• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin ilk ayları cinsellik

Aynen öyle yani bize vahiy gelecek değil sonuçta 🤣
Linclenmek istemiyorum ama Türkiye'de bu konuda zorbalık yaşamış olabilirler mi acaba belki o yüzden sormadan anlatmiyorlardir özellikle erkek doktorlar. Bide siz nasilsiniz şimdi bir sorun yokmuş değil mi lekelenmeyle ilgili

Linclenmek istemiyorum ama Türkiye'de bu konuda zorbalık yaşamış olabilirler mi acaba belki o yüzden sormadan anlatmiyorlardir özellikle erkek doktorlar. Bide siz nasilsiniz şimdi bir sorun yokmuş değil mi lekelenmeyle ilgili
Belki de olabilir. Lekelenmenin devamı olmadı takip ediyorum eğer olursa doktora gideceğim her ihtimale karşı

Kalp atışını duydum ama doktora sormak aklımıza gelmedi ki yani doktorda hiç belirtmedi cinsellikle ilgili bir konu. E diğer doktor randevusu nisanın kim bilir kaçı. Onu bekleyip sormayı yine unutsak ne gülerim. Bugün bı gaza geldik hadi ay nolcak dedik ama insan bı tedirgin oluyor 😂 yapamadık kaldı , böyle olunca da insan daha çok istiyor hshxhajhs
Benim tüp bebek biz de 12. haftaya kadar dayanalim diyoruz ama beni çok zorluyor. Valla benim gibi birini sevindim. Genelde kadınlar bu durumdan memnun. Ben çok zor dayanıyorum valla

Arkadaşlar merhaba , bu konuyu açma sebebim ne zaman kontrole gitsek doktora bunu sormayı unutuyoruz 😂 şuan 7 haftalık hamileyim 3 haftadır ilişki yaşamıyoruz. Hamileliğimde şuana kadar bir sorun gözükmedi düşük riski vs. İlişkiye girmek sakıncalı mı değil mi ? Sakıncalı değilse korunmasız ilişki mi olmalı korunmalı mı ? Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum afedersiniz pert oldum iliskisizlikten hahdhhsjsbs
Yani benim bildiğim kadarıyla ilk 3 ay ilişkiye girmemek lazım yani daha mantıklı çünkü bebek küçücük tabi eğer ilişki olucaksada kesinlikle korunmalı olmalı çünkü benek zarar görebiliyor Muş

Back
X