ßen asiri derecede bir sigara tiryakisiyim.Ard arda 3-4 tane iciyordum.Simdi hamileyim...ßaya bir azalltim hic icmek istemiyorum.Lakin......
yemeklerden sonra icmessem ates basiyor.Sigara kullananlar hamilelikleride zorlandinizmi sizde birakirken? Yavruma zarar veriyorum ama icmedigim zamanlardaki sinirim daha cok zarar veriyor bebegime.....
5 taneye kadar icebilirsin diyen doktorlar var.
Ben de sigarayi cok ama cok seviyorum maalesef birakamiyorum ama bebek olursa birakirim. Aslinda bebek dusundugun anda birakmak lazim ki su an mumkun degil.
Bir yerde okumustum. Soyle yaziyordu; Kendi agzinizi bebegin agzi olarak dusunun.
Iste o zaman beslenmene daha dikkat ediyorsun psikolojik olarak. Sigarayi asla dusunmezsin su durumda.
bende su an da 2.5 aylık hamileym ve bende senin gibi düşünüyrdm hamile kalınca bırakırım anladım ki sölemesi kadar basit olmuyor o uyüzden aslında en dogrusu bir bebek sahibi olmaya karar verdiginde hamile kalmadan bu meretten kurtulmak ben yaklasık 3 hafta önce oldugunu ögrendm o güzden beri azaltmaya calısıyrm ve su ana kadar yapabildigim gun de 5 sigara ve cok üzülüyorum
benim ablam içti hamileliğinde, tüm uyarılarımıza rağmen inatlaşırcasınayeğenim doğuştan astım hastası, sebebi ise sigara.
Canim, bebegini saglikla kucagina alirsin insallah.
Basit olmayacagina eminim ama bebegimin olmasini cok istiyorum. Bu yuzden oldukca korumaci olacagimi hayal ediyorum. Su anda birakamiyorum cunku bu sefer ortada birsey yokken iyice strese giricem. Stres de iyi degil bu asamada benim icin. Iyi bir ornek degil ama hamileyken sigara icenlerin cocuklarina bakiyorum hepsi 20 li yaslarinda su an ve maasallah hic sikintilari yok gayet iyiler.
Ben bir hamile kalsam zaten onun sagligi icin canimi bile verebilecek kadar zevklerimden vazgecerim.
Daha oluşmadan önce vereceği zararlar varken bebeğe,oluştuktan sonra içilen tek bir sigara bile zara verir.Lakin bende iki hamileliğimde de bırakamadım sigarayı.Biride bir binide bir derken günlük 4-5 sigaradan vazgeçemedim.Eğer çok zorluyorsa yapacağı stres o beş sigaradan daha çok zarar vereceğini söyledi doktorum,ona sığınıp içtim işte
ama kesin ve kesin içmemeni tavsiye ederim,çocuklarım sağlıklı ama çok daha ileride neler çıkabilir bilemiyoruz.
bende gebeliğimin başlarında sigara içmeye devam etmiştim
ama ne zaman ki mide bulantılarım başladı vucudum otamatik olarak nerde zararlı şey varsa nefret etmeye başladı..
kola içerdim hamileliğimde asla içemedimm... sigarayı azaltmama gerek kalmadı tiksindim resmen ve 7 ay boyunca azıma sürmedim ..
belki seninde vucudun bu otamatiği yapacaktır..stres yapma bence bırakacaksın ..
ama tabi bizimki sütten kesildi vucudumun otamatiğide bitti..
bırakmak istiyorum ama napimm ben sigara içmeyi çok seviyorum sevmez olaydımmmmmmm
ßen asiri derecede bir sigara tiryakisiyim.Ard arda 3-4 tane iciyordum.Simdi hamileyim...ßaya bir azalltim hic icmek istemiyorum.Lakin......
yemeklerden sonra icmessem ates basiyor.Sigara kullananlar hamilelikleride zorlandinizmi sizde birakirken? Yavruma zarar veriyorum ama icmedigim zamanlardaki sinirim daha cok zarar veriyor bebegime.....
Sigara tiryakilerinin sığındığı tek bahane sinirdir. "İçmezsem sinir yapıyor". İnan sigara içmen sinirli halinden çok daha fazla zarar veriyor bebeğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?