Hamileliğin 36. Haftası

040816fs

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
102
51
13
26
Merhaba 36 haftalik hamileler. bende 36 haftalik hamileyim bu benim ilk hamileliğim. Doğumuma 4 hafta kaldı kizimi kucağima alıcağim günü 4 gözle bekliyorum.
Sizde benim gibi sabırsız mısınız?
Doğum çantanız hazırmı? Benimki henüz hazır sayılmaz daha erken olduğu için her kes daha 1 ayın var şimdiden doğum cantasını napıcaksı diyorlar.
Doğumum nasıl olucaği konusunda pek bir fikrim yok ama qaliba normal doğum olucak şimdilik suyumun azalması ve anemi dişinda her şey yolunda. sizde durumlar nasıl?:anneadayı:

Merhaba 36 haftalik hamileler. bende 36 haftalik hamileyim bu benim ilk hamileliğim. Doğumuma 4 hafta kaldı kizimi kucağima alıcağim günü 4 gözle bekliyorum.
Sizde benim gibi sabırsız mısınız?
Doğum çantanız hazırmı? Benimki henüz hazır sayılmaz daha erken olduğu için her kes daha 1 ayın var şimdiden doğum cantasını napıcaksı diyorlar.
Doğumum nasıl olucaği konusunda pek bir fikrim yok ama qaliba normal doğum olucak şimdilik suyumun azalması ve anemi dişinda her şey yolunda. sizde durumlar nasıl?:anneadayı:
Bende 35 haftalık hamileyim benimde cantam hazır değil herşey yıkandı utulendi ama hazirlamadim daha bende şimdilik bilmiyorum doğum şeklini iki türlü de korkuyorum

Kızlar çantanızı hazırlayın.ben 38 deyim yeni yıkayıp ütüledim herşeyi. Ağırlaşınca iş yapması çok zor. Ertelemeyin. Şuan tam vakti.

Ben 37. Haftada oglumu dunyaya getirdim erken diyenler neye guveniyor nerak ediyorum :) ani sanciniz tutsa suyunuz gelse canta hazırlayabilecek mısınız? Biz 32 haftadan itibaren cantayi hazırlayıp arabanin bagajina koymustuk bile :KK70:

Bende 35 haftalık hamileyim benimde cantam hazır değil herşey yıkandı utulendi ama hazirlamadim daha bende şimdilik bilmiyorum doğum şeklini iki türlü de korkuyorum
Korkudan cok endişe diyelim biz ona cünki biz ane ulucaz yapamıycağimiz hic bir şey yok

bende 32 haftalık hamileyim ama 36 ya kadar hazırlamayı düşünmüyorum, zaten erken dogum olsa bile annemler alır gelirler evden bişeyler :)

H
Ben 37. Haftada oglumu dunyaya getirdim erken diyenler neye guveniyor nerak ediyorum :) ani sanciniz tutsa suyunuz gelse canta hazırlayabilecek mısınız? Biz 32 haftadan itibaren cantayi hazırlayıp arabanin bagajina koymustuk bile :KK70:
Helal sana bizimkilerin raxati hamileliğimi takip eden doktorum doğum yaptirmiyor ve doğumu gercekleşdirecek doktoru 38 de sonra doğuma 10 gün kala bulmamizi tavsiye etdi. Ve bizimkilerde öyle yapcaklar daha önce doğsa yandim

Kızın bir anda gelmeye kalkarsa daha erken diyenler ne düşünür acaba :)) ben 33 haftalığım herşey yıkanıp ütülendi ama henüz çantayı hazırlamadım. Ben bile huzursuzum sen nasıl sabrediyorsun yahu :))

H

Helal sana bizimkilerin raxati hamileliğimi takip eden doktorum doğum yaptirmiyor ve doğumu gercekleşdirecek doktoru 38 de sonra doğuma 10 gün kala bulmamizi tavsiye etdi. Ve bizimkilerde öyle yapcaklar daha önce doğsa yandim

