canım benim adet günüe daha 10 gün varmış bukadar kısa sürede bu belirtiler mümkün deil çünkü daha yumurtlama dönemindesin yada henüz yumurtlama günün geçtiii yumurtan çatlamışsa şuan döllenme gerçekleşiodur.. seninki piskolojikte olabilir... ALLAHIM inşallahhhh tez günde senide benide ve nekadar isteyen dileyen varsa RABBİM herkese anneliği yaşatsınnnnn
Selam nilru
benim hamileliğimde ilk belirtim yumurtlamadan 5 gün sonra başlayan sol kasıktaki batmalarım olmuştu
Bu adet günüme kadar sürdü ara ara kasıklara yayılıyodu ama özellikle sol kasığımdaki şiddetli batmalardan ben de şüphelenmiştim.
Hiç böyle olmazdım çünkü.Bat a 4 gün kala test yaptım çoook silik çizgiyi gördüm sonra hergün tekrarladım gittikçe koyulaştı.bat günü kan verdim ve kesinleşti hamileliğim.
Ayrıca idrarda köpürme tortu bulanıklık ve kötü koku vardı.Bu da ilk defa olmuştu.
inşallah sen de güzel haberler alırsın
Arkadaşlar merhaba ben sürekli takipçi olup yazmayanlardanım:) bu ay çok garip şeyler oldu bende. e bebek de düşününce ister istemez hamileyim zannettim. kasıklarda karıncalanma, karnımda kasılma, göz seyirmesi ,bel ağrısı, şişlik hissi(birkaç gündür patlayacak mışım gibi), göğüslerim aldı başını gidiyor, sivilceler dersen öyle çok ki. neyse adetime 3-4 gün olmasına rağmen dün bir iki damla kan geldi. bugün akşama kadar bir şey yoktu yine kan gelmeye başladı. az önce ballı süt içeyim dedim adetim rahat geçsin diye çok sevdiğim süt çok iğrenç ve bozukmuş gibi geldi eşime sordum normal olduğunu söyledi. bende sorun var ama ne olduğunu anlamadım. kan olduğuna göre hamile değilim. ama neden her kokuyu alıyorum noluyor bana:S:S
test yapmak da garip olur bu saatten sonra .bu ay folik asit kullandım onun etkisi mi acaba:S
kafam karıştı tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
adet günüm dündü ve dünden beri 2 test yaptım negatiffff :\ yumurtlama dönemimde ağrılarım çoktu evet ama ağrılarım azaldı ara ara belim ağrıyor zaman zama sol yumurtalığıma ağrı baskı gelio bilmiorum walla evdeki idrar testide negatif çıktı :\ bu ay çok umutluydum klomen tedavisi gördüm çünkü.... idrarımda da koyulaşma var kan testi yaptırcam ama sonucu görmekten korkuorum walla .. sen silik çizgiyi görmüşsün arkadaşım ne mutlu hamişsinnnnnn :=))) darısı başıma inşallahhhh
hastalandım adetlendimmmmm(( çok morelim bozuk ALLAHIM sana isyan etmiorum yoktan var eden ensin İSTEDİĞİNİ İSTEDİĞİNE VERENSİNNN
BURADA OLAN BEBEK İSTEYEN DİLEYEN NEREDE EVLAT HASRETİ ÇEKEN KULLARIN VARSA HERKESİİİ BENİDE EVLAT SAHİBİ ETTT
Hiç moralini bozma canım. Bak ne güzel dua etmişsin. Moralini yüksek tut. Biliyosun stres olumsuz etkiliyor. Bence sen en kısa sürede hamiş kalacaksın.Ben öyle hissediyorum. Üzme hiç kendini
hastalandım adetlendimmmmm(( çok morelim bozuk ALLAHIM sana isyan etmiorum yoktan var eden ensin İSTEDİĞİNİ İSTEDİĞİNE VERENSİNNN
BURADA OLAN BEBEK İSTEYEN DİLEYEN NEREDE EVLAT HASRETİ ÇEKEN KULLARIN VARSA HERKESİİİ BENİDE EVLAT SAHİBİ ETTT
bu arada bende 2. bebeğimi istiyorum adetim 2 gün geçti göğüslerim şiş özellikle uçları çok acıyor bazende süt geliyomuş gibi bir anda sızlamalar hissediyorum 3 gün önce test yaptım negatifti...bakalım sonuç ne olacak
daha önceki günlerde yumurtalığımda sızlama gibibişeyler oluyordu ağız tadım çok kötü sürekli ekşimti hissi var
mide bulantılarım ve miğdemde aşırı gaz oluşuyor ayaklarım üşüyor pantif ve çorapla geziyorum evde
ama adetimde bazen böyle olur benim önce olur ama gecikmezdi ufffffffff amannnnn ne sıkıntılı bir durummm
fikri olan varmı...bebek kaç günlükken belli olur testte
cnm aynı şekilde benmde kasıklarımda agrılar oluyo daha adetime 15 gun var inşallah hamileyizdir
ewt arkadaşlar beklediğim haberi ekimin 10 nda aldım bende hamileyim şükürler olsun herkese nasip etsin allah
belirtilerime gelince bence en önemli olanı oydu ...yumurtlama günümden 3-5 gün sonra yatakta belden aşağımı çeviremedim eşime döndürtüyodum kendimi ama ben yorgunluğa bağlamıştım meğer bebekmiş.. sonra göğüslerdeki şişlik adetteki gibi değil daha hassastı akıntım sürekli devam etti ve ben hamile olabileceğimi düşünmemiştim bile yine olmadı diye baktım adetim 2 gün geçti bişey yok dr gittim keseyi gördü tahlillerim falan yapıldı
şu anda kalp atışlarımızda duyuldu şükür bide kucağıma almayı nasip ederse rabbim .....
2 hafta sonra 2li taramaya gitcez bakalım hayırlısıı
şuan kuyruk sokumum batıyor çok rahatsızım bulantılarım şiddetli değil ama yemek pişiremiyorum koku mahvediyorr
ha bide tuzlu limon yiyorum
rabbim kimseninin elini boş koymasın isteyen herkese nasip etsin inş....
bayanlar bende yeni üyelerdenim...bir maruzatım olacaktı :))) 6 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz öncelikli planlarımız var...bunun için eşim korunuyor.fakat bende bu ay bi haller var.normalde adetim hep 1 hafta kadar öne atar zamanında hiç olmam hep önce olur.en son aralık 4 te adet oldum bugün ayın 2si hala tık yok.bi 10 gündür sol yumurtalığımda batma oluyor.2,3 gündürde gece yattığım zaman yumurtalıklarımda yanma hissediyorum ve adet olacakmışım gibi sancım oluyor ve geçiyor devamlı.ilk defa böyle oldu.ne hikmettir anlamadım kazayla bişeyler olmuş olma ihtimali nedir sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?