Olabilir kızlar yani çok umutlandirmak istemem ama bende hemoroid yoktur normalde hamile olduğumu öğrenmeden afedersiniz peceteye kan geldi dedim adet mi oldum dikkat edince Makattan geldiğini farkettim tabi kabızlıkta vardı normal dedim ve o ay hamile kaldığımı öğrendim. .
Adetin ne zaman normalde? Walla lekelenmenin nerden geldiği önemli takip etmen lazım.. kayısı ye bol bol baya rahatlatir seni..Canim benimde durumum böyle işte çok hafif kahverengi akıntım var acaba hemoroidden mi dedim onu da anlayamadim hemoroidim yumurtlama döneminden 1 hafta sonra başladı ve çok ciddi ağrı yapıyor ve son 1 haftadır normal wcye cikanıyorum
Adetin ne zaman normalde? Walla lekelenmenin nerden geldiği önemli takip etmen lazım.. kayısı ye bol bol baya rahatlatir seni..
Bende de aynı durum var.çocuk için tedavi görüyoruz dediğin gibi yumurtlamadan sonra hemoroid sorunu başladı bendede.çok fena durumda hemde.gerçi benim önceden de vardı ama en az bir senedir hiç rahatsız etmiyordu..Adetime iki gün kaldı inşallah gebeliktendir...yazılanları okuyunca biraz daha umutlandimCanim benimde durumum böyle işte çok hafif kahverengi akıntım var acaba hemoroidden mi dedim onu da anlayamadim hemoroidim yumurtlama döneminden 1 hafta sonra başladı ve çok ciddi ağrı yapıyor ve son 1 haftadır normal wcye cikanıyorum
Bende de aynı durum var.çocuk için tedavi görüyoruz dediğin gibi yumurtlamadan sonra hemoroid sorunu başladı bendede.çok fena durumda hemde.gerçi benim önceden de vardı ama en az bir senedir hiç rahatsız etmiyordu..Adetime iki gün kaldı inşallah gebeliktendir...yazılanları okuyunca biraz daha umutlandim
Ederim canım mutlaka.aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar varsa bizi biraz aydınlatsa keskeİnşallah gebeliktendir canım mutlaka haberdar et bizi
Çok teşekkür ederim canim gecmesse onu da deneyecegimIsırgan otu ve adacayı buharı hemoroide cok iyi geliyr
Hamileysen adacayı koyma canım.Isırgan otunu azıcık suyla kaynat.Tülbente koyup hemoroidin üstünde 15-20 dakika beklet.Çok teşekkür ederim canim gecmesse onu da deneyecegimdenemedigim şey kalmadı zaten
Çok teşekkürler canım bilgiler için..hamilemiyim bilemiyorum gecikme olmasıni bekliyorum hayal kırıklığına uğramamak için..ama asıl ben bu durum hamilelik belirtisi mi onu merak ediyorumHamileysen adacayı koyma canım.Isırgan otunu azıcık suyla kaynat.Tülbente koyup hemoroidin üstünde 15-20 dakika beklet.
Rica ederim canım ne demek.İnş.hamilesindir.Kabızlık hamilelik belirtisi olabiliyr.Çok teşekkürler canım bilgiler için..hamilemiyim bilemiyorum gecikme olmasıni bekliyorum hayal kırıklığına uğramamak için..ama asıl ben bu durum hamilelik belirtisi mi onu merak ediyorum
İnşallah canimRica ederim canım ne demek.İnş.hamilesindir.Kabızlık hamilelik belirtisi olabiliyr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?