Hamileligin sonlarinda iliski

Sex zevk icin yapilir. Agri yapiyosa yapma.. sade kocam icin yapmazdim ben zaten canim burnumda o beni dusunsun ben niye onu dusuneyim:) bu konularda biraz bencilim sanirim. Doguma kolayligi olur mu diye sorarsan.. olur diyolar

Valla esim icin girmiyordm doguma kolaylik olsun diye giriyordm. Esim diyor girmeyelim canin aciyor. Ama bende dogumu dusunuyrm dyrm yeterki doguma yardimci olacak seyler yapaym.

Doğuma yardımcı olacak başka şeyler de var. Hurma yiyin yürüyüş yapın kendinizi çok yormadan oturup kalkma hareketi yapın. Son haftalarda sabırsızlanabiliyor insan ama bebeğin geleceği yoksa gelmez kimisi 42haftaya kadar gelmeyebiliyor. Tabi bu durumda suyun azalması bebeğin mekonyum yutması gibi durumlardan dolayı sezeryan düşünülebilir. Normal Doğum ise bırakın normal olsun zorlamayın kendinizi.

Valla esim icin girmiyordm doguma kolaylik olsun diye giriyordm. Esim diyor girmeyelim canin aciyor. Ama bende dogumu dusunuyrm dyrm yeterki doguma yardimci olacak seyler yapaym.
Doğum için hergun 1 saat yürü günde 4 5 hurma ye ve 2 buçuk 3 litre su tuket sana sadece bunlar yardimci olur ilişki risk

Bn ilk hamileligmde dogumdan bir gun once de girdm hic bi sorun yoktu ama her hamilelik ayni dgl demek
Ee demekki tecruben var ilişkinin doğuma yardımcı olup olmadigini biliyorsundur o zaman sen bilirsin benim yazdigim öneriyi yapan arkadaşlarım suni sancısız doğum yaptılar bilgin de olsun tabi ki her hamilelik bir değil

Hurma yiyorum su iciyorum ama halsizligim yorgunlugum cok var ve bu yuzden pek yuruyemiyorum. Biraz yurudugum gibi agrilarim basliyor.

Doktora danissaniz?Benim iki hamilelikte de agri olmadi hatta uzun sure ayri kalacagiz diye son gun bile yasamistik

Doğum yapmadan 1 gece evvel birliktelik yaşayıp
sabahına 10 dk içinde normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum
sağlığınızı tehdit eden bir unsur yoksa birlikte olun. elbette ağrınız olacaktır.
öyle haldır huldur kuduruklar gibi ilişki yaşamadığınız sürece birşey olma merak etmeyin

Ben de 37. Haftadayım artık her an olabilir Dedi doktorum ve hiç yasak koymadı.

Ve saglıklı oldugu müddetçe doguma kadar devam deniyor.Tabi vücudu zorlamayacak şekilde olmalı.Zaten doguma yardımcıymış.

Benim doktorum da aynı şekilde yat dinlen demek yerine,denize gir havuza gir bol yürü egzersiz yap diyen biri.Ama çok da vücudu zorlamadan.

Senin artık her an olabilir dogum ama vücudunu çok yorma.

Anlatmadan edemiciiimm

Biz de son hafta iliskimize devam etmistik. Agrim az oluyodu iliski esnasin da ama ben normaldede pek nazliyim.
Neyse bi gun sabah esimle sarildik uykuluyuz. Aboovv bi islaklik falan var dedim noluyoruz adam sarildi diye mi boyle oldum az yaklascak gibi olursa ses etmiyim dedim

O sirada oglum cis kacirmis uyandi geldi hemen kalktim banyoya goturdum bi cömeldim sırıl sırıl su akti iki saat sonra da dogurdum

Cook zorluyosa birak bence artik 1 haftaya dogurursun zaten saglicakla

Ilk hamileligimde hemen hemen her gun iliskiye giriyordm. bol bol yuruyus yapiyordm. Hurma yiyordm yani doguma yardimci olan herseyi yapmaya calisiyrdm ve 38+5 te dogum yaptm ve cok zor olmadi dogumum gittigimde 3 cm aciklik vardi ve bebegim baski yapiyordu gelmek icin. Bu bebegimde hersey zor bisey yapamiyorum bu yuzden dogumum zor olacak diye korkuyrm bu yuzden iliski aciyor olsada girmek istiyorum..

Madem ağrın oluyor neden kendini zorluyorsun ben 27 haftadayim su an bile ağrım var diye çok nadir istiyorum benim sezaryan ama yine de çok sıkıntım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…