Hamileliğin beşinci ayı ve şiddetli kramplar

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Beşinci ayıma girdim ve bu aralar aralıklı sol kasık ağrım oluyor kramp giriyor adet sancısı bele vuruyor vs.. ben iş yerinde çok yürüyorum günde 20.000 adım atığım oluyor ve dün öyle bi kramp girdi ki çok kötüydüm kıvrandım ağladım çok korktum. Bu kramplar normal diye duydum 4-5 aylarda. Ama sizce bu işe ara vermem mi gerekiyor bilemedim sanki yoruldukca daha çok şiddetleniyor.. 😞 doktorla haftaya konuşucam.

5 aylık gebelik için 20k adım da biraz fazla sanki
Magnezyum kullanıyor musunuz ?

Beşinci ayıma girdim ve bu aralar aralıklı sol kasık ağrım oluyor kramp giriyor adet sancısı bele vuruyor vs.. ben iş yerinde çok yürüyorum günde 20.000 adım atığım oluyor ve dün öyle bi kramp girdi ki çok kötüydüm kıvrandım ağladım çok korktum. Bu kramplar normal diye duydum 4-5 aylarda. Ama sizce bu işe ara vermem mi gerekiyor bilemedim sanki yoruldukca daha çok şiddetleniyor.. 😞 doktorla haftaya konuşucam.
Cnm bnce kendinizi yormayin bende 5. Ayda kramplrm vrdi dr a gitmedm yoruldm ve sonuc dusuk simdi diorm dinlenseydik keske yorlmasydm keske dr a gotseydim keske beklemeyin bence bir gidin derm ben cok pismanm :KK43:((

eşinizin maddi durumu geçinmeye yetiyorsa riske atmayın benim küçük abimin eşi abimin düğününe bile gelmedi abim tek geldi.Evden cıkmıyor yatıyor hep canınızın kıymetini bilin

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın. Kontrollerinizde herhangi bir sorun görülmediyse ve iş yerinizde ağır kaldırmıyorsanız tehlike oluşturacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Hamilelik = hastalık demek değil sonuçta. Aynı dönemdeyiz ve benim başından beri sürekli sağ kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor. Son 2 haftadır da rahim kısmında olduğunu düşündüğüm (göbek deliği çevresinde ve biraz altında) kasılmalar var. Her ikisi için de doktora gittim hatta tam doktor muayene ederken o bıçak saplanma hissi oldu ve hemen söyledim. Çok normal olduğunu ve endişelenmemi gerektirecek bir şey görmediğini söyledi.
Düşünürseniz köylerde kadınlar yaylalara çıkıp çapa yapıyor, sırtında odunlarla km.lerce yol yürüyor. Elbette öyle yapın demiyorum ama sorun olsa o zaman köyde hiçbir kadın sağlıklı doğum yapamazdı.
Doktora gidin ve tüm şikayetlerinizi, çalışma şartlarınızı vs anlatın. Sorun görürse zaten kendisi uyaracaktır

Back
X