İnsallah vaktinde gelir evladin canim. Yerinde olsam esime derdim ki evde veya arabada dogurursam bebegin gobegini sen keseceksin ona göre :KK70:

İnsallah vaktinde gelir evladin canim. Yerinde olsam esime derdim ki evde veya arabada dogurursam bebegin gobegini sen keseceksin ona göre :KK70:
Eşim ne gerekiyorsa yapin diyor doktorun buyuklerin sözone güveniyor annem daha raxat 41-42 de doğuracağima o kadar eminki

Kızın bir anda gelmeye kalkarsa daha erken diyenler ne düşünür acaba :)) ben 33 haftalığım herşey yıkanıp ütülendi ama henüz çantayı hazırlamadım. Ben bile huzursuzum sen nasıl sabrediyorsun yahu :))
Edemiyorum ki kiyafetleri alinmiş olsa yıkayıp utliycem ortada kiyafet yok henuz kizimi sadice bir takim kiyafeti var onuda cooook zorla aldım. Onlara güvenipte ablamin oğlu gibi cıplak kalmasın dıye ablamda yazin doğan cocuğa abimin kücüklüten ani olsun diye sakladığmız kiyafeti giydirmek zorunda kaldılar kiyafetlerde yündendi kiş kiyafeti bildiğin. düşünün ben şimdi nasil güveniyim anemlere.

Calişmiyorum ve kisa boylu değilim ama bu kizimin acelecimi telbelmi olucağnin bir cavabini vermiyor

Aynen o yuzden en guzeli risk almadan herseye hazir olmaz canım bence kimseyi dinleme. Artik anne sensin sen ne dersen o olur ;)

Ben 32. Haftamın içindeyim. Bugun aldığım kıyafetlerin etiketlerini söktüm, yıkayacağım. Bu hafta içinde ütülemeyi de bitiririm. Haftaya da doğum çantasını hazırlamış olurum. Ben erken doğumdan çok korktuğum için ne olur ne olmaz erken hazırlamak istiyorum. Ama tabi daha doğum çantama koyacağım eksik şeyler var. 36. Haftaya kadar bekleyemezdim sanırım ben :)

ben de 36 haftadayım, isten yenı ayrıldım ızne, sımdıye kadar bır dünya kıyafet almıştım zaten ama yıkanıp utulenmemıstı.. izni bekledim, bir kac gundur kıyafetlerını utuledık dolabı geldı kurduk.. bugun çantamı hazırlıcam artık..bagaja koyucam..:) bence 36da hazır olmalı artık.. hayırlı vakıtte sağlıkla gelsin inşallah..

Aynen o yuzden en guzeli risk almadan herseye hazir olmaz canım bence kimseyi dinleme. Artik anne sensin sen ne dersen o olur :KK66:
ben de 36 haftadayım, isten yenı ayrıldım ızne, sımdıye kadar bır dünya kıyafet almıştım zaten ama yıkanıp utulenmemıstı.. izni bekledim, bir kac gundur kıyafetlerını utuledık dolabı geldı kurduk.. bugun çantamı hazırlıcam artık..bagaja koyucam..:) bence 36da hazır olmalı artık.. hayırlı vakıtte sağlıkla gelsin inşallah..
Tahmini doğum tarihin ne zaman?

Benim oğluşum 36 haftalik pazartsi kontrolüm var ters duruyodu doktorum bakicak tersse sezeryana hazirlik yapariz dedi oğluşumun çantasi beşiği heršeyi hazir sadece kendi cantam kaldi onuda hafta sonu hazirliycam inşallah

Selammm bende 36 haftaligimmm benimde herşey hazir cantaya koymak kaldi sadecee .. Bise sorcam kizlar 2 3 gundur malum yerde sızlama var acaba acilma falan mi oluyo yaa:110:

Back
X