o kadar azaltabildiysen, bi zaman sonra bırakabilirsin de canım. sigara içince, düşük kilolu ve prematüre doğum riski artıyo biliyosun...
ablacım mesaj hakkın doluuu yaa acil sill
ilk olarak tebrik ederim merwosh bebeğını
bırakman zordur tabı ınanırım, bende günde yaklaşık 1paket ıçıyorum ve düşünemıyorum bıle hıç ıçmemeyı
acaba şöyle yapsan, her sıgara ıçtığınde bebeğını düşünsen, ona verdığın zararı düşün
belkı kendın bırakırsın ama hep allah korusun da en kötüsünü düşün :26:
ßen asiri derecede bir sigara tiryakisiyim.Ard arda 3-4 tane iciyordum.Simdi hamileyim...ßaya bir azalltim hic icmek istemiyorum.Lakin......
yemeklerden sonra icmessem ates basiyor.Sigara kullananlar hamilelikleride zorlandinizmi sizde birakirken? Yavruma zarar veriyorum ama icmedigim zamanlardaki sinirim daha cok zarar veriyor bebegime.....
evet dusunuyorumuzuluyorum ... Ama yemekten sonra dayanamiyorum..Vallahi birsey yemiyorum
canim istemesin diye..
ßen asiri derecede bir sigara tiryakisiyim.Ard arda 3-4 tane iciyordum.Simdi hamileyim...ßaya bir azalltim hic icmek istemiyorum.Lakin......
yemeklerden sonra icmessem ates basiyor.Sigara kullananlar hamilelikleride zorlandinizmi sizde birakirken? Yavruma zarar veriyorum ama icmedigim zamanlardaki sinirim daha cok zarar veriyor bebegime.....
Allah sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah konu bebiş olunca akan sular duruyo
Tiryakiler bilir durumunu birak diyemicem o yuzden...
Yeterince azaltmışsın zaten çok fazla zarar verecek kadar içmiyorsun dayanamadıginda iciyorsun gercekten belli
Sigaradan sonra yoğurt meyve vs vitaminleri fazlaca alarak sigaranın vereceği zararı azaltmaya çalışabilirsin
En kısa zamanda tıksın falan yahu :)) öyle oluyo genelde
Sen 18-19 yasında gösteriyorsun ya inanamıyorum öncelikle :) ikinci olarak da tebrik ediyorum.. Hamilelikte değil annenin, babanın bile sigara içmesi zararlı. Sigara içen erkeğin spermlerinin kalitesi düşük oluyormuş. Anneyle beraber ortamı paylaşan kisi bile içmemeli, yani baba adayı. Kaldı ki sen dokuz ay karnında taşıyacaksın, kim bilir ne kadar zararlıdır duşun. Saglık bakanlığının sigarayı bırakma hattı var acaba ise yarar mı ya da baska yöntemler. Bilmiyorum kibir bilsem yardım edeceğim ama ...
kız yapma sakın daha çok zarar verceksın bebeğıneallah korusun
bak mesela benım erkek arkadaşım ıstemıyor sıgara ıçmemı şuan uzağız ya ıçıyorum gızlı gızlı
ama aynı evdeyken zor oluyordu bıde ıçmeyen ınsan hemen anlıyor kokusundan:18:
bende zorluyordum kendımı ılk günler zor oldu ama canım sıgara mı ıstıyor
gıdıp yapışıyordum dudağınaçünkü ıçersem öpemem anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?