Hamileliğinde yapmaması gerekenleri yapanlar ve pişmanlık duyanlar..

Kızlar hepinizin hemen hemen yorumunu okudum kahve cay patates kizartmasi vs yasakmi hamilelikte ? Cay ve kahve ? Zararli mi oluyor
Kizartmanin sebebini bilmiyorum ama doktorum özellikle kızartma kesinlikle yeme dedi. 1 2 kaçamak yapmış olabilirim cay ve kahvede kafein ve tein var malum. Gebelikte zaten kansızlık cok sık görülen birsey, çay kahve de iyice tetikliyor bunu. Günde bir fincan açık çay ve çok tiryakiyseniz bir fincan kahveye izin veren doktorlar var. Ama tabii ki ne kadar az, o kadar iyi

Aaay sagol canim ben bunlara dikkat edeyim 5 haftalık hamileyim İcmemek daha iyi bunlari tabikii dee sagol canim aydınlattığın icin

Aaay sagol canim ben bunlara dikkat edeyim 5 haftalık hamileyim İcmemek daha iyi bunlari tabikii dee sagol canim aydınlattığın icin
Organ gelişimi asagi yukarı 8.haftada tamamlanıyor. Bol bol badem, ceviz, muz yiyin. Tahlillerinizi aksatmayin. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Kızlar hepinizin hemen hemen yorumunu okudum kahve cay patates kizartmasi vs yasakmi hamilelikte ? Cay ve kahve ? Zararli mi oluyor
Yani.. Yasak değil de yemesen daha iyi. Çayı açık ve az, kahveyi de Türk kahvesi olarak iç ille içeceğim diyorsan. Nescafede katkı maddesi çok var. Ayrıca çay kahve idrar söktürücü, vücudumuzdaki suyu kaybetmemize sebep oluyor. Ki hamilelikte bol su içmek gerek. Ben pek içemiyorum tiksiniyorum.
Patates kızartmasını ben dedim sanırım orda gördün. Yağlı tuzlu hamurişi vs yememeye çalış dedi bana doktorum. Ayrıyeten katkı maddeli yiyecekler bebeğin zihinsel ve sinirsel gelişimine zararlı. Hamburger pizza patates kızartması vs canım çok istiyor ama yememeye çalışıyorum. Aşerirsem azıcık nefsimi köreltiyorum. Sütü yoğurdu köyden getirtiyorum. Marketten bir şey almamaya çalışıyorum. Hele abur cubur. Sıfır.
Her şey bebek için

Malesef ben de sigara kullanan bir insandım ama ne zaman bebek istediğime karar verdim çok azalttım ve yumurtlama döneminden regl'ye kadar ya hamileysem dedim içemedim. sigara bağımlılık kolay değil bırakmak anlayabilirim ama içinizde bir can varken içmeyi anlayamam. çok şükür hamile kalmadan önce elimden geleni yaptım ve sigara içmiyorum, alkol asla! sabahları açık çay içerken bile vicdan yapıyorum. Çok yakınım iki hamileliğinde de sigarayı azalttı ama bırakmadı ve iki çocuk da sekiz aylık 3 kilonun altında doğdu tabi ona sorsanız ondan değil çünkü hep kılıf hazırlıyor insanoğlu. Allah bir can emanet etmiş en güzel şekilde korumak gerekiyor. bazen hormonlardan çok kırılıyorum ya da kızıyorum ama sigara alkol çözüm değil ki sorunlara neden onlara sarılayım. ben bıraktıysam herkes bırakır çünkü ben malesef tiryakiydim. annem değil ama babam çok içmiş biz küçükken bulunduğumuz ortamda bu bile benim bağımlı olmamda etkili diye düşünüyorum ki annem bana hamileyken içse ne olurdu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…