Hamileligin ilk haftalarinda agrılar ?

Canim sen buyuk ihtimalle yumurtluyorsun henuz hamilelik belirtisi icin cok erken. Bugunleri iyi degerlendir. Regl dongun kac gun?

Canim sen buyuk ihtimalle yumurtluyorsun henuz hamilelik belirtisi icin cok erken. Bugunleri iyi degerlendir. Regl dongun kac gun?

31 gun Dongum canim 7 gun surer ben her ay yumurtlama zamanimi takip ederim ovulasyon testi ile ve adetimden 2 gun sonra ovulasyon testinde cift cizgi gordum degerlendirdik ve bende ne adet oncesi ne adet zamni icerisinde nede yumurtlama doneminde gogus agrimasi olmazdi bu beni biraz tedirgin etti

Son düzenleme:
31 gunde 1 olurum canim

Adet donemi normal olan kisilerde yumurtlama donemi 14-15-16. gunler oluyor. Kasiklarinda agri ve akintin varsa buyuk ihtimal yumurtlama gunundesin. Ovasyon testi kullaniyormusun? Adetine 15gun var yani senin dunu bugunu ve yarini degerlendirmis olman gerek hamilelik icin :) 12-15 gun arasi anca belli olur tutunup tutunmadigi.

Goguslerim cok agriyor genelde hicbir zaman olmazdi ama hayirlisi hamile kalmayida cok istiyorum insallah rabbim tum isteyenlere verir

Goguslerim cok agriyor genelde hicbir zaman olmazdi ama hayirlisi hamile kalmayida cok istiyorum insallah rabbim tum isteyenlere verir
Insallah canim bakarsin dollenme gerceklesiyordur :) allah gonlune gore versin. Isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Haberlerini oaylas bizimle

AMİNNN paylasirim canim cok tsk ederim bna yardimci.oldugun icinn

Hepimiz birbirimize destek olmak icin burdayiz bende beklemedeyim, evdeki testlere gore gebeyim gec dollenme oldu. Doktor baktiginda kese gozukmedi cok yeni oldugu icin var mi yok mu bekliyorum persembe yine gidicem bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi

Coookkk sevindim canimmm allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahh

Hayir yaptirmadim negatif sonuc alirim diye adetimin gecikmesini bekliyorum insallah Genelde gunduz uykularim hic yoktur ama son zamanlarda gunde 2 kez uyuya kaliyorum ve goz bebeklerimin buyudugunu fark ettim bilmiyorum yaa kafam cok karisik bu kadar erken bir zamanda bu belirtilerr psikolojik mi bilmiyorum ama genelde hamilelik dusunmuyorduk hayirlisi

Hamile olabilirsin bnimde agrim var kasiklarda belimde agriyor bazende midem bulaniyor ins hamileyizdir bnmde bat 11 eylül heyecanla bekliyrm

Yanliz dikkat ettimde agrilar aksama dogru baasliyor. Sanki ayakta durdukca.
Birde birgun cok bir gun az agrim oluyor. Dun cok oldu mesela. Kasiklarimda o kadar kalmadi ama belim hala agriyor...

Cnm bel ve kasik agrin nasildi peki ?
Normalde olurmuydu. Benim bu agrim klomen kullandigim ay olmuştu ilk defa. Adetken bile 5.gun agrir sadece o da yarim saat sonra biter. Ama bana da bu kadar erken baslamaz diyorum. Bikac gun oncede iliski sonrasi bildigin adet sancisi cektim 1 saate yakin cok cok siddetli degil ama rahatsiz ediyordu. Birde birsey daha senin kasik agrin yumurtaliklarindamiydi. Tam ortadamiydi ???
Benimki iki yumurtaligimda bazen sol bazen sag. Ve ust kisimlari da agriyor...
Yumurtlamadigim zamanda buna banzer agrim olurdu ama bu ay yumurtladigim kesinleşti yardim edersen sevinirim

Benim adet gecikmesinın 3.gunu bugün 2 damla pembemsi bir akıntı geldi su an yok ve belim kasıklarım cok agriyo ayaga kalkinca is yapınca cok agrim oluyo yatınca rahatliyorum insallah adet olmam sizdede boyle olan var mi???

Cnm kuzenime adet gunu veya sonrasi bilmiyorum. Kahve akinti gelmişti. 2 gun sonra tesste kipkirmizi 2.cizgiyi gordu. Istersen ssnde yap

Benim adet gecikmesinın 3.gunu bugün 2 damla pembemsi bir akıntı geldi su an yok ve belim kasıklarım cok agriyo ayaga kalkinca is yapınca cok agrim oluyo yatınca rahatliyorum insallah adet olmam sizdede boyle olan var mi???

Canim hamilelik belirtisi pembemsi akinti yerlesmeden kaynaklaniyor. Cok ayakta kalma yorma kendini ilk aylar tehlikeli oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…