Hamileliğin başlarında kanama yaşayanlar var mı?

Insallah bir sey olmamistir. Dualarim seninle hemen olmasa da mutlaka yaz olur mu ?

Malesef bebeğimi kaybettim.. Kürtaja gerek kalmadı hiçbir parça kalmamış. Doktor 3ay beklememi, 3 ay sonra yeniden deneyebileceğimizi söyledi.. Rabbimden gelen herşey kabulümüz böylesini hayırlı görmüş demekki napalım.. Rabbim sizlere yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Inan çok üzüldüm. Vardir elbet Rabbimin bir bildiği şu an bu sayfadaki herkes eminim ayni korkuyu yasiyor veya yasamistir. Insallah birkaç ay sonra mutlu haberlerini aliriz. Ama sakin endokrin bölümünü ihmal etme mutlaka gorunmeni dilerim. Sevgiler

Canım bence değildir benim yaşadığımı yaşadın sanırım içerde biriken kan pıhtısı birleşip düşermiş inşllh seninki de odur merak ettim kontrolden sonra yaz

Canım inan üzüldüm hayırlı değilmiş demekki her şerde vardır bir hayır diyeceğiz tamam gerçekten üzücü ama daha büyük olup duygusal bağ kurmuş olsaydın daha çok kahrolurdun bu bi teselli olsun sizin için tabiki her türlüsü kötü ama ona şükredelim

Bende çok üzüldüm canım daha çok yeni olmasına rağmen ne bilim işte tuhaf hissediyorum boşlukta gibi onun varlığını öğrendiğim o 2 hafta onca hayal kurdurmaya yetmişti. Kendimi avutmaya çalışıyorum hasta doğacaktı belkide sakat doğacaktı diye.. her türlü kabulümdü tabiki ama insanın evladının çaresizliğini görmek daha kahrederdi heralde diye avutuyorum kendimi. Allahım kimsenin hayallerini geri çevirmesin inşallah. En büyük duam bebeklerinize sağlıkla kavuşmanız. İnşallah Rabbim nasip ederse büyük mutlulukla paylaşıcam burda :)

Bugün gittim canım zaten ihmal etmicem en azından bu 3 ayda tüm tedavilerimi olup ondan sonra bebek sahibi olmaya çalışıcam hayırlısı inşallah.

Aynen öyle canım hayırlısı buymuş bizim içinde bebek içinde demekki. Hep hayırlısını diledim Allahtan bunu nasip etti varmış demekki bir hayır. Her zaman bin şükür halimize. Rabbim sizlere herşeyin en iyisini hayırlısını nasip etsin inşallah.

Benimde ara ara kanamam olmuştu düşük tehlikem vardı nekadar dikkat etsemde 2 hafta önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm allah sizinkilere ömür versin...

Benimde ara ara kanamam olmuştu düşük tehlikem vardı nekadar dikkat etsemde 2 hafta önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm allah sizinkilere ömür versin...

Canım çok geçmiş olsun.. Gerçekten zor bi durummuş yaşamadan bilemiyor insan. Nasibimizde yokmuş demekki napalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizede tabiki...

Canım çok geçmiş olsun.. Gerçekten zor bi durummuş yaşamadan bilemiyor insan. Nasibimizde yokmuş demekki napalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizede tabiki...
sağol canım sendemi düşürdün

Evet canım 6 haftalık bebeğimi bu sabah düşürdüm.. Olmadı tutunsun diye ne gerekiyorsa yaptım ama takdiri ilahi olmadı..
offf çok zor şuan ne haldesindir düşünebiliyorum geçmiş olsun canım sakın üzme kendini ben 2 haftada zor topladım kendimi bana herkes ne dedi biliyomusın rızkı yokmuş rızkı olsaydı taş bile olsa dünyaua gelirdi sen sakın moralini bozma canım çok geçmiş olsun bana doktor 3 ay sonra tekrar olabileceğini söyledi senin kanaman varmı? Benim 2 gündür geçmek üzere damla damla geliyo kahverengi şekilde herşeyin hayırlısı üzme kendini yine olur yanında sana destek çıkıcak birileri yokmu tekmisin ağrın varmı?

Duygularım birbirine girdi resmen. Veren Allah alan Allah.. Ama işte insan üzülüyor kalbe söz kolay geçmiyor. Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok canım benim. Banada 3 ay beklemem gerektiğini söyledi. Evet pazartesiden beri kanamam var hala da var durmadı. Adet kanaması gibi bakalım ne zaman kesilicek. Eşim ve annem yanımda. Ağrım yok bebeğin düşmesiyle o şiddetli kasık ağrım bi anda kesildi

Ben daha 1 aylık evliyim ve hamileyim arada kahverengi lekelerim oluyor karnım ve sırtım çok agrıyo korkuyorum pazartesi doktora gidecem sizce ne oluyor

Ben böyle birşey yaşadım düşükle sonuçlandı benimki. Ama sizinki de öyle olacak diye bi durum yok. Bazı hamile bayanlar dokuz ay boyunca bunu yaşayıp sağlıklı bi bebek dünyaya getiriyorlar.

allah yardimcin olsun canim 3 ay sonra beraber calismalara baslariz artik :) benim kanamam bugun sonlandi 3 4 gun kahverengi geldi camur gibi sonra rengi acildi simdi sadece akintim var toplam 2 hafta surdu canim kanamam adetim bir an once duzene girer insallah beklemek cok zor yne bebegim olsun istiyorum sanirim 3 ay bekleyemicem

Ben daha 1 aylık evliyim ve hamileyim arada kahverengi lekelerim oluyor karnım ve sırtım çok agrıyo korkuyorum pazartesi doktora gidecem sizce ne oluyor

Canım hayırlı olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın hamileliğini. İhmal etme lekelenme veya kanama hamilelikte bazen normal görünse de yinede tehlikeli bir durum. Mutlaka doktora görün ve sana ne diyorsa bir bir yerine getir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ben böyle birşey yaşadım düşükle sonuçlandı benimki. Ama sizinki de öyle olacak diye bi durum yok. Bazı hamile bayanlar dokuz ay boyunca bunu yaşayıp sağlıklı bi bebek dünyaya getiriyorlar.

Malesef dün sabah düşürdüm bebeğimi

Amin canım benim Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah :) benimde bian önce biter inşallah kanamam. Bu duyguyu tatmak için sabırsızlanıyoruz ama doktorun söylediği zamanı beklemelisin canım amam diyim bi hata yapma acele etme artık tecrübe ettik bazı şeyleri evet acı bi tecrübe oldu bu fakat şimdi daha dikkatli daha temkinli olmamız gerek. Doktor kontrolünde onların tavsiyelerine uyarak daha sağlıklı bir hamilelik yaşamak ve sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek için. Fiziksel ve psikolojik olarak yıprandık önce kendimizi iyileştirip ondan sonra çalışmalara devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…