Hamileliğin 36. Haftası

Selammm bende 36 haftaligimmm benimde herşey hazir cantaya koymak kaldi sadecee .. Bise sorcam kizlar 2 3 gundur malum yerde sızlama var acaba acilma falan mi oluyo yaa:110:
o bendede oluyo sirt agrisi bel agrisi gece yatarken kramp oluyo alta baski yapiyo heralde birde netten okudugum kadariyla rahim doguma hazirlik yaparmis

Canim ben 36+5 de dogurdum bebisimin kiyafetlerini ipten toplayıp göturdük :( yani erken hazirla dursun köşede nolcakki batıl şeyler düsünme seninki tedbir rabbimin gönderecegi zaman belli zaten
Saglikli kolay ve normal dogumlar inşaallah

Ben de 36.haftamdayım ben 26.haftamızda yıkadım ütüledim herşeyi hazırladım çantamızda 30.haftada hazırdı erken doğum riskim vardı ve terör bölgesinde yaşıyorum yalnızım burda kimsem yok iş başa düştü yani :) ımm şey birazda görmemişim galiba çünkü 16.haftamızda herşeyimizi almıştık ilk çocuk ve iki bebeğimi kaybettim daha önce onun için heyecanım çok başka Rabbim hepimize sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Canim ben 36+5 de dogurdum bebisimin kiyafetlerini ipten toplayıp göturdük :KK43: yani erken hazirla dursun köşede nolcakki batıl şeyler düsünme seninki tedbir rabbimin gönderecegi zaman belli zaten
Saglikli kolay ve normal dogumlar inşaallah
Amin canim
küvezde kaldımı?

Amin canim
küvezde kaldımı?
Yok hamdolsun gerek olmadi ama sütum gelmedi mama yedirmemek icin cabalayayim derken sariliga yakalandi ve maalesef 35 gün cektik ondada hastanelik olmaktan kil payi kurtuldu yavrum sen sen ol bebegini ac koyma sütun elbet gelir emzirmeye devam et ama karnını birsekilde doyur

Back
X