- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 158
- 43
kızlar batıma 5 gün var daha.ama sabah dayanamadım evde test var nasılsa diye test yaptım saat 6:40 dı tuvaletim çok gelmişti kalkıp yaptım.normalde 7 de kalkıyorum yaptım koydum kenara sonra 7 de kaltım gittim baktım açık pembe bir çizgi silik ama bazriz belli.şok oldum.varsa bile idrarda bu kadar erken görünürmü diye.sonra hemen sağlık erkezine gittim.hem detaylı hem negatif pozitif test istedim.detaylı pazartesi çıkar dediler sonra vaz geçtim pazartesi gelir yaptırırım sadece pozitif negatif test olsun dedim.bir saat sonra gittim sonucum çıkmamış hala.sonra biraz daha bekledim.sizin testiniz detaylıya gönderilmiş dediler.ben istemedim dedim.sonuş çok silik çıkmış emin olamamışlar o yüzden değerinize bakılacak dediler oda pazartesi çıkacakmış.birşey diyemiyoruz olumlu olumsuz dediler.dedim zaten regly 5 gün var olsa bile çok düşük değer vardır şimdi pazartesi alabilirsiniz sonucu dediler.ben kaldım böyle şimdi hamilemiyim değilmiyim birşey demediler.ben nasıl dayanıcam pazartesiye kadar:18:
![]()
inşallah hamilesindir, her şeyi iyiye yor ve hep olumlu ol bence