Hamileliğin ilk ayı ve şeker

Bilmiyorumki dediğim arkadaşlarda bikaç kere yaptırmış tutarsız cıkmış devlete git yaptır vs dediler demekki böyle birşeyler yaşadıklar

Birde saglık ocagından gelen kagıtlarda
Aclık 97 referans 74-106
Tokluk 85 referans 74-106 referanslarında aynı olması tuhaf geldi

Ankaradaysan benim aile hekimimde yapılan testler Dışkapı SSK'ya gidiyor ben sonuçları ordan alıyorum çünkü o yüzden öyle dedim. Her yerde farklı demek ki
Ailem Ankara da Etimesgut halk sağlığı laboratuvarı ile çalışıyor Elvankent teki aile hekimlikleri benim çalıştığım aile hekimliği de öyleydi. Aile hekimliği ve hastaneler farklı kurumlar ama demekki bazı aile hekimleri o şekilde çalışıyor ilginç

Baska hastanede tekrarla canim bosver hic stres yapma aclik icin en az 6 saat toklukta yediginden 2 saat sonra. Sadece aclik toklukta sadece bi anlam ifade etmez hgA1c de onemli onuda baktirirsin

Salıyı iple cekiyorum doktorumda ister zaten hga1c me benim doktorum baktırmış 4.95 cıkmış suan aclık tokluk sorunum

bende gizli şeker var mesela hamile kalsam kesin gibi diye düşünüyorum hamilelik şekerini.ama doğum yaparım o halimle diye de düşünüyorum karamsar değilim.

Aslında galiba korkum gebelik şekeri degil tam bilemiyorum hormonlardan sanırım nette araştırmamda ilk üç ayda şekerin düşmesi veya cıkması bebekte anomaliye neden oluyormuş o korkutuyor beni bi ay böylece gecti zaten kaldı iki ay

tugsem_10 peki gizli şeker için şuan bi önlem alıyor musun yemende içmende yoksa normal hayata devammı

Hamilelikte aclik sekerim (testten 3-4 saat once yemistim test yapilacagini bilmiyordum) 103 cikmisti ve doktorum ac miydin diye sorunca yemistim dedim ondandir o zaman demisti ama 9 haftalikken kalbi durdu bebegimin belki de sekerim yuksekti ya da yukseldi sonra bilemiycem cunku benim inanilmaz istahim acilmisti deli gibi yiyordum gece gunduz.

Yarın gidecegim bakalım neler olacak ne diyec ek doktorum peki sen bu olaydan sonra şekerine hiç baktırdınmı ozaman senin suanda degerlerin yüksek cıkar böyle bi sorunun varsa ben suan kesinlikle cikolata vs kestim pirinci ekmegi kestim korku insana neler yaptırıyor büyük ihtimal yarın yine şekerime bakılır inş iyi cıkar

Bende ilk testte gece iki bucuk gibi yedim sabahta 10da kan verdim 102 cıkmıstı ama doktoruma gece yedim deyince hım demişti

Bide yenilen şeker cok etkiliyor ve yapılan yerde cok değişiyor sanırım birinci gün açlık yememe ragmen 102 cıkıyor ertesi gün şekerli şeyler yemeden başka yerde 97 cıkıyor nasıl olacak bu iş kafam karman corman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…