- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Humeyrameryem
-
Hayır son haftalarda girmeyin bı tanidigimin ilişki sırasında suyu patlamis erken doğum olmuş son ay onerilmiyorEvet biliyorum. Doguma iliski yardim oluyormus oyle soyleniyor cok girmiyorum ama doguma yardimci olur diye girmem gerekiyor gibi dusunuyorum.
Doğum için hergun 1 saat yürü günde 4 5 hurma ye ve 2 buçuk 3 litre su tuket sana sadece bunlar yardimci olur ilişki riskValla esim icin girmiyordm doguma kolaylik olsun diye giriyordm. Esim diyor girmeyelim canin aciyor. Ama bende dogumu dusunuyrm dyrm yeterki doguma yardimci olacak seyler yapaym.
Ee demekki tecruben var ilişkinin doğuma yardımcı olup olmadigini biliyorsundur o zaman sen bilirsin benim yazdigim öneriyi yapan arkadaşlarım suni sancısız doğum yaptılar bilgin de olsun tabi ki her hamilelik bir değilBn ilk hamileligmde dogumdan bir gun once de girdm hic bi sorun yoktu ama her hamilelik ayni dgl demek
Son 6 hafta ilişki yasak zatenSlm.. 39 haftalik hamileyim ve iliskide cok agrim oluyor sanki bi yere degiyor ve cok canim yaniyor bu normal mi? Bazen bebek mi cok asagida diye dusunmeye basladm.
Bi sorun yoksa yasak değil hatta öneriliyor doğumu kolaylaştırdığı için, doğumdan sonraki 6*hafta yasak oluyorSon 6 hafta ilişki yasak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?