- 21 Ağustos 2016
- 823
- 368
- 18
- 44
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Çok sağolasın çok teşekkürlerAh kıyamam Allah yardımcın olsun inşallah canım. Tez vakitte biter inşallah
ilk hafta ağrılar çoknormal miş bebeğimiz rahime yerleştiği için ağrı olurmuş hastaneye gitme ağrın olduğunda yat çünkü erkense alttan kurcalıyrlr ve düşüğe neden olabiliyormuş
Kizlar ben yeni uye oldum ve size sormak istedigim birseyler var bat 21 daha cok var ama bende bazi belirtiler var karnim sis ve gaz var belim ve ozellikle sag kasigim cok agriyor sag bacagimada vuruyor agri goguslerimin uc kisminda dokununca aci var ve 1 haftadir da acik sari renginde baya fazla olan bir akintim var ( kasinti koku yanma yok ) sizce hamile olabilir miyim ?
Aynı belirtiler bendede var canım bel kasık ağrısı göğüs hassasiyeti benimde bat 21 daha test yapmak içinde erken çok sabırsızlanıyorum
Insallah hamileyizdir canimm bugun asiri derecede kasik ve bel agrim var goguslerim sis sert ve yan taraflari agriyor herseyin hayirlisi olsun insallah son 10 gun kaldi nasil dayanacagim bilmiyorum
İnşallah bakalım sabredip göreceğiz haberleşelim canım bat aynı
Tabi canimm haberlesirizz sen testi ne zaman yapacaksin ?
10 gün daha beklerim sanırım her ay heves edip yapıp olmadığını görünce üzülüyorum bu kez çok bir hevesle beklemiyorum olursa da olmazsa da Allahtan
Sende uyku hali var mı bende uyku halsizlik çok uyumaya başladım
Ayy inşallah psikolojik değilizdirHalsizlik var uyku hali de var ama o kadar cok degil mesela aksam 8 9 gibi uykum geliyor
Ayy inşallah psikolojik değilizdir
Su anda alt karnimim agriyor sag alt bosluguma ara ara agri giriyor tansiyonum dusuyor.idrar testi negatif cikiyor adetim 8 gun gecikti neyim ben
betieti50 hayirlisi olsun canim bayramda kapalidir hastanaler bayramdan sonra nasipse haber veririm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?