Eger belirgin bir şekilde 5 dakıka da cift cızgı cıktıysa bence kan ver gebelik varsa rısklı olabilir cunkuVe adet olacakmış gibi bir şişkinliğim var..
Resimdeki gibiydi .. yakından daha bariz ama bilemedimEger belirgin bir şekilde 5 dakıka da cift cızgı cıktıysa bence kan ver gebelik varsa rısklı olabilir cunku
Haklısın galiba bekleyelim bakalım teşekkür ederim yazdığın için :)Bence adet tarıhu gecince kan verin en doğru sonuç o zaman belli olur
Rica ederim canım inşallah güzel sonuclar alırsınHaklısın galiba bekleyelim bakalım teşekkür ederim yazdığın için :)
Hayırlısı Rabbimden 3.mucizem bakalım ne zaman gelecek hayırlısı olsun :)Rica ederim canım inşallah güzel sonuclar alırsın
Daha önce adetimin 3. Günü çift çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim böyle bi tecrübe yaşadığım için zaten acaba dedim :)Hamileyken adet görülmez imkansız
Adet değildir o kanamaniz olmuştur. Yumurta dollenip rahme yerleşince gebelik oluyor, adette dollenmeyen yumurtanın dışarı atılması e yani sizin yumurta hem dollenip rahme yerlesiyor hem dışarı atılıyor nasıl oluyorDaha önce adetimin 3. Günü çift çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim böyle bi tecrübe yaşadığım için zaten acaba dedim :)
İnşâllah ben de ilk mucızemı alırım rabbım nasıp ederseHayırlısı Rabbimden 3.mucizem bakalım ne zaman gelecek hayırlısı olsun :)
Rabbim sana da nasip etsin :)İnşâllah ben de ilk mucızemı alırım rabbım nasıp ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?