merhabalar ben adetimin bittikten sonra 5.günü şiddetli rahimde sancılarım oldu doktorlar bulamadı neolduğunu adetime bir hafta kalana kadar yani 15gün çektim derken kan verdim gebelikte çıkmadı sonra adetim bir hafta gecikti hala ağrım devam etti sağ kasığıma yoğunlaştı evde test yaptm pozitif çktı kanda 7528 civarındaydı bir hafta bekleyip doktora gittim kese gözüktü ozaman 5+4 falandm sanrm şimdi 7+2yim ağrım bitmedi batma tarzı burnumdan nefes alamıyorum arada ayaklarım çok üşüyor iştahım olmuyor bunlar gebelikte olacak şeyler ama bu batmayı anlamadm niye geçmiyor kızımda hiç böyle olmadı nasıl hamile kaldığımı bile anlamadan doğdu maşallah hamile sıkıntısı çekmedim bunda batmalarım bitmek bilmiyo böyle olan varmı
Ben de öyleyim, bacağıma da kramp giriyor arada belim de ağrıyor bir de kanamam ve düşük riskim var benim, daha sayayım mı :) başlarda normal bence inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Ben de öyleyim, bacağıma da kramp giriyor arada belim de ağrıyor bir de kanamam ve düşük riskim var benim, daha sayayım mı :) başlarda normal bence inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.