- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Bigaripyolcu
-
merhabalar hamile degilim ama dedgnz gibi 10dk dan sonrasini pzotif diye kabul etmiyolar ama bi cok insan da bu sekilde ogrenmis burdan okudgm kaydiyla ayrica ablamn ilk kizinida boyle ogrendik o yapmis birakmis iki uc saat sonra ben onlara gittgmde gordum ama 15 gunlk falanmis cok yeni olablr siz en iyisi ya bi kac gun bekelyin yada kan testi yaptirin insallah hanilesnzdrMerhabalar dun aksam gebelik testi yaptim tek cizgi cikti.bikac kez kontrol ettim yarim saat icinde sonra biraktm.bu sabah 8de baktim 2.cizgi silik de olsa belirgin sekilde çıkmış ne zamandan beri orda bilmiyorum.test laboquick.bu sekilde hamileligini ogrenen var mi aranizda.biliyorum ilk 10 dk sonrasindaki guvenilir degil ama bi umut.testi en az bikac saat sonra pozitife donup de hamile oldugunu ogrenen var mi
merhabalar hamile degilim ama dedgnz gibi 10dk dan sonrasini pzotif diye kabul etmiyolar ama bi cok insan da bu sekilde ogrenmis burdan okudgm kaydiyla ayrica ablamn ilk kizinida boyle ogrendik o yapmis birakmis iki uc saat sonra ben onlara gittgmde gordum ama 15 gunlk falanmis cok yeni olablr siz en iyisi ya bi kac gun bekelyin yada kan testi yaptirin insallah hanilesnzdr
bende dün yaptım test 2. çizgi çok silik çıktı. ilk 10 dakika içerisinde belirdi ama çok silikti. bugün yine yaptım dünkünden daha belirgin ama yine de silik.Merhabalar dun aksam gebelik testi yaptim tek cizgi cikti.bikac kez kontrol ettim yarim saat icinde sonra biraktm.bu sabah 8de baktim 2.cizgi silik de olsa belirgin sekilde çıkmış ne zamandan beri orda bilmiyorum.test laboquick.bu sekilde hamileligini ogrenen var mi aranizda.biliyorum ilk 10 dk sonrasindaki guvenilir degil ama bi umut.testi en az bikac saat sonra pozitife donup de hamile oldugunu ogrenen var mi
bende dün yaptım test 2. çizgi çok silik çıktı. ilk 10 dakika içerisinde belirdi ama çok silikti. bugün yine yaptım dünkünden daha belirgin ama yine de silik.
bence sen bugün yine tekrarla canım testi. çok yeni olabilir. bir de bat ne zaman senin?
gidip kan testi ver canım ya da bekle biraz daha. hayırlısı olsunCanm benim durum cok karisikben gecen ay bata yakin zamanlarda sol tarafimda baya agri oldu sonra gecen cuma adet oldum ama normalde 7-8 gun suren adetm 5 gun surdu.gogus agrim adetten sonra devam etti ilk defa cok agriyor sadece adet donemimde agrir normalde.adetten snraki 8.gunumde kontrol amacli dr a gttim sol tarafinda ovulasyon olmus ama cok erken olmus fln dedi orda yumurtam duruyor oylece.sadece sol yumurtam vardi.aslinda persembe gunu yumurtlama gunum yani 3 gun sonra ama uc gun once vardi yumurta.bende acaba gec dollenme mi diye suphelendim dun test yaptm boyle cikti iste
gidip kan testi ver canım ya da bekle biraz daha. hayırlısı olsun
Ben sabah yapıp 5 dk bekleyip çöpe atmıştım sonra ablam uyarınca akşam çöpten aldım ve 2. Çizgi vardı ertesi sabah bi tane daha yaptım sonra kan verdim ve eczaneden başka marka alıp tekrar yaptım sonuç cumaya kadar bebeğimi kucağıma alıcam inşallah
Ben de bu sekilde ogrendim. Test yaptim tek cizgi cikti banyo dolabin ustune koydum unutmusum orda ertesi gun baktim ikinci cizgi silik cikmisti. Tekrar test yaptim yine 2 saat sonra falan silik cikmisti Gittim kan verdim ve hamileydim. Insallah hamilesindir sende Allah gonlune gore versin :)
Evet çıktı ama yine beklemek gerekli şöyle söyleyeyim döllenmeyle de alakalı durum geç döllendiyse olabiliyo benceYaaa ne guzell masaallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ertesi sabah yaptiginda cikmis miydi canm hemen
Evet çıktı ama yine beklemek gerekli şöyle söyleyeyim döllenmeyle de alakalı durum geç döllendiyse olabiliyo bence
Hayirlisi olsun insallah :))Aminn cok sagol ya insaallah.ben yarin sabah yapicam iki gun sonra yapmis olcam bu durumda bakalim ne çıkcak
Benimde boyle oldu canim. Once bekledim basinda sonrada bisey yok diye gittim. 2-3 saat sonra bi baktim silik bi cizgi. Yani sonradan olunca onemsiz diyolar ama emin olmak icin bidaha yap istersenMerhabalar dun aksam gebelik testi yaptim tek cizgi cikti.bikac kez kontrol ettim yarim saat icinde sonra biraktm.bu sabah 8de baktim 2.cizgi silik de olsa belirgin sekilde çıkmış ne zamandan beri orda bilmiyorum.test laboquick.bu sekilde hamileligini ogrenen var mi aranizda.biliyorum ilk 10 dk sonrasindaki guvenilir degil ama bi umut.testi en az bikac saat sonra pozitife donup de hamile oldugunu ogrenen var mi
Biraz oyle duruyor. Tekrar yap istersen. Idrari fazla koyduysan bu yuzden olmus olabilirKızlar benimde ilk sabah yaptığımda bişey yoktu akşama doğru yaptım böyle çıktı ama test bozuk demi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?