sagol cnm.Evet cevremdiki herkez diyor tiksinmiyormusun diye oyle birsey olmadi bende
gunde 2 paketten fazla icen ben simdi 2 - 3 tane iciyorum insallah onuda birakirim.
bizim komşumuzun bebeği düşmüştü sigara içtiği için
cok sagol cnm .. ESim icmiyor zaten.. bakalim bu vicdan azabiyla birakicam insallah cok zor olucak ama..
bnm gibi olanlardan fikir almak icin actim konuyu lakin kimse icmemis hamileliginde bende basaricam ins.
merve canım seni seviyorum ama şuan çok kızdım sana hemde çok....seni iradene hakim biri olarak düşünmüştüm... yanıldım sanırım... bebeğine bunu yapma merve... o daha minicik bişey...senin yediğin içtiğin aldığın besinnlerle can katıyor canına...daha minicik bi yavruya nikotin gibi bir kötülüğü yapma nolur...ona acı mervecim... seni anlıyorum bırakmak zor ama imkansız değil...benim teyzem iki hamileliğinde de 9 ay içti ve şuan bebeği 6 aylık olmasına rağmen sürekli hastalıklı...resmen hasta doğdu dünyaya...doktor demiş sigaranın zararını gör işte diye...şimdi bıraktı ama iş işten geçti...yapma mervecim inan okuyunca kanım dondu...benimde oğlum var bir buçuk yaşında...allaha şükür sigaranın s'sini yaşamadı... halada evime sokmam içenleri dışarı çıkarırım... iraden zayıf değil buna inanıyorum... bebeğini eline aldığında çok pişman olucaksın emin ol keşkeler yiyip bitirecek kalbini.... onun eline diken batsa senin canın yanacakken daha minicik bi yavruya bunu yapma.... onun kalbi teni gözleri saç telleri her şeyi senden aldığı gıda besinlerle oluşuyor....bak rabbim vermiş aramadan.... kimler kimler yıllarca bebek hasretiyle yanıp tutuşuyor milyarlar seriyo doktorların ayağına ama nafile....sen şanslı bi insanmışsın ki böyle bir mucizeye sahipsin...bunun kıymetini bil tatlım...sana güvveniyorum.. allah sağlıkla kucağına versin...bıraktığının haberini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?