Hamileliğin ilk haftasında bel ve kadık ağrısı

ebruserkaneymen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
7
1
38
merhaba benim 5yaşında bir oğlum var ondan önce iki gebeliğmde gelişmedi oğlum iğneyle doğdu şimdiki hamileliğimdede iğne oluyorum fakat çok kasık be bel ağrım var korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan doktorum rahim genişlediği için ağrır demişti ben böyle ağrı yaşamamıştım hiç kuyruk sokumum kopuyor sanki normalmi bu kramp ve ağrılar

hamileliğe bağlı bir haklı kesinlikle değil.kuyruk sokumunuzla ilgili bir sorun var.çok oturaktan olabilir kıl dönmesi olabilir

merhaba benim 5yaşında bir oğlum var ondan önce iki gebeliğmde gelişmedi oğlum iğneyle doğdu şimdiki hamileliğimdede iğne oluyorum fakat çok kasık be bel ağrım var korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan doktorum rahim genişlediği için ağrır demişti ben böyle ağrı yaşamamıştım hiç kuyruk sokumum kopuyor sanki normalmi bu kramp ve ağrılar

canım ben de de oluyordu ama sen yine de doktora git belki farklı bir şeydir

Yakın arkadasım ile aynı donem hamıle kalmısız, henüz bilmiyorken onu gece kasık sancısından acile götürdük duramıyordu sancıdan, ben ise şuana kadar adet gecikmesi dışında hiçbirşey hissetmedim....
Herkesin farklı yaşadığını bizzat görmüş oldum, dr.unuz normal karsıladıysa evham yapmayın bence, sağlıklı doğumlar :)

Benim belirtilerimden birisi kuyruk sokumu ağrısıydı. Bir iki hafta devam etmişti. Ama her gebenin gebeliği farklı ilerliyor onun için içinizde kalmasın doktorunuzla görüşün. Sağlıklı bir dönem geçirin inş :)

yorumlarınız için teşekkürler doktorum rahim ağzı genişlediği için ağrı olur dediinsan korkuyor iştr yinede bacaklara kadar vuruyor ağrı bazen kalçalarımada vuruyor kanaman yoksa korkma dedi doktorum çok şükürki yok umarım böle geçerağrıyı çekmeye razıyım yeterki bebeğimin gelişmesi yolunda gitsin annelik işte

İlk hamileligimde benimde bel agrim olmamisti ama bunda ilk zamanlar hatta 20 haftaya kadar bel ağrısından mafoldum sabahları ağrıdan erkenden uyaniyordum hiçbir tarafa yatamiyodum kalkınca dogrulamiyordum her hamilelik farklı oluyor endiselenicek bisey yoktur sanırım Alla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm annelerin

sabahları kalkınca belim ağrıyo.adetim s2 gün gecikti,hiç akıntım yok.ağız kuruluğu oluyor arada.2 gündür de sağ kasığımda batma ve ağrı arası bir his var? Sizce hamilelik için yeterli mi belirtiler?

sabahları kalkınca belim ağrıyo.adetim s2 gün gecikti,hiç akıntım yok.ağız kuruluğu oluyor arada.2 gündür de sağ kasığımda batma ve ağrı arası bir his var? Sizce hamilelik için yeterli mi belirtiler?

bence değil

zira bu saydıkların adet gecikmesinde de olur

beklentiye girerseniz de adetiniz gecikir

test alın bakın beklentiye girip hayal kırıklığı daha zor olur

gönlünüzdeki gibi sonuçlanır umarım

bence değil

zira bu saydıkların adet gecikmesinde de olur

beklentiye girerseniz de adetiniz gecikir

test alın bakın beklentiye girip hayal kırıklığı daha zor olur

gönlünüzdeki gibi sonuçlanır umarım
Test için gecikmenin uzamasını bekliorum idrar testi için sanırım daha beklemem gerekicek

Test için gecikmenin uzamasını bekliorum idrar testi için sanırım daha beklemem gerekicek

strese giriyorsunuz böyle de
var mı yok mu diye

beklemek zor hepimiz geçtik o yollardan 10 gün gecikseniz kendinzii lıştırmışken kaybetmiş gibi olursunuz diye dedim

kan testi için erken değil

idrarı bilmiyorum hiç yapmadım

X