Tatlm sakincasi yoksa senin kanda beta hcg degerin kac ckti ?Ben de 4 haftalık hamileyim. Aynı şişlikten bende de var. Gaz yüzünden sanırım
3+2 de 47, 3+4 te 160 çıktı.Tatlm sakincasi yoksa senin kanda beta hcg degerin kac ckti ?
Annladm cnm sagol. Ben dun kanda baktirdm beta hcg 24 cikti adetime 4 gun var bu deger normalmi sence?3+2 de 47, 3+4 te 160 çıktı.
Taylm adete 5 gun kala betaa hcg 24 cikmasi normalmi?benim normal hali şiş olduğu için bazen düşünüyorum hamilemiyim değilmiyim diye
Normal gibi geldi. Bana dr yeni başlayan bir gebelik olabilir ama 48 saat sonra tekrarlatmak gerek demişti. Benim ilk yaptırdığımda adetime 3 gün vardıAnnladm cnm sagol. Ben dun kanda baktirdm beta hcg 24 cikti adetime 4 gun var bu deger normalmi sence?
24 derken 24 bin mi ?bence binlilerde filan değilse adet süresinde adet olunmuyorsa adet gününden bi hafta sonra bakılmalı.geç döllenme diye bir şey çıktığı için hamilelik bazı kadınlarda resmen saklambaç oynuyor.bir de üstüne görmek gibi bir şeyde var.Taylm adete 5 gun kala betaa hcg 24 cikmasi normalmi?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.250399/ Bu konu seni aydınlatır belki canımAnnladm cnm sagol. Ben dun kanda baktirdm beta hcg 24 cikti adetime 4 gun var bu deger normalmi sence?
24 bin degil 24 canim. Doktor pozitif dedi 2 gunde 1 bakicaz dedi24 derken 24 bin mi ?bence binlilerde filan değilse adet süresinde adet olunmuyorsa adet gününden bi hafta sonra bakılmalı.geç döllenme diye bir şey çıktığı için hamilelik bazı kadınlarda resmen saklambaç oynuyor.bir de üstüne görmek gibi bir şeyde var.
ohhh içim rahatlatı Allah razı olsun o sancılar oluyor acaba adet mi olucam diye içim içimi yiyorducanım ben 2 aylık hamileyken 4 aylık gibiydi kardım ama nasıl şişiyodu. herkes diyodu ne kadar çabuk büyüdü die. ama o aylar inanılmaz gaz yapıyo bünye. akşamları rahat rahat atıyodum o gazı iniyodu kaydirigubbakcemile3 adet sancısı gıbı hafif ağrılar bende de oluyodu o dönemde ve hala ara ara oluyo bu rahmin genişlemesiyle bebeğin yerleşmesiyle alakalı. Allah sorunsuz, sağlıkla almayı nasip etsin kucağına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?