pahalı testlere aldanmayın fazla bnm 3 liralıklarda daha net çıktı cnm
doğru söylüyorsun canım birde 24 tl ye satılıyor.bizde pahalı iyidir mantığı var işte napalım aadamlarda öğrenmişler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pahalı testlere aldanmayın fazla bnm 3 liralıklarda daha net çıktı cnm
adetime 5 gün kala öğrendim gebeliimi hemde geç döllenmeymiş :) öğrendiğimde 2 haftalık hamileydim:)
adetime 5 gün kala öğrendim gebeliimi hemde geç döllenmeymiş :) öğrendiğimde 2 haftalık hamileydim:)
nasıl öğrendin peki canım.kan testiyle falanmı?
hayır meşhur 3 liralık testlerden biriyle![]()
kan testine gerek yok bence bir gün arayla yaparsan ve renkte koyulaşmayı görürsen hamilesin demektir :) hayırlı olsuuuuun.valla canım banada liralık test gösterdi dün sabah yaptım silikti ama vardı akşam yaptım biraz daha netlerşmişti.dün kan verdim pozitif negatif emin olamamışlar.beta hcg yarın çıkacak.yani doğruysa eğer koca polikinlik emin olamıyorsa bu liralık testler harika demektir.
kan testine gerek yok bence bir gün arayla yaparsan ve renkte koyulaşmayı görürsen hamilesin demektir :) hayırlı olsuuuuun.
kan testine gerek yok bence bir gün arayla yaparsan ve renkte koyulaşmayı görürsen hamilesin demektir :) hayırlı olsuuuuun.
minik bir prensesim olacak benim :)cnm bebişin cinsiyeti ne :)
inşallah canım yaaa.bu benim 5 aydan sonra ilk denememdi tuttuysa eğer çok sanslıyım demektir.bugün yapmadım test ama bir tane daha var elimde yarın sabah tekrar yapıcam.
minik bir prensesim olacak benim :)
minik bir prensesim olacak benim :)
geç döllenme kız derlermiş :) bi çırpıda doğur inş :)
Allah bağışlasın canım.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.![]()
aminnn inşallahh darsı başına :)
sağol canımm sende hayırlı haberi alırsın inşallahhh :)
kızlar sabah çok su içmiştim. Bir kaç geç wc ye gittim ama şimdi afedersiniz pet bardakta rengi çok açık. 1-2 saat bekelyeyim mi ?
kızlar sabah çok su içmiştim. Bir kaç geç wc ye gittim ama şimdi afedersiniz pet bardakta rengi çok açık. 1-2 saat bekelyeyim mi ?
Yaptım 2 dakka filan oldu ama bişi çıkmadı. Hep hüsran.
sabah ilk idrarla yap canım yada akşama kadar tut akşam yap 8 gibi falan dayanabilirsen ama sabah yapmanı tavsiye ederim.hemen umutsuzluğa kapılma.