- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Bigaripyolcu
-
Kızlar benimde ilk sabah yaptığımda bişey yoktu akşama doğru yaptım böyle çıktı ama test bozuk demi kizlar
Benimde boyle oldu canim. Once bekledim basinda sonrada bisey yok diye gittim. 2-3 saat sonra bi baktim silik bi cizgi. Yani sonradan olunca onemsiz diyolar ama emin olmak icin bidaha yap istersen
Olur ins hayirlisiylaBugun yaptim canim bisi cikmaditakipteyim ama bakiyorum ara sira
Olur ins hayirlisiyla
Ben hamileligimi Laboquick ile ogrendim ama ben idrari damlattigim gibi silik cizgi belirdi.
Daha cok kucuk olabilirSabahki test sonucumda suan silik cizgi cikti 5 saatten az bir sure gecti ustunden.ya anlamiyorum varsa niye hemen cikmiyor yoksa niye durduk yere daha onceleri cikmayan cizgi cikiyor
Daha cok kucuk olabilir
Testinin foto çekip koyasana cnm bakalım..Insaallah bosuna cikmiyordur da raziyim bu gelgitlere:)
Yok cnm hiç bişe görünmüyo.. bekle bi kaç güb dahaFotoda belli olmadi hic yaa ama koyuyorum.ince bir cizgi seklinde gorursun belki.gecen gunku daha koyu bundanEki Görüntüle 1927401
Yok cnm hiç bişe görünmüyo.. bekle bi kaç güb daha
İlk yaptığımda bişey yoktu saatler sonra böyle oldu su anda böyle ama sanki çizgi t nin altında değil demiYapar yapmaz boyle garip ciktiysa bozuk olabilir ama bekledikten sonra o renk degisiklikleri olduysa cizgi cikmis gayet gebe olabilirsin canım tekrarla istersen ilk firsattahayirlisi olsun
Bat 24u ama ben geç oluyorum hep yani ayın birinde falan olurum herhalde.o yüzden hemen yapmak istemiyor um bi tane testim kaldıBiraz oyle duruyor. Tekrar yap istersen. Idrari fazla koyduysan bu yuzden olmus olabilir
Seniki gayet belli tebrik ederim cnm..İlk yaptığımda bişey yoktu saatler sonra böyle oldu su anda böyle ama sanki çizgi t nin altında değil demi
Daha yeni kimyasal gebelik geçirdim o yüzden heveslenmek istemiyorum.çünkü sabah hiç bişey yoktu akşam böyle oldu.zaten çizgi tam t nin altında değil sanki.demi?Seniki gayet belli tebrik ederim cnm..
O önemli deil.. tnin yanında olabilir ikinci çizgi war.. git kan testi yaptır.. kimyasal gebelik geçirip bidaha hemen hamile kalan çok duydum.. en azından önlem alur bilirsin.. sonucunu merakla bekliyorum..Daha yeni kimyasal gebelik geçirdim o yüzden heveslenmek istemiyorum.çünkü sabah hiç bişey yoktu akşam böyle oldu.zaten çizgi tam t nin altında değil sanki.demi?
Zaten çok silik yeni olduğu gayet belli..Daha yeni kimyasal gebelik geçirdim o yüzden heveslenmek istemiyorum.çünkü sabah hiç bişey yoktu akşam böyle oldu.zaten çizgi tam t nin altında değil sanki.demi?
Daha yeni kimyasal gebelik geçirdim o yüzden heveslenmek istemiyorum.çünkü sabah hiç bişey yoktu akşam böyle oldu.zaten çizgi tam t nin altında değil sanki.demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?