Cnm bnde aynı durumdayım kahverengi akıntım olduğu için test yap dedi bir kaç arkadaş yaptım o da bu sekil cikti kafam daha çok karıştıArkadaslar benim adetim biteli 8 gun oldu. Ve 2 gundur akintik artti ve cok kasik agrim var acaba hamile filan mi olfugum icin oluyir. Hamile oldugumu bilmiyorum ama kasik agrim cok fazla. Ilk hamileligim de kalp durmasindan dolayi kurtaj oldum. Aradan 2 ay gecti adet oldum . Ilk hamileligimde 3 haftalikken kasik agrim olurdu simdi ondan suphelendigim icin soruyorum. Sizin hamileligin hangi haftasinda kasik agriniz olurdu
Benim ilk hamileleigimde de oyleydi reglim yaklasinca kasik agrim olmustuBenim regl günüm yaklaştıkça oldu şuan çok yeni 4 haftalık gebelik gözüküyor ara ara hala kasık ağrısı yaşıyorum
Cikmaz canisi ben yapmadim. Cunku reglden 10 gun sonra beta hcg kanda belli olur. Kan testi cikar ama idrarda 10 gun sonra cikarmisCnm bnde aynı durumdayım kahverengi akıntım olduğu için test yap dedi bir kaç arkadaş yaptım o da bu sekil cikti kafam daha çok karıştı
Bnm testimi gördünüz müCikmaz canisi ben yapmadim. Cunku reglden 10 gun sonra beta hcg kanda belli olur. Kan testi cikar ama idrarda 10 gun sonra cikarmis
Net goremedim ozur dilerim. Silik cizgi gozukuyor muBnm testimi gördünüz mü
Ama suan kasik agrim var ilk hamileligimde kasik agrim gibiBenim ilk hamileleigimde de oyleydi reglim yaklasinca kasik agrim olmustu
Acaba net atabilir misinBnm testimi gördünüz mü
Evt ilk dk öyle oldu hemde şimdi ki Halide bu bilemddimNet goremedim ozur dilerim. Silik cizgi gozukuyor mu
Cnm ikindin yapmıştım önce attığım ilk 1 2 dkAcaba net atabilir misin
Baci regl olali ne kadar oldu ona gore bende test yapayim yaEvt ilk dk öyle oldu hemde şimdi ki Halide bu bilemddim
Birde hemen kan testi yap ilk 5 dk da cikan gercekmisBaci regl olali ne kadar oldu ona gore bende test yapayim ya
Acaba üzerine mı görüyorm anlamadım ki şuan yumurtlama günlerim olması gerek 27 sinde bitti adetimBaci regl olali ne kadar oldu ona gore bende test yapayim ya
Aaa benimkide 29 na bitti suan yumurtlama zamanimAcaba üzerine mı görüyorm anlamadım ki şuan yumurtlama günlerim olması gerek 27 sinde bitti adetim
Bence iki gun sonra bir daha idrar testi yap. Ilk 10 dk ixinde cikan gercekAcaba üzerine mı görüyorm anlamadım ki şuan yumurtlama günlerim olması gerek 27 sinde bitti adetim
Sen kurtaj oldun muBenim sadce akıntım oldu açık kahverengi arasında birde parçacıklar geldi acaba yumurtlama günüm mu ondan mı oldu dedim arkadaş yap bakım bir test dedi kafamı karıştırdı ne yapacağımı bilemedm
ZannetmiyorummAcaba yumurtlama da testin böyle olma durumu var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?