Hamileligin ilk haftalarinda agrılar ?

ilk hafta ağrılar çoknormal miş bebeğimiz rahime yerleştiği için ağrı olurmuş hastaneye gitme ağrın olduğunda yat çünkü erkense alttan kurcalıyrlr ve düşüğe neden olabiliyormuş

ilk hafta ağrılar çoknormal miş bebeğimiz rahime yerleştiği için ağrı olurmuş hastaneye gitme ağrın olduğunda yat çünkü erkense alttan kurcalıyrlr ve düşüğe neden olabiliyormuş

Agrilar sanirim baska bir sorunla ilgiliydi. Doktor yumurtladigimi ama bazi hormonlarimda sorun oldugunu soyledi.
Bugun adet gunum bakalim artik.

Aynı belirtiler bendede var canım bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti benimde bat 21 daha test yapmak içinde erken çok sabırsızlanıyorum

Aynı belirtiler bendede var canım bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti benimde bat 21 daha test yapmak içinde erken çok sabırsızlanıyorum

Insallah hamileyizdir canimm bugun asiri derecede kasik ve bel agrim var goguslerim sis sert ve yan taraflari agriyor herseyin hayirlisi olsun insallah son 10 gun kaldi nasil dayanacagim bilmiyorum

Insallah hamileyizdir canimm bugun asiri derecede kasik ve bel agrim var goguslerim sis sert ve yan taraflari agriyor herseyin hayirlisi olsun insallah son 10 gun kaldi nasil dayanacagim bilmiyorum

İnşallah bakalım sabredip göreceğiz haberleşelim canım bat aynı

Tabi canimm haberlesirizz sen testi ne zaman yapacaksin ?

10 gün daha beklerim sanırım her ay heves edip yapıp olmadığını görünce üzülüyorum bu kez çok bir hevesle beklemiyorum olursa da olmazsa da Allahtan
Sende uyku hali var mı bende uyku halsizlik çok uyumaya başladım

Halsizlik var uyku hali de var ama o kadar cok degil mesela aksam 8 9 gibi uykum geliyor

Su anda alt karnimim agriyor sag alt bosluguma ara ara agri giriyor tansiyonum dusuyor.idrar testi negatif cikiyor adetim 8 gun gecikti neyim ben

Su anda alt karnimim agriyor sag alt bosluguma ara ara agri giriyor tansiyonum dusuyor.idrar testi negatif cikiyor adetim 8 gun gecikti neyim ben

Canim kan testi yaptir bence belki gec dollenmedir o yuzden idrarda cikmamistir 8 Gun gecikmen var bence hamissindir canim insallah hayirli haberlerini aliriz

Kizlarr ne durumdasiniz bugun benim asiri derecede akintim oldu ve akintinin icerisinde ufak bir leke vardii kahverengimsi kirmizimsi gibi ama cok kucuktu ne oldugunu bilemedimm kafam cok karisik

Hamileliğimin ilk 3 ayında ne yesem çıkarıyordum kilo alamıyordum ve sürekli grip gibi geziyordum etrafta. Bazen bel ağrısından yerimde duramıyordum. O bulantılar ve ağrılar mahvetmişti beni ki ben normalde başım hafif ağrısa hemen ağrı kesiciye saldıran biriyim e hamile kalınca böyle bir şey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…