Hamileliğinde geniz akıntısı sorunu yaşamış olan varmı?

Ben henüz bir çare bulamadım papatya buharı yaptım tuzlu su ile gargara ananas yedim yok geçmiyor gun içinde isyerinde rahat etmek için naneli sakız ve şeker yiyorum

Valla maalesef 9 ay devam ediyor.. ben de çok ağır geçirdim hele başlarda günde 4defa falan çıkarıyordum. Gebelik bulantısı hiç olmadı ben de.. çok zor Allah yardimcimiz olsun ama bu sorunu yaşayan arkadaşlar doğumdan sonra geçtiğini söylüyor.

Ne ağzimin tadı kaldı ne sinirlerin aksamlari çok oluyor bende işde dayaniyorum naneli sakizla duruyorum tüm gün aksam kötüleşiyorum

Ne ağzimin tadı kaldı ne sinirlerin aksamlari çok oluyor bende işde dayaniyorum naneli sakizla duruyorum tüm gün aksam kötüleşiyorum
Ben de naneli şeker ve sakız ile idare ediyordum ilk zamanlar. Seni gerçekten çok çok iyi anlıyorum çünkü iğrenç bir durum pis pis akıyor boğazında kalıp gibi kalıyor en kotusu de hiçbir çaresi yok

Aynen öyle çaresi yok kızıma 9 ay çektim doğum yapınca dikislerinle nasıl yapacaksın kendini çok zorluyor sun derdi annem doğum yaptım akşam aklıma geldi bir baktım balgam felan yok.şimdi ikincide hamileyim ve geceleri oraya yapısip kaldığı için burnunda ki et sis oldugu icin nefessiz kalarak uyaniyorum sabaha kadar en az üç kez çıkarmaya çalışıyorum. Beni mahvetti

Bende ayni sorunu yasiyorum 8. Haftamdayim 2 haftadir beni bitirdi. Kime desem usutmussun dediler. Evden disari bile cikmiyorum soguk icmiyorum duZenli besleniyorum. Sabah kalkinca tukursem devami geliyor ogure ogure oluyorum ve ustune ustlukte bitmiyor daha devam ediyor. Tukurmesem orada kaliyor nefes bile aldirmiyor. Nasil gecirecegiz bilmiyorum. Ne diyelim. Buna sukur.. Rabbim isteyen herkese evlat bagislasin.

Doğum yapana kadar devam ediyor maalesef..

her ne kadar yedigim burnumdan gelse de bebegım ıcın katlanmaya razıyım
Benim de hamileyken tek tesellim o oldu doğum yapalı 17gün oldu çok şükür geçti.. inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin ve erkenden bitet geniz akıntın.. ben 9 ay cektim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…