Hamileligini bu sekilde ogrenen var mi?

Kızlar benimde ilk sabah yaptığımda bişey yoktu akşama doğru yaptım böyle çıktı ama test bozuk demi kizlar

Yapar yapmaz boyle garip ciktiysa bozuk olabilir ama bekledikten sonra o renk degisiklikleri olduysa cizgi cikmis gayet gebe olabilirsin canım tekrarla istersen ilk firsatta hayirlisi olsun

Benimde boyle oldu canim. Once bekledim basinda sonrada bisey yok diye gittim. 2-3 saat sonra bi baktim silik bi cizgi. Yani sonradan olunca onemsiz diyolar ama emin olmak icin bidaha yap istersen

Bugun yaptim canim bisi cikmadi takipteyim ama bakiyorum ara sira

Ben hamileligimi Laboquick ile ogrendim ama ben idrari damlattigim gibi silik cizgi belirdi.

Normalde beliriyor canim ama ben ilk gebeligimi de bu testle ogrendim dusuktu degerim bi yarim saat sonra cizgi belirmisti cok hafifti.degerin yuksekligine bagli.hayirli olsun bu arada:) bebisini saglikla kucagina alirsin insaallah

Sabahki test sonucumda suan silik cizgi cikti 5 saatten az bir sure gecti ustunden.ya anlamiyorum varsa niye hemen cikmiyor yoksa niye durduk yere daha onceleri cikmayan cizgi cikiyor

Fotoda belli olmadi hic yaa ama koyuyorum.ince bir cizgi seklinde gorursun belki.gecen gunku daha koyu bundan

Yapar yapmaz boyle garip ciktiysa bozuk olabilir ama bekledikten sonra o renk degisiklikleri olduysa cizgi cikmis gayet gebe olabilirsin canım tekrarla istersen ilk firsatta hayirlisi olsun
İlk yaptığımda bişey yoktu saatler sonra böyle oldu su anda böyle ama sanki çizgi t nin altında değil demi

Eklentiler

• IMAG1973_1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 91
Daha yeni kimyasal gebelik geçirdim o yüzden heveslenmek istemiyorum.çünkü sabah hiç bişey yoktu akşam böyle oldu.zaten çizgi tam t nin altında değil sanki.demi?
O önemli deil.. tnin yanında olabilir ikinci çizgi war.. git kan testi yaptır.. kimyasal gebelik geçirip bidaha hemen hamile kalan çok duydum.. en azından önlem alur bilirsin.. sonucunu merakla bekliyorum..

Daha yeni kimyasal gebelik geçirdim o yüzden heveslenmek istemiyorum.çünkü sabah hiç bişey yoktu akşam böyle oldu.zaten çizgi tam t nin altında değil sanki.demi?

Bazi testlerde oyle kaymalar olabiliyor ona takilma bence.insaallah gebesindir canim kan ver istersen bunda ciktiysa kanda kesin cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…