Hamileliginde Cmv igm pozitif cikan var mi? Ve kurtaj konusu.

Jawlensky

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
4 Eylül 2018
18.767
72.088
598
7. Haftada yapılan rutin kan testi sonucu cmv pozitif cikti. Avidite testi istediler. Onun sonucuna gore gebeligin devam edeceginu ya da sonlandirilacagini soylediler.
Kurtajla sonlandirilirmis. Kurtaj olanlar nasil oluyor bilgisi olan var mi? Kurtajin riskleri var midir korkuyorum :(

Ayrica size kim kurtaj dedi. Lutfen boyle bisiye musade etmeyin.
Hayir bana doktorum kurtaj demedi tam aksine hicbisiy olmaz sorun yok sakin ha buyutmeyin kafanizda dedi. Ozel hastanede yaptirdim testlerimi.lutfen sizde kafaniza bu kadar takip uzmeyin kendinizi. Suan sadece dua etmeliyiz Rabbim bizi sag salim kavusturacak bebislerimize inaniyorum

Olsun hic uzulme lutfennn. Tek doktorla kalma derim. Hatta benim doktorum. Testler yaniltici cikabilir hatali sonuclarda olabilir dedi

B
Hayir bana doktorum kurtaj demedi tam aksine hicbisiy olmaz sorun yok sakin ha buyutmeyin kafanizda dedi. Ozel hastanede yaptirdim testlerimi.lutfen sizde kafaniza bu kadar takip uzmeyin kendinizi. Suan sadece dua etmeliyiz Rabbim bizi sag salim kavusturacak bebislerimize inaniyorum
BUgun gittigim bir baska doktor korkmamam ge rektigini soyledi. Bebege gecme olasiligi yuzde 1 dedi. Aklim cok karistı Insaallah bir problem olmadan dogururuz

Back
X