insan ister istemez korkuyo rahatlamak lazım aslında bizim gerginliğimiz onlarıda geriyo sonuçta

İcimi ferahlattin canim cok tesekkurler
evet ilerleyen vakitlerde uyuyamicam bile tekmelerden
ama insan korkuyor her dakka oynasin istiyor ama her dakka oymayamaz ki bebis
Hayirlisiyla doguralim insallah..

Çok sevindim yazmana
şükürler olsunn allah onlara uzun ömürler versin insallah..
Evet sanirim bazen bebek de yorulabiliyor. Sonucta anneyiz pimpirikleniyoruz iste
Bugün gene bol bol kıpraşmaya başladı:108:
Bir an evvel bebeklerize kavusmak dilegimle..

aynı şeyi bende dusunup duruyorum tek değilim demekki bazen çok hareketli bazense tık yok sabahtan beri hissetmiyorum insan ister istemez korkuyo rahatlamak lazım aslında bizim gerginliğimiz onlarıda geriyo sonuçta

Tek degilsin tatlim inan:108:
Demekki bazen arkalarini dönüyor bizim yaramazlar.
Veya bazen hayat koşuşturmacadan hissedemiyoruz.
Ama normalmis canim benimki bugün tekrar kiprasmaya basladi
Anneyiz elbette korkucaz. Ama takma kafana sende..
Allah onlari koruyor.. Allah onlari bizlere bagislasin insallah

Kızlar bende 19 haftalık hamileyim, bir kızım var 5,5 yaşında .
Fakat kızımda hareketleri böyle değildi ve daha rahattım.
Şimdi ise gece biraz tuvaletim olsun, bide akşamları daha şiş oluyor karnım reflü de var, dönemiyorum bir yanımdan diğer
yanıma. Zaten solumda yatayım diyorum ama kalkarken bile sanki ağır birşey var ve tuvaletim de varken ağrıyor kasıklarım.
Bazen kuyruk sokumum ağrıyor, otururken kalkmaktan korkuyorum, oraya ağırlık yapıyor ağrıyor sanki.
Birde 2 oldu, burnumu sümkürürken kendimi sıktığımdan mı fazla mı sert yaptım bilmiyorum, karnımdan sanki sert birşey oldu.
Vurdu mu ,birşey mi yırtıldı gibi korktum. Kızımda böyle olmamıştım ama şimdi çok korkuyorum.

Canım aynı durumdayız inan. Benim de 5 yaşında bir kızım var. Kızımda hiç hissetmemiştim bile hamileliğimi. Fakat bunda çok zorlandı bedenim nedense. Kanamalar yaşadım, aynı senin gibi karnımda ağrı, altımda ağrı, kalçamda ağrı.. Uyuyyamıyorum gece wc'ye çıkmaktan, sabah sancıyla kalkıyorum. İnan ki çok zorlanıyorum. Şimdi de pembe nokta kadar akıntılar başladı bugün tekrar.. İnan ne yapacağımı şaşırdım. Nirmal mi bilmiyorum. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah..

Amin. inşallah Allah hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.Çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…