- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Gecen ay tam sökülmedi adetim... regle 5 kala hayalet cizgiler ve hic olmayan reglin 2 gun erken gelmesi agrisiz pihtisiz taze kan seklinde kanama ve 3.gun kahverengi akinti ve lekeler oldu... şişkinligimi hic atamadim o gunden beri...
Birkaç gundur kasık ve bel agrisi cekiyorum.
Gecen gun sol yumurtaligimi biri sanki oyuyordu oyle bir agri vardi. Gobek deligimin alt sag ve bazen sol kisminda şiddetli olmayan kisa sureli cekilme gibi bir his oluyor.
Sag yumurtaligimin ust kisminda da sanilyelik agrilar oluyo
Yurumekte bazen zorlaniyorum cunku karnimin alt tarafi dolu gibi.
En garibi bel agrilarim... belim egilince bazen sagdan bazen soldan agri oluyor. Bazen yan taraflarimda agri oluyor. Cok nadiren sirtima kadar vuruyor.
Bikac gundur de beyaz bir akintim var bazen şeffaf da olabiliyor ( kasinti yanma idrarda zorlanma yok )
Sormak istedigim sey şu. Yarin agrilar icin hastaneye gidiyorm hic umudm yok ama sizin hamilelikte ilk zamanlarinizda agrilariniz tam olarak nasildi ????
Birde 2 hafta once havuza gitmistim. Usuttugumu dusunmuyorum ama usutmuş olabilirmiyim ?
Nette bkinca agrilar enfeksiyon falan diyor...
Uzun oldu ama son kez bana yardim edin. Bu ay kafayi siyirmak uzereyim bu agrilardn.
Bu arada bat 10 eylul...
Amın ınsallah rabbım bu ay senın ve tüm isteyenlerın ayı olur canımMerhaba arkadaslar bende 11 senelik evliyim ve bende bebisim olmasini cok istiyorum zeıgn aynı belirtiler bendede var benim adetim 1 gün gecti ama 10 gun öncesinden bel ve kasik agrıları basladı geceleri uyuyamiyorum göguslerim sisti ve dedigin gibi sol kasıgimda sanki bisey kemiriyo gibi bir his var insallah hamileyimdir
Hamilelik belirtileriyle regl belirtileri bire bir ayni. Benim gogus uclarim cok sizliyor yuz ustu yatarken zorlaniyorum mesela. Bel agrisi falan benziyor ama insallah usutme yoktur. Bebek istiyormusun?
Kız mı bebişinCanım hamileyken sağında yada solunda böyle içerde bi böcek varmış yada fare kemiriyormş gibi bi kemirilme oluyo böyle insanın içi bayılıyo o kemirilmeden. İştahsız, isteksiz, yorgun oluyosun. Ağzının tadı acı oluyor. Benm en yoğun belirtilerim bunlardı cnm yardımcı olur inşallah
Cinsiyet belli değil henüz canım :) içine kız.mı doğdu :)Kız mı bebişin
Gecen ay tam sökülmedi adetim... regle 5 kala hayalet cizgiler ve hic olmayan reglin 2 gun erken gelmesi agrisiz pihtisiz taze kan seklinde kanama ve 3.gun kahverengi akinti ve lekeler oldu... şişkinligimi hic atamadim o gunden beri...
Gecen gun sol yumurtaligimi biri sanki oyuyordu oyle bir agri vardi. Gobek deligimin alt sag ve bazen sol kisminda şiddetli olmayan kisa sureli cekilme gibi bir his oluyor.
En garibi bel agrilarim... belim egilince bazen sagdan bazen soldan agri oluyor. Bazen yan taraflarimda agri oluyor. Cok nadiren sirtima kadar vuruyor.
Bikac gundur de beyaz bir akintim var bazen şeffaf da olabiliyor ( kasinti yanma idrarda zorlanma yok )
Sormak istedigim sey şu. Yarin agrilar icin hastaneye gidiyorm hic umudm yok ama sizin hamilelikte ilk zamanlarinizda agrilariniz tam olarak nasildi ????
Birde 2 hafta once havuza gitmistim. Usuttugumu dusunmuyorum ama usutmuş olabilirmiyim ?
Uzun oldu ama son kez bana yardim edin. Bu ay kafayi siyirmak uzereyim bu agrilardn.
Bu arada bat 10 eylul...
Hamile olabilirsin bnimde agrim var kasiklarda belimde agriyor bazende midem bulaniyor ins hamileyizdir bnmde bat 11 eylül heyecanla bekliyrmGecen ay tam sökülmedi adetim... regle 5 kala hayalet cizgiler ve hic olmayan reglin 2 gun erken gelmesi agrisiz pihtisiz taze kan seklinde kanama ve 3.gun kahverengi akinti ve lekeler oldu... şişkinligimi hic atamadim o gunden beri...
Bu arada bat 10 eylul...
İştahsızlık isteksizlik genelde kız bebişlerde olur ondan dedimCinsiyet belli değil henüz canım :) içine kız.mı doğdu :)
Doğrudur canım çok beterim zar zor yemek yiyebiliyorum aç kalmamak için çok ta acıkıyorm yarım saatte bir.. Ama canm hiç bişey istemiyor. Aç kalınca da midem bulanıyor :) İnşallah geçer biran önce. O sağlıklı olsunda kız erkek hiç fark etmez btnem :)İştahsızlık isteksizlik genelde kız bebişlerde olur ondan dedim
Şuan aynı durumdayız ama net değilim yarın 18 haftalık olucaz inşallah kızdırDoğrudur canım çok beterim zar zor yemek yiyebiliyorum aç kalmamak için çok ta acıkıyorm yarım saatte bir.. Ama canm hiç bişey istemiyor. Aç kalınca da midem bulanıyor :) İnşallah geçer biran önce. O sağlıklı olsunda kız erkek hiç fark etmez btnem :)
Oo daha göstermedi mi kuzum :) erkek kendini önceden belli edermiş galiba kız seninki :)Şuan aynı durumdayız ama net değilim yarın 18 haftalık olucaz inşallah kızdır
Çok zor yiyorum istemiyorum yemek yarın 18 hafta bitiyorOo daha göstermedi mi kuzum :) erkek kendini önceden belli edermiş galiba kız seninki :)
Ayrıca bu belirtilerin 18. Haftada da devam mı ediyor.. Genelde 12. Haftadan sonra hafifliyor diyolar. İnşallah benimde uzun sürmez böyle çok kötü çünkü o kadar iştahlı olan ben sıfır iştah şuan çok garip hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?