hamileliğin ilk haftasında tatile gidenler

neffin

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
422
210
303
hamileliğinin ilk haftasında 5-6-7 tatile gidenler sorun yaşayanlar yaşamayanlar var mı çok merak ediyorum.ben pazar günü gideceğim daha bulantım kusmalar başlamadı 5+5 deyim suan sırf korkum bulantılar.otobus yolculuğu olacak bide ankara-izmir arası yolculuk

hamileliğinin ilk haftasında 5-6-7 tatile gidenler sorun yaşayanlar yaşamayanlar var mı çok merak ediyorum.ben pazar günü gideceğim daha bulantım kusmalar başlamadı 5+5 deyim suan sırf korkum bulantılar.otobus yolculuğu olacak bide ankara-izmir arası yolculuk
Ben 5 haftadan 10. Haftaya kadar gezdim 4 şehire gittim erzurum dan antalyaya kadar. Ama benim mide bulantım çok değildi sadece sabah bulantısı oldu. Bir de kendi arabamizdi o yüzden sorun olmadı. Denize bile girdim. Ama kişiden kişiye değişebilir sanırım. Doktoruna sormalısin bence

ben hamile olduğumu bilmeden kayseriye gittim. oradan istanbula gittim. hatta orda öğrendim hamileliğimi. sonra da tatile gittim. yüzdüm hatta baya. ama mide bulantım çoktu o zaman benim de. biraz zehir olmuştu. ama gitmeden doktora danış ben sormuştum. mayonu kuru tut ve yolculukta 2 saatte bir yürü bir şey olmaz demişti.

Back
X