- 26 Aralık 2014
- 534
- 543
- 103
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Kizlar ben yeni uye oldum ve size sormak istedigim birseyler var bat 21 daha cok var ama bende bazi belirtiler var karnim sis ve gaz var belim ve ozellikle sag kasigim cok agriyor sag bacagimada vuruyor agri goguslerimin uc kisminda dokununca aci var ve 1 haftadir da acik sari renginde baya fazla olan bir akintim var ( kasinti koku yanma yok ) sizce hamile olabilir miyim ?
Ah kıyamam Allah yardımcın olsun inşallah canım. Tez vakitte biter inşallahÇok zor yiyorum istemiyorum yemek yarın 18 hafta bitiyor
Canim sen buyuk ihtimalle yumurtluyorsun henuz hamilelik belirtisi icin cok erken. Bugunleri iyi degerlendir. Regl dongun kac gun?
31 gunde 1 olurum canim
Adet donemi normal olan kisilerde yumurtlama donemi 14-15-16. gunler oluyor. Kasiklarinda agri ve akintin varsa buyuk ihtimal yumurtlama gunundesin. Ovasyon testi kullaniyormusun? Adetine 15gun var yani senin dunu bugunu ve yarini degerlendirmis olman gerek hamilelik icin :) 12-15 gun arasi anca belli olur tutunup tutunmadigi.
Insallah canim bakarsin dollenme gerceklesiyordur :) allah gonlune gore versin. Isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Haberlerini oaylas bizimleGoguslerim cok agriyor genelde hicbir zaman olmazdi ama hayirlisi hamile kalmayida cok istiyorum insallah rabbim tum isteyenlere verir
Insallah canim bakarsin dollenme gerceklesiyordur :) allah gonlune gore versin. Isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Haberlerini oaylas bizimle
AMİNNN paylasirim canim cok tsk ederim bna yardimci.oldugun icinn
Hepimiz birbirimize destek olmak icin burdayizbende beklemedeyim, evdeki testlere gore gebeyim gec dollenme oldu. Doktor baktiginda kese gozukmedi cok yeni oldugu icin var mi yok mu bekliyorum persembe yine gidicem bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi
Hamile olabilirsin bnimde agrim var kasiklarda belimde agriyor bazende midem bulaniyor ins hamileyizdir bnmde bat 11 eylül heyecanla bekliyrm
4 hafta 5 günlük hamileyim 10 gün önce bel agrısı ve kasık agrısından yakınınca benim annemde üşütmüşsündür sesi ama bi üşütme 10 güne geçmezmiş neyseki sebebim hamilelikmiş ama bunların yanında sanki göğüslerimin içini çatalın ucuyla birileri oyuyor gibi bir ağrı daha var bu agrısı olan kızlar kendinize oturmanıza kalmanıza eğilmenize dikkat edin bebişleriniz karnınızda olabilir farkında olmadan onlara zarar vermeyin Allah korusun
Bnmde kasiklarim belim cok agriyor aksamlari midem cok bulaniyorYanliz dikkat ettimde agrilar aksama dogru baasliyor. Sanki ayakta durdukca.
Birde birgun cok bir gun az agrim oluyor. Dun cok oldu mesela. Kasiklarimda o kadar kalmadi ama belim hala agriyor...
Benim adet gecikmesinın 3.gunu bugün 2 damla pembemsi bir akıntı geldi su an yok ve belim kasıklarım cok agriyo ayaga kalkinca is yapınca cok agrim oluyo yatınca rahatliyorum insallah adet olmam sizdede boyle olan var mi???
Benim adet gecikmesinın 3.gunu bugün 2 damla pembemsi bir akıntı geldi su an yok ve belim kasıklarım cok agriyo ayaga kalkinca is yapınca cok agrim oluyo yatınca rahatliyorum insallah adet olmam sizdede boyle olan var mi???
Bnmde kasiklarim belim cok agriyor aksamlari midem cok bulaniyor
Aynen ya bnmde bi haftadan fazla oldu bat 11 eylül cok heyecanliyim adet olursam soğan kürune baslicam artikYa cnm ne yapacagimizi ne dusunecegimizi sasirdik...
Senin agrilarin nasil bat ne zaman .
Agrilar ne zmaan basladi
Aynen ya bnmde bi haftadan fazla oldu bat 11 eylül cok heyecanliyim adet olursam soğan kürune baslicam artik
Rabbim hayirli bi evlat nasip etsin tüm isteyen herkese..Hayirlisi inşallah cnm...
1 gun var aramizda ama gecen ay 2 gun erken oldm bu ay ne olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?