- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Tamam öyle yapayım artık. hüzünlendim bi anda.
cnm herkesin bünyesi farklı kiminde reglden snra bile çıkmıo idrarda bekle bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam öyle yapayım artık. hüzünlendim bi anda.
Canım eğer dediğin gibiyse regly döngün testte çıkması lazım yaptınmı test ?
cnm herkesin bünyesi farklı kiminde reglden snra bile çıkmıo idrarda bekle bakalım
slm kızlar hayırlı pazarlar
ben ayın 3 de aşılama oldum ve test günüme 4 gün kaldı ama bende nerdeyse hiç bi belirti yok çok hafif bi bel ağrısı bide sabah göğüslerim biraz ağrıyo o kadar acaba tutmadı mı ya :18::18:
hayırlısı cnm inş tutmuşdur da bekletmez bebişin seni bel ağrın göğüs ağrın normal gebelikte olabilio ümitsiz olma
slm kızlar hayırlı pazarlar
ben ayın 3 de aşılama oldum ve test günüme 4 gün kaldı ama bende nerdeyse hiç bi belirti yok çok hafif bi bel ağrısı bide sabah göğüslerim biraz ağrıyo o kadar acaba tutmadı mı ya :18::18:
yaptımda çıkması yaa sabah 10 gibi yaptım dayanamadım.. ama kasıklarım çok ağrıyo... göğüslerimde bişi yok ama... hala adetim de yok... 2 gün beklicem olmassam kan testi yaptırcam
adetine kaç gün var . işallah olur bebeşin seni bekletmez . 2 çocuğum var canım 1 düşüğüm oldu . hepsinde kasık ağrılarım oldu şimdi allah izin verirse korunmayı bıraktım yine kasık ağrılarım var şüpheli ilişkiden 5 gün sonra şiddetli kasık ağrısından sonra lekelenmem oldu . acaba yerleşme kanamasımıdır daha önce böyle bişey olmamıştı . buğün ilişkiden sonraki 9. gün test yaptım negatif erkenmi test için acep . kasık ağrılarım devam ediyo ve bel ağrısı eğer hamile değilsem bu kanama ne olabilirki
önceden gönderdiğim sms hatırlamadın ha
Canım dün akşama kadar 5/6 saat idrarımı tutup tekrar yaptım.3 farklı test aldım Britanya'nı predictör 24 tl iyi dedi eczacı. İki tanede 3 liralıklardan.predictorde birşey çıkmadı öbürlerine 5 dakika sonra çıktı açık pembe çizgiler.bugun yapmadım test yarın başlıcam artık yarın kesin belli olur. Sen testi ne zaman yaptın? Daha çok var seninde çıkmaması normal. Ben hamileysem çıkmış olması şaşırtıcı esas.lekelenmen olduğunu hatırlamıyorum nasıl oluyor lekelenmelerin. Hamile olabilirsin hiç belli olmaz
pardon tatlım valla o kadar çok şey yaşıyoruzki hepimizinki birbirine karıştılekelenmen bebektende olabilir canım benim bi arkadaşımın aynen böyle oluyor iki hamileliğindede hamilelik başından bir iki ay kadar hep lekelenmesi olmuştu.
hamilesin bence tebrik ederim inan çok sevindim rabbim olmayan herkese versin , hayırlı olsun işallah yarın güzel haberler alırsın
canım belirti olmayabilir biraz daha bekle derim.belirtiler kiminde erken kiminde sonradan oluyor.3 gün sonra test yap istersen
canım daha çok erken yaa inşallah öyledir bakalım yarın netleşicek yarın sabahtanda kan vericem akşam üstü çıkıcak bakalım görücez artık.ben senden de umutluyum yarın sabah tekrarla testin markası neysi?
inşş bitanem dediğin gibi olur zaten 4 günüm kaldı herşey belli olacak inşş pozitifi görürüm yoksa 2. aşılamayla yolum adevam edeceğim allah çok büyüktür![]()
benim belirtim çok aslında yani kendim için kesin gözüyle bakıyordum testler hayal kırıklığı yaşattı . bel ağrım, kasık ve lekelenmeme özellikle lekelenme daha önce başımı hiç gelmedi. test nova ydı . yarın tekrar yaparım işallah. hayırlı haberler alırsın işallah
benim belirtim çok aslında yani kendim için kesin gözüyle bakıyordum testler hayal kırıklığı yaşattı . bel ağrım, kasık ve lekelenmeme özellikle lekelenme daha önce başımı hiç gelmedi. test nova ydı . yarın tekrar yaparım işallah. hayırlı haberler alırsın işallah
biliyorum insan dedli gibi istiyor hepimiz aynıyız ama hayırlısı neyse o olsun canım.ben ilkini kaybettiğim zaten hep hayırlısı böyleymiş Allahım inşallah tez zamanda hayırlısıyla verir diye kendimi telkin etmiştim.şimdide olmazsa asla isyan etmem.verende o alanda nasipse oluyor zaten.
tabiki bebeğim çok haklısın rabbime karşı boynumuz kıldan ince nasibimizde varsa olacak yoksa tadir allahın...benim de bi kaybım var allahım bizlere sabır versin bende bi dış gebelik geçirdim ölümlerden döndüm şimdi doğsaydı 2 yaşını bitirecekti yavrumkısmet değilmiş
inşş rabbim bana şimdi yine nasip etmiştir :26: