- 25 Haziran 2018
- 53
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi Humeyrameryem
-
Slm.. 39 haftalik hamileyim ve iliskide cok agrim oluyor sanki bi yere degiyor ve cok canim yaniyor bu normal mi? Bazen bebek mi cok asagida diye dusunmeye basladm.
Hanımefendi, herkes bilip bilmeden konuşuyor. Yaptığınız doktorlar tarafından önerilem bir şey. Hamileliğinizde risk yoksa ve doktor uyarmadığı sürece ilişkiye girmenizde hiç bir sakınca yoktur. Aksine doğumunuza faydası olur. Riskli haftaları atlatmışsınız zaten. Eşinizle bolnol sevişin derim ben
Hanımefendi, herkes bilip bilmeden konuşuyor. Yaptığınız doktorlar tarafından önerilem bir şey. Hamileliğinizde risk yoksa ve doktor uyarmadığı sürece ilişkiye girmenizde hiç bir sakınca yoktur. Aksine doğumunuza faydası olur. Riskli haftaları atlatmışsınız zaten. Eşinizle bolnol sevişin derim ben
Yuh..ya siz bebeğe temas ediyosunuz zaten, bugün yarın doğurcan etme eyleme
Bana gayet iliski serbest dedi ilk aylarimdayim.Ağrınız oluyorsa bırakmanız gerekir. Ağrı bir uyarıdır sonuçta vücut için.
Biz devam edin bir şey olmaz desek edeceksiniz yani.
Benim bildiğim hiç bir doktor son güne kadar ilişki serbest demez.
İlk aylar ve son aylar risklidir olmazsa iyi olur derler..
Onun yerine pilates topuyla çalışın ve yürüyün.
Ben hic doguramicam oyleyseEvet biliyorum. Doguma iliski yardim oluyormus oyle soyleniyor cok girmiyorum ama doguma yardimci olur diye girmem gerekiyor gibi dusunuyorum.
Bana da aynen devam edebilirsiniz dedi doktor ilk günden itibarenAğrınız oluyorsa bırakmanız gerekir. Ağrı bir uyarıdır sonuçta vücut için.
Biz devam edin bir şey olmaz desek edeceksiniz yani.
Benim bildiğim hiç bir doktor son güne kadar ilişki serbest demez.
İlk aylar ve son aylar risklidir olmazsa iyi olur derler..
Onun yerine pilates topuyla çalışın ve yürüyün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?