Hamileligin başlarında demir vitamini kullanmak zorunlu mu?

Demir eksikligin olmamis olabilir fakat hamilelik doneminde her halukarda degerlerin dusecegi icin takviye vermistir. Ilacin adini soyler misin belki multivitamindir. Bu arada benim demir degerim hamilelik oncesi normalden de fazlaydi, hep yuksek cikardi ama hamilelikte inan hepsi dusuyor. Bana da ilaclar mide bulantisi cok yapiyor ama mecburen sikmak zorundayiz disimizi.

Gaynoferon verdi ama hala yemek yiyemiyorum ve kilo kaybetmeye devam ediyorum. Bu gidişle damardan beslemeye geçecek dr yoksa bebek gelişmez dedi

Gaynoferon verdi ama hala yemek yiyemiyorum ve kilo kaybetmeye devam ediyorum. Bu gidişle damardan beslemeye geçecek dr yoksa bebek gelişmez dedi
Anliyorum.. Bir de ac karnina alinan bir ilac oldugu icin iyice tiksinti duyuyorsundur. Eger emin degilsen baska bir doktora gorunmelisin. Ben yurtdisinda yasiyorum hamileligimi ve bazen inan hayretler icerisinde kaliyorum bazi seyleri duydukca. Bazi Turk doktorlari cok yaniltabiliyor gercekten. Bulundugun sehirdeki en guvenilir, en tercih edilir doktora basvurmani oneririm. Hatta benim bulundugum ulkede jinekologlar ilac vermiyorlar biliyor musun? Dahiliye doktorlari inceliyor tum degerleri ve gerekli suplementleri sagliyorlar. Oyle bir sey de yapabilirsin istersen.

Değiştirdim ama yeni dr çok fazla koşturma yaşadığım için söylemeyi unuttum bu yüzden haftaya dr kontrole gittigimde söyleyeceğim. Kalp ve yüksek tansiyon hastası olduğum için kardiyolojiden fırsat bulup söyleyemedim. Allahtan bu sefer Ünv hastanesine gidiyorum

Bana da decavit kusma yapmıştı. Şimdi daha dün gece gyno ferro sanol içtim. Gyneferonun muadili bu da. Bugün kusmadım bakalim inşallah bunu kullanabilirim. Bir de gece yatmadan once icersen bulanti kusma yapmaz diye okumustum. Gyneferon da öyle. Böyle dene istersen. En güzeli yatmadan önce içmek.

Sağol canım tavsiyene uyacagım bakalım bu sefer ne olacak hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…