Hamileligin ilk aylarinda tatile gitmek?

fairytale2222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
176
126
53
Arkadaslar merhaba Suan 2. cocuga hamileyim ve kurban bayraminda tatile gitmeyi dusunuyoruz ve o tarihlerde henuz 2 aylik hamile olacagim! gidecegimiz mesafe oldukca uzun. Sizin tecrubeleriniz ve fikirleriniz neler yardimci olursaniz sevinirim!

Öncelikle hayırlı olsun canım bebeğin bana araba yolculuğu sanırım sanırım oldukça zor olabilir bende yasadigim şehirden oldukça uzaktayim ama 13. Hafta mi bekledim ve uçakla geldim
Doktorla bi konuş seni en iyi o aydinlatir

Bulantın halsizliğin falan yoksa ve en önemlisi düşük tehliken yoksa sorun olmuyor gidilebiliniyor hayırlı olsun

Ben şuan tatilden yazıyorum.. doktorum havuzu önermedi kesinlikle.. denize giriyorum bol bol.. bi tehliken olmadığı sürece problem yok.. biz evimize 2 saat uzaklıkta biyere geldik çok uzağa gidemedim oğlumda küçük yol yakın olunca daha iyi.. kendinizi ıslak bırakmadığınız sürece temiz olunca sorun olmaz bence..

Ben şuan tatilden yazıyorum.. doktorum havuzu önermedi kesinlikle.. denize giriyorum bol bol.. bi tehliken olmadığı sürece problem yok.. biz evimize 2 saat uzaklıkta biyere geldik çok uzağa gidemedim oğlumda küçük yol yakın olunca daha iyi.. kendinizi ıslak bırakmadığınız sürece temiz olunca sorun olmaz bence..
size iyi tatiller peki hac haftalik hamilesiniz???

Arkadaslar merhaba Suan 2. cocuga hamileyim ve kurban bayraminda tatile gitmeyi dusunuyoruz ve o tarihlerde henuz 2 aylik hamile olacagim! gidecegimiz mesafe oldukca uzun. Sizin tecrubeleriniz ve fikirleriniz neler yardimci olursaniz sevinirim!
risk yoksa doktorunuz onay verirse tatile çıkabilirsiniz, havuza girmeyin ama enfeksiyon olabilir..

Back
X