hamileliğin ilk haftası nasıl oluyor?

6 ay oldu evleneli evet ilk bebisimiz :). ilk denememiz.
böyle damarlar harita gibi mi oldu? gögüs ucunun etrafindan yukari dogrumu gidiyor? her iki gögüsdede? :uhm:

Biraz çok fazla olmadı ama çok felaket gazım var belim ağrıyor ve çok stresliyim. Bilmiyorum inşallah allah bizede bir evlat nasip eder dua edin....

şimdi ben en son 18 aralıkta adet gördüm 9 ocak gibi tahminen ilişki yaşadım ve kondom yırtılması oldu ertesi gün hapı aldım 16 ocakta da normalden çok daha az 3 gün süren bir kanamam oldu ama daha sora birdaha kanamadım 2 şubat gibide beta hcg baktırdım hamile değilim ama doktor bana geç döllenme geç yumurtlama vs olabilir 2 hafta sonra tekrar baktır dedi baktırdığımda zaten ilişkinin üzerinden 23 gün falan geçmişti hamile olmadığımdan emin olamam mı?
birde ben ertesi gün hapı alınca önce ara kanama sonrada normal adetimi görürdüm geciklmelide olsa bu sefer nerdeysediğer adet tarihim geldi.
ben hamile kalmak istemiyorum bana acil bir cevap verebilir misiniz bu konuda bilginiz varsa baya stres yaptım.

mrb arkadaşlar
bugün afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra akıntı şeklinde cok pembemsi az peceteye sürüldüğünde belli olacak kadar bir sıvı geldi bu ne olabilir bilgisi olan varmı. hastalığıma 11 gün var ama hamilelikle ilgili bel ağrısından başka belirtim yok herhalde bu ayda hamile değilim cok üzülüyorum :çok üzgünüm:

merhabaaa neden üzülüyorsunki? hamilelik belirtileri hep olmuyorki? adet gününe yakin günlerde hissetmeye baslarsin? hem o pembe akinti bende olmadi ama, umutlandirmak istemem okumustum sanirim yerlesme kanamasi degilmi? hem daha 11 gün varken neden ümitsizleniyorsunki? hadiiii amaaa daha 11 gün varr insallllahhh hamilesindir!

:Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

İNŞALLAH DUA EDELİM BİRBİRİMİZE gecen ay çok yeni bir hamilelik dedi doktor 10 gün sonra gel dedi 4 gün sonra hasta oldum gittim düşük yapmışsın dedi o yüzden cok korkuyorum inşallah yine aynı durum olmaz :Saruboceq:

mrb kızlar..eftelya benimde hiç bir belirtim YOk seninle aynı gün regly günümüz 5.ayım benimde bu ay 8 aylık evliyim henüz senin kaçıncı ay olucak canım..

ben evleneli 1,5 sene oldu 4 ay oldu deneyeli inşallah allah nasip ederse olur. hadi bakalım hepimiz hamileyizdir umarım :) hasta olmadan önce belirtin oluyormuydu

günaydın arkadaşlar
dün akşam damla damla çok acık pembe kan gelmeye başladı ve sabaha 1 danka felan oldu sizce bu ne olabilir doktora gitmem gerekiyormu? bana yardımcı olabilirmisiniz.... yoksa hamilemiyim hastalığıma 11 gün var

canım eftelya ,
uzun zamandır yoktum ama geçen aydan uzuntunu biliyorum. inşallah bu ay gerçekten bebişin seninledir. yazdıkların habercisi gibi duruyor ama sen istersen bi doktara git. ya da en azından geçen ay gittiğin doktora bir telefon açsan başından geçenleri anlatsan o seni yönlendirir gel der yada biraz bekleyelim der. sen doktoruna danış istesen.

canım doktora gittim yine kan tahlili istedi öğleden sonra alacağım ya varya ne zaor durumlarmış bunlar insanın hayatını değiştiriyor olmazsa yine çok üzüleceğim allahtan ümit kesilmez dua edelim:Saruboceq:

