hamileliginde sigara kullanan varmi? birakanlar nasil birakti lutfen yardim edinnn:((

bende yeni hamileyim bırakmak isstiyorum. Şuan günde 3 tane içiyorum o da iftardan sonra ögrenmeden önce iftarda 6,7 tane içiyordum.. Normalde 2 günde bir paket bitirıyordum. İnadına canım istiyor.

aslında bırakmak çok istiyorum ama elimde değil.. baskasına kalsa yok çocuğunu düşünmüyosun der ama yapamıyorum.. sen gene ıyı canım ben 6 7 geçiyor ne yapacam bilmiyorum:18:

Ay canim benim birakabilsem iyi ama birakamiyorum.. Ramazandan sonra birakicam diyorsun umarim birakirsin:)

umut ediyorum inşallah canım inşallah bırakırız. Allah bebeğini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar Elim uyuşuyor iki gündür sinir bozucu bir şey uyuştukça dirseğime kadar sanki kolumu sarmalamışlar

Son düzenleme:

Onlar olur canim karincalanir:) uyuşur daha yolun basi ohoo:)) daha neler olcak

Kızlar bende hamileliğimde malesef başlarda içtm bırakamadm ama kendimi frenliyodum iki tane diye doğumdan sonra içerm diye öle kafamı doldurdm yinede 7. Aya kadar içtm sonrasında zaten istesenizde içemiyosunuz içiniz almıyo zaten çocuğunda ciğerleri gelişmiş oluyo tehlikeli olıyo içmek ben şu an 39. Haftadayım sigarayı elime verseniz ıyyy derim içemem ama hamilelikten sonra tekrar başlıyomuş sigara isteği malesef

Bende öyle oldum ya zaten:) özelliklede su kahvaltilardan sonra o bambaşka napacam bilmiyorum:) senin dogumada az kalmis varmi heyecan korku

Sen calisiyomusun canim.. Niye kendini yoruyosunki ne fazla oturcaksin ne çok yatcaksin calisiyosan calisma kocan baksin seni

Hamile liginde sigara kullananlar. Yada bırakanlar yardimci olur musunuz sigara aseren olduğu???

Iyi bi örnekmiyim değilim tabikide ama bendr birakamayanlardanim 20+2 yim ilk baslarda azalttim az içmeye çalıştım ama fayda etmedi hala içiyorum malesef

Iyi bi örnekmiyim değilim tabikide ama bendr birakamayanlardanim 20+2 yim ilk baslarda azalttim az içmeye çalıştım ama fayda etmedi hala içiyorum malesef

E nolacak boyle benimle aynisin sende birakamiyorum ictikcede icesim geliyo içim hic rahat değil ama yapamiyorum bisey icsem yesem hemen icesim geliyor.. Çok büyük bi yanlis bebegimize yanlis yapiyoruz biliyorum vicdan azabida duyuyorum ama napiyim napicaz

kızlar bende tam bir tiryakiydim şuan 14+2 olduk ilk öğrendiğim 1 hafta boyunca ara arar içtim daha sonra eşimin tek dediği şey kendi zevkin için o bebeğe zarar vermeye hakkın var mı? gerçektende doğru ne insanlar var evlat hasreti ile yanıp tutuşan bizler ise bu şansımızı sağlıklı şeylerle geçireceğimize zararlı olan şeyi zehri içiyoruz o günmüş bir daha ağzıma koymadım çok şükür en son içtiğimde 6. haftaydık şuan arada çok canım istesede engelliyorum hayır diyorum aklıma ara ara geliyor ya kraker yiyorum yada meyve umarım hepiniz bırakırsınız bebişlerimiz için kızlar inş tez zamanda içmezsiniz dualarım sizinle

Valla ya ama ne yapsam olmuyo brakasimda gelmio .Yapck bisi yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…