benimde belimde ağrı var gögüslerim şis değil ama damarlar cıkmış bir şekilde heveslenmek istemiyorum yoksa piskolojik olarak arttırırım oranları :) ayın 24 ünde hasta olacağım hayırlısı kaç ay oldu fatos sen evleneli ilk çocuğunmu
mrb arkadaşlar
bugün afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra akıntı şeklinde cok pembemsi az peceteye sürüldüğünde belli olacak kadar bir sıvı geldi bu ne olabilir bilgisi olan varmı. hastalığıma 11 gün var ama hamilelikle ilgili bel ağrısından başka belirtim yok herhalde bu ayda hamile değilim cok üzülüyorum :çok üzgünüm:
günaydın arkadaşlar
dün akşam damla damla çok acık pembe kan gelmeye başladı ve sabaha 1 danka felan oldu sizce bu ne olabilir doktora gitmem gerekiyormu? bana yardımcı olabilirmisiniz.... yoksa hamilemiyim hastalığıma 11 gün var
canım doktora gittim yine kan tahlili istedi öğleden sonra alacağım ya varya ne zaor durumlarmış bunlar insanın hayatını değiştiriyor olmazsa yine çok üzüleceğim allahtan ümit kesilmez dua edelim:Saruboceq:
arkadaşlarrrrr test yaptım dün gece bidee sabahhh ıkısıde pozıtıf 2 cizgi:) hamileyim. ama şimdi ne yapacağım??? işte onu bilmiyorumm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?