çok haklısın canım,
ben 10 ay yaklaştı korunmuyoruz ama henuz olmadı geçen ayda çok ümitlenmiştim
beta hcg bile yaptım ama olmadı
her ay aynı husran aynı telaş. olmayıncada çok yıprandım. en sonunda geçen cumartesi doktora gittim tum cesaretimi toplayıp. çok şükür rahim kese falan temiz. yumurtlamada vardı. ama eşimden spermiyografi istediler. sonuçlar pek iyi degil.
sayısı çok az ve hareketsizlik var. renkli dopler falan istemişler galiba bizde çok uğraşacagız. benimde moralim çok bozuk. kaç ay boşuna kurek cekip kendime dert yaptım.
ister istemez insanın her haline yansıyor bu moral bozukluğu. en kötusude eşim bunu öğrenince çok kötu oldu test sonuçlarının. dun ögleden beri benden uzaklaştı akşam benimle bile yatmadı. onunda morali çok bozuk.

CANIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ....
SENİ ANLAYABİLİYORUM her ay bekleyipte olunmaması çok kötü. allahtan ümit kesilmez var herşeyin çaresi hayırlı zamanda gelir inşallah. bende gitmeyi düşünüyorum doktora ne tür muayene yapıyorlar.

canım benim,
önce sana alttan muane yapıyorlar,
rahime keseye ve yumurtlama oluşumuna bakıyorlar
reglin duzenliyse yumurtlamanın duenli olması lazım
daha sonra eşinden spermiyografi istiyorlar onuda yaptırıp doktaruna göturuosun ama bunun için eşinle 3-5 gun arası beraber olmamn lazım o arada onun ilaç alkol almaması lazım
doktora test sonuçlarını gösterdiğinizde eşinden kaynaklanan bir problem varsa birde ilaçlı başka testler yapıyorlar galiba biz onu yaptıracaz şimdi sayıyı harekteliliği falan daha iyi görmek için. daha sonrasında da kadına da yönelik bazı testler var ama ben daha o aşamaya gelemedim. horman testleri, yumurtlama takibi falan. ama erkekte sayı ve harekette problem varsa doğal yönden döllenme zor ve uzun bir bekleyiş getiriyormuş. aşılama yöntemini sorabilirler hemen isteyen çiftlere

epey okudum konuyu arkadaşlar öncelikle inşallah dileyen herkese tez vakitte bebiş verir Rabbim..

benim takıldığım nokta eftelya arkadaşım dr ye gidince düşük yapmışsın demişya birincisi kaç gün içinde düşük olabilir hemen yeniyken düşermi 2. si düşük yapınca insan kendisi farketmezmi normal regl gibimi olur .. 3. süde düşük yapan birisi daha sonra hamile kalma olasılığını düşürmüşmü olur ..

merhaba kızlar ben yebni üye oldum. aslında sürekli yorumları okuyorum. İlk gebelik 18 mayıs 2008 de düşükle sonuçlandı. ama şimdi regl dönemim 8 gün geçti, idrar testi yapım iki kere bişey çıkmadı. beklicem yine... 2 gün sonra tekrar denicem ama korkuyorum... ya yine sonuç negatif çıkarsa...

merhaba eftelya gebelikte bildiğim kadarıyla gelen pembe kan düşük belirtiymiş ben yaşadım ve çok üzüldüm.ama senin daga regl dönemine 11 gün varmış, üzülme olur.ben hala bekliyorum...

bayanlar günaydın yazılanları okudum bende 3 aylık evliyim bizde bebiş istiyoruz adet günümün üstünden 3 gün geçti olmadım ama adet olacakmışım gibi ara ara kasıklarım ağıryor sizce nedir bu gebemiyim ne zaman idrar tahlili yaptırayım aslında soguk havada kilim yıkadım belki ondan geçikmiş olabilir mi

evet arkadaşlar düşük yapmışım deli olacağım daha çok küçük olduğu için ve tutunamadığı için dğşüyormuş rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin dua edelim görüşmek üzre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…