- 11 Mart 2016
- 142
- 23
- 48
- 38
- Konu Sahibi sevgimsena
-
Bence sen bi endokrine git ve tetkikleri tekrarla bazen kan bakılan kitlerde sıkıntı oluyoKimse yokmu
Gercekten ac miydiniz test oncesinde? En az 8-10 saat once birsey yiyip icmemis olmak gerekiyor diye biliyorum. Benim hamileyken aclik sekerim 103 cikmisti ama test yapilacagini bilmiyordum ve testten 2-3 saat once kebap yemistim yagli magli:)Endokrin uzmanınıda aradım ama ozaman hamile olduğumu bilmiyodum aclıgı bi daha yaptır hata olabilir dedi salı gidince büyük ihtimal hepsi tekrarlanıcak ama salıya kadar içim içimi yiycek
Acile git sabah kan ver bidaha çünkü toklukla açlık arasında bi çelişki var kafaya takma stres çoğu biyokimyasal ve hormonal tetkiki yanıltıyor heleki hamilelikte stres en son yaşanılması şeyEndokrin uzmanınıda aradım ama ozaman hamile olduğumu bilmiyodum aclıgı bi daha yaptır hata olabilir dedi salı gidince büyük ihtimal hepsi tekrarlanıcak ama salıya kadar içim içimi yiycek
Sen şimdi o sonuçları unut ve sil baştan bi hastanede tetkikleri tekrarla. Ben aynı gün içinde iki ayrı yerde kan verdim bi yerde prolaktin 97 çıktı hamile kalamazsın hemen dostinex başla dedi doktor ordan çıktım bi saat sonra tetkik tekrarlandı sonuç 30 çıktı ben ikilemde kalınca tekrarlandı yine 31 çıktı. Demek istediğim bazen hata payı vardır sen bi tekrarlat hala yüksekse oda çözümsüz bişey değil ki ama önce netleşsinArkadaşlar olay tam şöyle oldu ben doktora gittim herşeye bakalım dedi ama şekere bakıcam demedi oradaki görevlide yarın aç gel dedi bende gece 2de falan ekmek arası yedim tabi ertesi gün aclık şekeri 102 cıktı doktoru aradım dedim hocam aç degildim yani gece ywdim hımmm dedi neyse dedi b en tabi dayanamadım sabahı zor ettim akşam ondan sonra su bile içmeden saglık ocagına gittim verdim sonuç 97 ertesi günde kahvaltı yap gel dediler toklukta 85 ama herkes diyoki saglık ocagı dogru ölçemiyor
Ben kadın doğum hastanesinde ebeyim bizim hastanedede zaman zaman kitler bozuk olduğu için sonuçlar abuk subuk çıkıyo. Stres yapma gebeliğin tadını çıkar sonuçlar netleşmiş değil ve bana kalırsa sıkıntı olmicakBu arada nesmertoğlu aynı gün bebeklerimiz benimkinin doğum tarihi 31.07.2017
Amin inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin dikkat et kendine stres yapma iyi düşün iyi olsunAy nasıl rahatladım Allah gönlünüze göre versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?