Hamileliğin başlarında kanama yaşayanlar var mı?

bilmiyorum canım ben 3 ay bekleyemicem galiba acele ediyorum eşim bana kızıyor sana bişey olur acele etme diyor internetten araştırdım düşük yapar yapmaz da hamile kalan varmış zararı yok diyende var korkuyorum ama çok ta istiyorum

Merhaba bende 5+2 günlük hamileyken kanama yaşadım 5 gün hastanede yattım benim ki tüp bebek. 2 gün kesilmişti perşembe akşam lekelenmem yeniden başladı. Doktorum istirahat ve ilaçlara devam dedi. Şu an 6+2 günlük gebeyim henüz bebeğimin kalp atışları duyulmadı. Bu süreç çok zor ilk kanamayı gördüğüm an yıkılmıştım ama şu an daha iyiyim. Stres en büyük düşman. Olumlu düşünmeye çalışmak lazım. Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Herkese selamlar bu konuyu açtığımızda hepimiz çiçeği burnunda hamilelerdik. Kanama hepimizde oldu kimimizde durdu gebeligi devam ediyor. Kimimiz ise o hazin sonu yaşadık. Bende bugün 9 haftalik bebeğimin kalp atışını duyamayanlardanim. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin. Herşeyin takdiri ondan. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun

İyi akşamlar hanımlar benim 22 ekim son adet tarihim 3 haftadır lekelenmem oluyor ve Dr 2 günde bir kan baktı normal şekilde yükseldi ultrason da keseyi gördük büyüyor ama henüz kalp atışını duyamadik Dr geç oluşan bir gebelik dedi 1 hafta sonra gel dedj endiseleniyorum geçen hafta kanamam arttı acilen gittim Dr kese bozulmamış dedi suan kanamam baya azaldı ama kalp atışını duysaydik hayirlisiyla ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı

Bnmde 20 ekimdi son adetim ama 13 aralkta kanamayla birlkte dusuk oldu yana azda kanama varsa kuckse mutlaka kanama oluyor. Senin bebegn egerki benm gbi gec dollenmeyse bnmki dustugnde 5+1 dedi doktr muhtemeln kalp atisi olusms olmasi lazm smdiye. Insallahh bsy cikmaz cok zor bir durum yasayan bilirr . Rabbim acil sifalar versn bacım

Amin Allah razı olsun umarım düşmez kanamam baya durdu gibi tekrarlamaz inş tek endişem kalp atışı

Bende ilk bebegimi ekim ayinda dusurdum malesef kizlar hafif bir lekelenmeyle basladi ve 3 4 doktora gttim hepside umutlanmayin dedi ve 7. Haftada malesef dusurdum bebegimi smdi yine hamileyim son adetim 24 kasimdi adetimden 7 gectiginde kahverengi bir akinti basladi doktorumu aradim hemen gttik muayene olduk doktr kanama gozukmuyor dedi ama o akinti nereden geliyor o zmn anlamadim hic birsey suan degerim 600lerde sali gunu gidicem kontrole ama kasik agrim ve bel agrim cok var dha oncede boyle baslamisti hersey suan odum kopuyor ikinci bebegimi de kaybedicem die sizce ne yapmaliyim bayanlar bna akil verin moral zaten yok malesef en guzel heycanli gunlerimizi böyle stresli geciriyoruz konusmalari okudugum kadariyla rabbim hepimize sifalar versin insallah

Gittiğiniz doktorlar umutlanmayın derken neyi sebep gösterdiler peki. Bende 5. Haftamdan beri lekelenme problemi yaşıyorum hatta içerde kanama alanımda vardı dün gittiğim doktor kanama alanının azaldığını ve bebeğin iyi olduğunu söyledi progesteron kullanıyorum iğne şeklinde size bişey verilmedi mi? Yalnız şöyle de bir durum varmış ki sağlıksız bebekler tutunamıyormuş. Doktor bana bazen ne yaparsak yapalım olmayacak şey olmaz bile dedi. Herşey nasip. Hala riskim var. Yaşadığınız çok zor bir durum inşallah bu gebeliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur. İnşallah hepimize nasip olur. Çok geçmiş olsun

Doktorlarin hepside sagliksiz gebelik gibi görünüyor demislerdi bebek saglikli ama kese skntili gelismiyor bebege gore kese dha küçük demislerdi banada 1 tane igne vurmuslardi 3 ay etkili demislerdi ve progestan baslatmisti ama malesef yatip dinlenmeme ragmen duzelmedi 7. Haftamda dusukle sonuclandi smdi 2. Gebeligim ama dha cok yeni kan degerim 600lerde hafif bir lekelenme oldu hemen doktorumu aradim muayeneye cagirdi vajinal muayenede kanama gorunmuyor dedi bende smdi bir onceki adetimden kalintilar olablr die kendimi motive ediyorum rabbim hepimize en hayirlisini nasip etsin insallah

Bende yasadim yasiyorum halen 13.haftadaym cok.yurudugum.ya da yoruldugum zamanlarda lekelenme oluyor. Doktorum telas yapma rengini takip et dedi rengi gttikce kirmiziya donuyorsa bekleme gel demsti. Sukur oyle olmadi.
Ama sen genede kendi doktoruna danis istersen.

3 gun ust uste gttim doktoruma zaten surekli ayni doktora gidiyorum haftaya sali tekrar kontrolum var aksi bir durumda saliyi bekleme cik gel demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…